Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Robert Schindler napsal:Včera jsem viděl větší část 3. dílu Sanitky, kdy ve scéně, kde se Jandera loučí s otcem na Hlavním nádraží v Praze je v záběru vidět patrně dnešní 141 nebo 12x...
Amazon napsal:Robert Schindler napsal:Včera jsem viděl větší část 3. dílu Sanitky, kdy ve scéně, kde se Jandera loučí s otcem na Hlavním nádraží v Praze je v záběru vidět patrně dnešní 141 nebo 12x...
Když jsi to vzpoměl, ten vlak co jím odjíždí Jandera senior, jede do České Třebové, ale odjíždí z hlaváku směr smíchov pravým tubusem tunelu po pravé koleji. Je možně aby po této koleji do ČT dojel?
Robert Schindler napsal:Amazon napsal:Když jsi to vzpoměl, ten vlak co jím odjíždí Jandera senior, jede do České Třebové, ale odjíždí z hlaváku směr smíchov pravým tubusem tunelu po pravé koleji. Je možně aby po této koleji do ČT dojel?
To je dobrá připomínka, když jsem jezdil tím směrem, tak jsme vždy jeli levým tubusem. Mám pocit, že za tunelem už není možné měnit směr (Vršovce/Smíchov). Tvůrci patrně jen použili vlak pro natočení odjezdu a ten pak zajel asi jen na Smíchov, kde končil. Ale přesnou odpověď by asi dal někdo fundovanější, nějaký strojvůdce...
David Hájek napsal:Zdravím,
to mi připomnělo filmový /víceméně propagandistický,ale pro ostraváky úsměvný/ kousek "Parta hic",kdy na konci filmu odjíždí lékařka z ostravského hlavního nádraží jako že do polských Katowic. Vlak přitom odjížděl z prvního nástupiště směrem na Přerov.
Důležitější je pro nás ovšem skutečnost,že v čele vlaku stála Bobina E 499.0 .
David
http://film.osobnosti.cz/parta-hic.php