Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak já si posypal popelem hlavu taky,No, jednu chybu jsem u sebe našel. Za to si můžu posypat popel na hlavu. Ale další nevidím. Zkus update.
Možná je to velikostí těch map, které se snažíš otevřít. Zkus otevřít nějakou menší mapu např. mapu tratě 183 nebo 310. Pokud se otevřou bez problémů, tak je jasný, kde je problém.Zdravím,nemá niekto problém s Track Viewerom v ORCZSK? Po určitej dobe práce v ňom proste zamrzne a musím ho vypnút v správci úloh.Skúšal som ho na tratiach BP a 321.... Tak neviem no....
Posílit RAM. Minimálně je nutné 32 GB. Pak to funguje i na starém PC, který má základní desku z roku 2009. (ale i5, SSD, RTX2060Super)Po určitej dobe práce v ňom proste zamrzne a musím ho vypnút v správci úloh.Skúšal som ho na tratiach BP a 321.... Tak neviem no....
do....,pri takom 4-5 zadaní WP na jednom pathe proste TW zamrzne.Napadlo ma,či to nemá nejakú súvislost s rozšírením funkcií WP zo zadávaním číselných kodov,ale to by som len tápal a nikto sa neozval,že by sa mu dialo to isté,tak už fakt neviem.V dnešní době je pro běžné používání i hraní 16 GB RAM naprosto dostačujících.Posílit RAM. Minimálně je nutné 32 GB. Pak to funguje i na starém PC, který má základní desku z roku 2009. (ale i5, SSD, RTX2060Super)
No právě. To jsem ještě před pár lety měl. Ale pro stavění tratí, absolutně málo. Stačilo se posunout v TSRE5 o pár kilometrů a kamera fungovala se zpožděním, jako bych pracoval z Měsíce, ne-li rovnou z Marsu. To se opravdu nedalo. Povely reagovaly s mnohasekundovým zpožděním. Po doplnění ramek na 32 GB je už vše OK k plné spokojenosti. A dokonce i na starém PC, kde by to asi bylo i kontraproduktivní. Ale i tam to také hodně pomohlo. Tedy dva roky to ještě sloužilo, bohužel 32 GB DDR3 už nikde nepoužiji, ale práce na tratích do OR a občasné odesílání zájemcům se ty paměti za ty roky zaplatily. A kde jinde mám tolik času než v práci. Ale příští týden už bude do práce nový počítač s W11, tedy opět minimální požadavek 32 GB Ram. Našel jsem za dvacku i5 jen s integrovanou grafikou, ale jinak vše naplno. Tak jen doplním ze starého RTX2060 super plus 650W zdroj. A můžeme pokračovat ve stavbě tratí.V dnešní době je pro běžné používání i hraní 16 GB RAM naprosto dostačujících.