Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Dělá mi to u všeho co je czsk, ale na klasickém to naběhne v pohodě tak mě napadá chyba programu nebo nevím jak to řešit.Tak určitě tohle je problém: Warning: Signal referenced in .w file -5842 14841 as TrItem 46894 not present in .tdb file
Potom by mohly vadit chyby přejezdů. Zkus ještě log po spuštění trati ve volné jízdě pro tuto trasu hráče a zkus jiné vozidlo či soupravu.
CZ/SK je větší cíťa.Dělá mi to u všeho co je czsk, ale na klasickém to naběhne v pohodě tak mě napadá chyba programu nebo nevím jak to řešit.
Podle logu má něco s trasou nebo c consistem, však mu to tam píše. Ať zkontroluje trasu a popřípadě znova se podívá zda tam má správně tu 843.CZ/SK je větší cíťa.
Co je to za verzi tratě 321??
Já tady mám tu verzi s aktualizací 29, podívám se tam na chyby. Pokud ta verze je u tebe stejná , tak aspoň podle výpisu jsem mohl podívat, opačném případě bych to ztratilo význam
Tak chlapče, nepotěšil jsi mě a ani já tebe nepotěším. V trati 321 Je přes 15.000 evidovaných chyb. Mezitím jedno z návěstidel, které dle uvedeného čtverce je přímo v žst. Praha-Libeň. Jedná se o návěstidlo trpasličí umístěné v nákladové skupině směr Kolín a Pha Malešice. Fyzicky tam je, ale nemá k sobě interaktivní jehlan, normálně se bude tvářit jako vše , že je na povrch v pořádku, ale je to přeinstalaci. A těch zmíněných 15.000 chyb v trati, je různého druhu včetně označení nákladových i osobních klejí, nějaká silniční doprava.Dělá mi to u všeho co je czsk, ale na klasickém to naběhne v pohodě tak mě napadá chyba programu nebo nevím jak to řešit.