Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Sorry no, ještě jsem se s tímto jevem nesetkal. Já to tak nerad, vyp. zap. , hlavně aktualizace na telefonu, pak mě to donutí, když se začnou vypínat funkce.Dám ti radu ajťáka. "Zkusil zto vypnout zapnout?"

Metry za sekndu nesedí, když to porovnámš v origo zápisu v con, sedí ten zápis k mélím, tak nevím, tohle jsme řešili i s Alcaponem. Já vím, že by to mělo být metry za sekundu, ale nevychází. Nicméně, jak jsem psal, už jsem mu dvě minuty přidal...Tvl, co tam pořád meleš ty míle ze hodinu? To jsou metry za sekundu. Už si to, Dane, sakra zapamatuj. To je furt dokola.
Co to sakra plácáte Alcapone a ty??? To byly vždy metry za sekundu. Vždy kód počítá metry za sekundu.Metry za sekndu nesedí, když to upravím z mil za hodinu, sedí to, tak nevím, tohle jsme řešili i s Alcaponem. Já vím, že by to mělyo být, ale nevychází. Nicméně, jak jsem psal, už jsem mu dvě minuty přidal...![]()
Když otevřu consist a upravoval jsem metry za sekundu dle převodníku, pro 5 km/h v depu absolutně to nesedlo v simulátoru, když jsem dal přepočet na míle, sedlo to na 1. dobrou. Tak já fakt nevím. Hele, ale schválně... Ozvu se ti, jdu přepsat consist.Co to sakra plácáte Alcapone a ty??? To byly vždy metry za sekundu. Vždy kód počítá metry za sekundu.

No jasně, tohle mně nedocvaklo, jenže editor aktivit MSTS, když tvoříš jakoukoliv trasu, tak je automaticky nastaveno 75%. Nevím, už proč to bylo. To bych musel u každě trasy při tvorbě zadávat 100%, což raději upravím v tom con, poněvač u 90% AI vlaků to nevadí. Takto jsou i postaveny všechny aktivity. A ne jen moje.Ale tohle jsou základy už z MSTS. Pokud máš u AI nastaven 75% "výkon", tak 75% z 50 km/h odpvídá 37,5 km/h.
Proč to neuděláš přes nějaký inteligentní editor? Pokud jsou to textové soubory, dá se použít např. VS Code s nějakou AI, kam zadám: změň výkon všech tras na 100% a hle, všechno je změněno. Ale tak proč to nedělat ručně? Je to pracnější, ale za to to déle trvá.No jasně, tohle mně nedocvaklo, jenže editor aktivit MSTS, když tvoříš jakoukoliv trasu, tak je automaticky nastaveno 75%. Nevím, už proč to bylo. To bych musel u každě trasy při tvorbě zadávat 100%, což raději upravím v tom con, poněvač u 90% AI vlaků to nevadí. Takto jsou i postaveny všechny aktivity. A ne jen moje.