alcapone
Pomocník strojvedoucího
No u peronu a u přejezdu. Jenže to nedělá uplně celé AI, u mě te jen solo mašina. Co jiného tam je netuším.No ale kde a proč? I když houkání to úplně není.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No u peronu a u přejezdu. Jenže to nedělá uplně celé AI, u mě te jen solo mašina. Co jiného tam je netuším.No ale kde a proč? I když houkání to úplně není.
To není ono.No u peronu a u přejezdu. Jenže to nedělá uplně celé AI, u mě te jen solo mašina. Co jiného tam je netuším.
JJ, naučil jsem ho zdravit, když vás míjí.Traffic na mňa blikal ako besný![]()
Asi ano,záleží,ja mám ladenie ORCZSK a loko v tomto ladení blikajú a húkajú podla popisu od Icika,pravdepodobne ORCZSK ťahá data z inc súborov,ak sa nepletiem,opravte ma....Tak z 3h aktivity jsem zahlédl pouze 1 blikající mašinu, některé pouze houkání. Tady asi záleží i na nastavení světel v engu, nebo se pletu?
Ano, nebylo to jednoduché udělat a jsem na to hrdý. Pro mě zcela nové věci k naučení (vektory, matice, transformace). Ten, kdo to pomluví, neví co zatím vším stálo a není hoden. Ale nechci, aby zdravily všechny vlaky. Podmínky budu dále upravovat. A ano, záleží na nastavení světel modelu. Ale vesměs by to mělo fungovat na všechno ladění i MSTS.Máš to nejako ošetrené, že bliká len keď ide oproti kamoš?
![]()
Už nic. Od toho tam máme dynamické počasí.Čo vlastne robí položka v karte Experimentálne / Náhodne počasie v aktivite?
A mám len taký nápad, nemohla by slúžiť na ovplyvňovanie dynamiky dynamického počasia? Napríklad 0 - terajší stav,Už nic. Od toho tam máme dynamické počasí.