Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Když jede náhradní souprava ve složení 362 a sysel, tak nemůže jet 140 jako dříve, ale jen 105, protože se procenta počítají z rychlosti 160km/h. Úřední šiml je úřední šiml. Tak mi to vyprávěl fíra, který to má v turnuse.
Opačně. Ze skutečných brzdících procent se zjišťuje maximální povolená rychlost na daném spádu. Počítá se pro každý rozhodný úsek zvlášť. Paušální omezení v celé trati podle nejhoršího dílčího úseku je trestuhodné a v rozporu s předpisy. Vztah rychlosti a sklonu je dán legislativně v.173/1995Sb...., protože se procenta počítají z rychlosti 160km/h. Úřední šiml je úřední šiml. Tak mi to vyprávěl fíra, který to má v turnuse.
http://brzdy.vypravci.com/...
Spíš jsem očekával nějakou inteligentní reakci, že někdo napíše vzorec, podle kterého se to počítá a kolik by vyšlo na Regionku, kdyby se brala Vmax 160. ...
Taky mi to přijde nějaký ujetý, jestliže jsou brzdící procenta u Sysla s 362 dostačující pro 140km/h, nevidím jediný důvod jet 105km/h.A jakou tomu vypočítali rychlost ? Když jede náhradní souprava ve složení 362 a sysel, tak nemůže jet 140 jako dříve, ale jen 105, protože se procenta počítají z rychlosti 160km/h. Úřední šiml je úřední šiml. Tak mi to vyprávěl fíra, který to má v turnuse.