CZSK verze 2.0

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Tak z 3h aktivity jsem zahlédl pouze 1 blikající mašinu, některé pouze houkání. Tady asi záleží i na nastavení světel v engu, nebo se pletu?

Tak z 3h aktivity jsem zahlédl pouze 1 blikající mašinu, některé pouze houkání. Tady asi záleží i na nastavení světel v engu, nebo se pletu?
Asi ano,záleží,ja mám ladenie ORCZSK a loko v tomto ladení blikajú a húkajú podla popisu od Icika,pravdepodobne ORCZSK ťahá data z inc súborov,ak sa nepletiem,opravte ma....

Máš to nejako ošetrené, že bliká len keď ide oproti kamoš?
:)
Ano, nebylo to jednoduché udělat a jsem na to hrdý. Pro mě zcela nové věci k naučení (vektory, matice, transformace). Ten, kdo to pomluví, neví co zatím vším stálo a není hoden. Ale nechci, aby zdravily všechny vlaky. Podmínky budu dále upravovat. A ano, záleží na nastavení světel modelu. Ale vesměs by to mělo fungovat na všechno ladění i MSTS.

Také je venku jedna novinka z dneška a to rozptyl záře světla u světlometů. Hlavně v noci je to vidět. Jak se k vám bude blížit vlak, budete vidět rozptyl světla a postupně se budou světla vyostřovat. Zkuste a napište názor. ;)

Ty mne zbiješ, já jsem po uši zahrabaný ve tvoorbě nové aktivity a už se nemohu dočkat až spustím cztko. Zatím osazuji a osazuji vozy... A ty jedeš takové bomby.

Už nic. Od toho tam máme dynamické počasí.
A mám len taký nápad, nemohla by slúžiť na ovplyvňovanie dynamiky dynamického počasia? Napríklad 0 - terajší stav,
1 počasie v rozsahu - jasno až oblačno, 2- jasno- možný slabý dážď, 3 jasno -možný silný dážď, 4 -jasno až hromy blesky, koniec sveta .
Samozrejme možnosti sú rôzne, napríklad zakomponovať lokálnu hmlu a podobne. Takéto vecí sa dajú zadať ručne v textáku aktivity, ale ruku na srdce, kto to vie a chce sa mu to riešiť?
:)

Vždyť tohle vše máš v dynamickém počasí a jestli chceš lokální mlhu přesně dle svých představ, není nic jednoduchšího, než si udělat počasí svoje. Proto si dělám v některých akticitách počasí své a věž, že to stojí za to.

Nevím nakolik by to musel Icik dělat jako další profil počasí a jednu dobu jsme řešili problém, kdy se cpaly profily počasí do aktivit se svojim dynamickým, vytvořeným na míru aktivitáře.

Ahoj. Nedá mi to nenapsat. Teď jsem konečně spustil první test aktivity Zv Znoemia a budu prověřovat úsek HK Sl.P., odkud se jede do práce na hlavní. @Icik to doladění vlaku v němž jede hráč, je naprosto úchvatné. Plynulist kdy mohu krásně nastoupit do midelu vozu, usadit se a v požadované stanici vystoupit na naprosto famózní. Vím, že jsem zas prudil s požadavky, bo to bylo takové vachrlaté, ale to, jak jsi to vyladil, je absolutní pecka. Teď už sedím v Bobině a čekám, až se ozve Hradlo a dá mi svolení k posunu.

Tak beru zpět, někde bude chybka, ale nevím kde, jako loko hráče ok, ale tohle dělá po přestupu do AI vlaku a dělalo to i na obrázcích, jen jsem si toho nevšimnul. Omlouvám se. Ale pár věcí jsem objevil. Pak písnu.

Ahoj @Icik , hlášena chyba od @1914CZ , který jede moje aktivity. V aktivitě Pálavský okruh má najet AI diesel na páru mimo službu, najede na ni, spojí se, ale už se ani nehne, výchozí bod, cesta k páře LC a revers, pak cesta do Nezamyslic. Takže nějaký balast v AI versus revers. Tohle taky jelo na 100% a teď aktivita končí pattem.

Back
Nahoře