CZSK verze 2.0

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Já tomu nerozumím, ale z jakého důvodu to balíte do 7-zip? Vždyť ten program není ani v základu Windovs. Jen se ptám.

Já tomu nerozumím, ale z jakého důvodu to balíte do 7-zip? Vždyť ten program není ani v základu Windovs.
Možná vývojáři preferují 7-zip kvůli větší komprimaci dat. A navíc, Windows 11 už dokážou otevřít .7z složku sami pomocí Průzkumníku Windows. Nicméně rozbalovaní .7z složky pomocí Průzkumníku Windows dost pokulhává, takže k rozbalení .7z složky je lepší použít 7-zip samotný.

Já tomu nerozumím, ale z jakého důvodu to balíte do 7-zip? Vždyť ten program není ani v základu Windovs. Jen se ptám.
Preto je potrebné si ten program stiahnuť. Už z čias OR Monogame robil WinRar pri rozbalení problém a preto sme to aj my začali baliť do 7zip.

Zdravím,v nové verzi se mi nenačtou lokomotivy i když dám obnovit trainset. Routes se načte.WIN11 NTB
.Na stolním WIN10 bez problému.

Tak ještě jinak, musel jsem prozkoušet všechny exe soubory a teprve po odsouhlasení všech exe souborů od neznámého vydavatele se konečně spustil OR přes OpenRails.exe

Tak ještě jinak, musel jsem prozkoušet všechny exe soubory a teprve po odsouhlasení všech exe souborů od neznámého vydavatele se konečně spustil OR přes OpenRails.exe
Mi to taky nějak nechce najet sice se mi zobrazí hláška že verze je aktuální ale nenajede to ???

Omlouvám se za předešlou zprávu, že se mi OR CZ/SK aktualizovalo z aplikace. Nikoliv i když mi to aktualizaci nabídlo, tak se nestáhla. Nicméně jsem stáhl verzi 2.0 z webu od Doda a rozbalil jsem jí a extrahoval pomoci WinRAR (mám placenou verzi) a úplně v pohodě bez jakékoliv chybové hlášky.
Open Rails 2026-02-20 11-47-35.jpg

Z Nástrojov vypadol Timeteble Editor. Ako ho spustím?
Na ten jsem zapomněl, protože není pod hlavním projektem. :( Nahrál jsem ho teď do verze 2.0. Tak kdo ho používá, stáhněte si z webu verzi 2.0 znova.

Takže po asi 15 pokusech stále stejná hláška: Microsoft. NETFramework. atd .... Takže já končím.
Zkusil si to spustit jako správce? Nebo jako Tygy odsouhlasit spuštěním všech exe souborů. Za tohle může prostě Windows a jeho politika defenderů a dalších.

Podívejte se při stažení archivu s verzí 2.0 pravým tlačítkem na vlastnosti souboru a pokud tam máte toto zablokování, tak to odblokujte. Pak to jde normálně i ve WinRAR rozbalit a bezproblémů spustit.

Odblk.jpg

K rozbalení mi postačil pouhý TotalCommander. Podmínkou je "někde" nainstalovaný 7zip, např. v ProgramFiles.
Pro pořádek zkontrolovat Spolecne.soubory...

Back
Nahoře