Náměty na aktivity - pro všechny aktivitáře

Bastard ako prví (myslím pikkov) mal ako tak naladené dobré BS2 a bavilo ma na tom jazdiť. (kým neprišiel RW)

Možná sem divnej (spousta lidí si to myslí), ale když sem byl mladší nesnášel sem tydle "kvedlací mašiny" ... ale čím sem starší, tím více jsou mi po chuti. Když si vzpomenu jak sem se vztekal když sem měl jet aktivitu třeba s Laminou nebo Plechem a zvyklý z Peršů/Es páku k oknu a jedem ... no jo, člověk se vyvíjí ... :confused:

EDIT:
Tak Ti nevím, Moravan má zatím nadpoloviční většinu 8 z 15 hlasů, takové R 830 a 874 si zatím ještě ani neškrtly ... :D

EDIT:
Tak Ti nevím, Moravan má zatím nadpoloviční většinu 8 z 15 hlasů, takové R 830 a 874 si zatím ještě ani neškrtly ... :D

Ten Moravan byl favoritem už při zadání aktivity, ten 1093 se mi v JŘ tak líbil, že jsem ho tam dal, jen si nevšiml, že je to vlak Arrivy s diesel jednotkou 845. Včíl uvidíme.

Kdybyste kolegové někdy nevěděli jak zdržet vlak či co udělat za zápletku tak jedna aktuální.
vlak EC 125 "Radhošť" /Praha hl.n. - Žilina/ bude dnes (30.12.2015) ze stanice Hranice na Moravě asi 60 minut opožděn. Vlak je opožděn z důvodu úmrtí cestující ve vlaku a následné vyřazení vozu na žádost Policie ČR.

Venco za 515 Pendolíno jela odklonem Regína 814.155-8.
Za 506 Pendolíno jela odklonem 854.007-2.

Co nelze v reálu lze v MSTS, jen netuším, zda jde k modelu Pendolina připojit např. brejlovce.

Jde, ale je problém, náš Pinďa nemá venku spřáhlo, tak by to blbě vypadalo. Použiješ spřáhlo od Mírana.

Námět na aktivitu
Trať: 321
Úsek: Praha hl. n. - Zdice
Vlak: R 1240
Řazení: 842+Bdtn757 (sobotní verze)
http://www.zelpage.cz/razeni/16/vlaky/cd-1240

Doporučení: použít 842 ve starém nátěru, bez modernizace
Pokud by se do této aktivity s jedním z nejkrásnějších strojů někdo pustil, nechť mě zkontaktuje, a připravím pro něj jako přílohu k aktivitě upravený eng/wag soubor, minimálně co se brzd týče.

Ještě že tak, najbrtí 842 je děs a hrůza. Ten příšernej nátěr bych možná ale ještě zkous, mnohem horší je to, co vyvedli se stanovištěm...

Jen krátká aktivita. Ledaže by někdo hodlal postavit Zdice-ČB. :D

No, uvítal bych to osobně mnohem víc než dodělávat moderní verzi 220 (ač jsem si vždycky mít 220 v MSTS přál), protože to, co z ní v reálu udělali (a ještě udělaj), je něco příšernýho. Takhle zničit krásnou trať, to je opravdu umění.

Back
Nahoře