Mustang
Skladník
No neviem,ale myslím,že fíra do práce nechodí 15 min pred časom odjezdu vlaku a ešte keď musí oživovať loko,oni nemajú na klávesnici inicializace brzd....To nevím co jsi tam dělal?? Já odjížděl úplně na pohodu v čase odjezdu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No neviem,ale myslím,že fíra do práce nechodí 15 min pred časom odjezdu vlaku a ešte keď musí oživovať loko,oni nemajú na klávesnici inicializace brzd....To nevím co jsi tam dělal?? Já odjížděl úplně na pohodu v čase odjezdu.
Měli sme kdysi začátek šichty v Brně na hlavním 10min před odjezdem vlaku, ale to se loko přebírala na ose, jen vystřídat a pal do..ona ta osobka je dneska holt o rychlých obratech, mašiny nestíhají ani vychladnoutNo neviem,ale myslím,že fíra do práce nechodí 15 min pred časom odjezdu vlaku a ešte keď musí oživovať loko,oni nemajú na klávesnici inicializace brzd....
Nebudu se s tebou hádat. To je tvůj boj nechá se to stihnout. A tím končím.No neviem,ale myslím,že fíra do práce nechodí 15 min pred časom odjezdu vlaku a ešte keď musí oživovať loko,oni nemajú na klávesnici inicializace brzd....
No jestli to nemyslel tak, že přijdeš dřív na mašinu a v klidu si to nachystášNebudu se s tebou hádat. To je tvůj boj nechá se to stihnout. A tím končím.
Hele to určitě ne. Ale včera večer jsem ten ranní odjezd dal znovu tak jak to má být se vším všudy jako poprvé. A byl jsem v peronech dvě minuty před odjezdem. Takže v tom opravdu nevidím problém.No jestli to nemyslel tak, že přijdeš dřív na mašinu a v klidu si to nachystáš![]()
O.k nemám problém,nehádam sa,každý si to nasimuluje podla seba,ja to všetko chcem mať pred jazdou v cajku ,tak sa možno po sebe viac kontrolujem a robím to pomalšie,ty to máš asi už nacvičené a v ruke,ale dávaj pozor.....rutina je nebezpečná....Nebudu se s tebou hádat. To je tvůj boj nechá se to stihnout. A tím končím.

Protože o tobě ví a zřejmě přešla do režimu následování. Ale spíš proč ty jedeš jen 40 km/h?A když jsem udělal výseč a Strele nic nebrání, tak má maximálku 97 km/h. Proč, když jede v aktivitě za mnou, má V=Max 40?!
Zobrazit přílohu 49089
Jinak samozřejmě v příspěvku výš ne 90, ale 97 km/h.

Train (
TrainCfg ( "dan_bp_hv_kp_MEx_Br-Sak-Brat"
Serial ( 1 )
MaxVelocity ( 36.11111 1.00000 )
NextWagonUID ( 1 )
Durability ( 1.00000 )
Engine (
UiD ( 0 )
EngineData ( CSD_M290001 CSDlokM290.0 )
)
)
)
Ano ano, pokud tedy nepomohlo to video, udělám ten bod dvě. Nevím, zda tratí, když jednou bez trasy hráče jede naplno a podruhé, když úsekem projedu, ale neblokuji jede jak šnek. Nic, zítra. Dnes jsem vypnul. Ale jen pro info. AI, na který jsem najel, v Hodoníně odjel, takže ORCZ nemá rád revers, kdy bych se měl z Hodonína vracet a AI jet do Břeclavi.Nejdříve se musí zkontrolovat, jestli je to v pořádku v samotné trati. To ti je snad jasné.![]()
Pokud jsi si jistý chybou OR, víš co máš udělat. To ti je snad jasné.![]()