Lokomotivy ve filmu

Beatlesák napsal:
Jacek: Díky. A neví někdo přesný číslo?
To těžko. Včera večer jsem to zkoumal, jsou to víceméně bezcenné ani ne sekundové záběry na část vlaku.

Deterio napsal:
Kdo dnes viděl četnické humoresky, jestli víte do které stanice vjížděl vlak vedený 354.
Ona ta všudybylka je tam docela často, myslím že se i objeví v nějakch dalších epizodách

Říkonín a Dolní Loučky, jak to bylo na nádražích napsáno to určitě nebyly :D Ach ti filmaři. V Dolních Loučkách takové nádraží :D

Ale já měl pocit, že ten parní vlak přijížděl od Lednice do Bořího Lesa. Tam to přesně tak vypadá.

Film Pusinky, bude tam pár záběrů z nádraží a nějaké elektriky.

Prázdniny pana Beana jsou záběry na soupravu Eurotunelu a TGV

Na youtube jsem našel krásnou reportář ze zkoušek parní lokomotivy.
Pamatuji si, jak to dávali v Hledání ztraceného času někdy před deseti lety. Dlouho jsem měl celý ten díl nahraný na kazetě.
Kde myslíte, že je ten poslední střih? Je to odbočka Parník?
Odkaz zde:

A video z doby (ne)dávno minulé. Až na budovatelská hesla a komentář by reportáž byla k nerozeznání od dneška. :(

Vrbam napsal:
Film Pusinky, bude tam pár záběrů z nádraží a nějaké elektriky.

Prázdniny pana Beana jsou záběry na soupravu Eurotunelu a TGV

K tomu Beanovi - je zajímavé pozorovat jak se střídají prostřihy na jedoucí vlak . Bean chvílemi cestuje TGV a chvílemi TGV Duplex :wink:

ták tady se podívejte na krátkou prohlídku lokomotivy - hradu. Větší s prominutím "prdel" jsem nezažil. jen koukejte. je na co...

Hříšní lidé Města pražského (2) - pohled na čelo a pojezd lokomotivy 365 038

A kdo si všimnul, v jaké stanici se odehrávala scéna honičky za zločincem na vagonech? Byly to Dejvice.

Nevíte co je to za loko 151/150 v té reklamě na T-mobile? Je to jen chvilku ale myslím že je to ř. 150.

Pánové, včera se mi podařilo vcelku náhodou zakoupit jako přílohu bulváru Aha! DVD s filmem Železný dědek. Vřele doporučuji, film jako takový je sice poplatný době, ale je tam spousta velice povedených záběrů parních lokomotiv v provozu. Dokonce tam je na několika záběrech Gölsdorfova 275.0. V hlavní roli ovšem známá 387.0 a ve vedlejších několik 434.2, 456.0 a 464.0 8)

Na jednom záběru, když jde komise prohlížet které loko ještě půjdou do opravy, je nějaká elektrická jednotka. Přesto že tam elektrifikace není. Nevíte co to může být za panťák?

To bude něco italského pravděpodobně, jak postupovala fronta tak u nás skončila spousta zajímavých vozidel, převážně z Itálie nebo Německa.

Back
Nahoře