krejca
Skladník
A já taky.inštalačku s autovytvorením zástupcu na ploche pre debilov,ako som ja?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A já taky.inštalačku s autovytvorením zástupcu na ploche pre debilov,ako som ja?![]()
Tak to ber, že je to v pátek ke konci šichtě...Jak ti panáčci vezmou fofrem čápa![]()
Ale dobrý
Za mě to vypadá dobře a Icik odvedl dobrou práci.Jak ti panáčci vezmou fofrem čápa
Ale dobrý
Dovolím si jen malou reakci.Tak u jiných TS jsem viděl už asi před deseti lety, že "kinetičtí" panáčci courající se po perónu sami vyhledali dveře (+/- tolerance) a postupně v nich mizeli.
Už tam stojí, když přijíždíš. A nástup do vozů bych asi neřešil. Žádná technologie asi neumožní, aby ti figurky lezly do vozů dveřmi. Nikdy nezastavíš stejně. I v RW mně vždy pobavilo, když lezla figurka mezi vozy (nic ve zlém). A dávat je do vozů, už vůbec ne, vždyť nemají animaci a vypadalo by to strašně debilně.Na padli ma také technické otázky k tým cestujúcim:
1- Ako dlho pred príchodom vlaku sa tam zjavia?
2- Nastupujú aj do osobných traffic vlakov?
Ještě k tomuto problému doplním info, že je to pravděpodobně zlobí jen u mě v počítači, nebudu s zkoušel točnu v Bratislavě u nich v Trati, Track monitor normálně funguje to samé zkoušel i Martin m taky funguje, u mě žádné z jejich Tratí Track monitor nemaká. Navíc jsem zjistil, že nefunguje ani čtyřkombinace tlačítek s F1, kombinace tlačítek s F2 funguje normálně. Už jsem kompletně přeinstaloval celou verzi 2.0 a pořád to nefunguje. Zkoušel jsem i verze 1.9.520 a 536, tam to taky nefunguje. Tak mi zkus poradit, kde mám tu chybu hledat?@ To Icik: Ahoj, tak jsem zkoušel i jiné tratě s točnami nebo šupnou a jediný problém s Track Monitorem je ve verzi CZ/SK. Dělají to všechny tratě, včetně žsr130 nebo Alfold. Ve verzi 1.5.1. není nikde problém. Tak kdybys byl od té dobroty a mohl se na to zaměřit. Není asi nutné vrhnout se na to hned, ale chci vydat aktualizaci 090, tak aby někdo nebyl zaskočen, že TM nemaká při pojezdu na točně nebo šupně.
Díky.
Z tvého problému jsem Tygy zmaten a přiznám se, že nemám teď kapacitu se tím vůbec zabývat.Ještě k tomuto problému doplním info, že je to pravděpodobně zlobí jen u mě v počítači, nebudu s zkoušel točnu v Bratislavě u nich v Trati, Track monitor normálně funguje to samé zkoušel i Martin m taky funguje, u mě žádné z jejich Tratí Track monitor nemaká. Navíc jsem zjistil, že nefunguje ani čtyřkombinace tlačítek s F1, kombinace tlačítek s F2 funguje normálně. Už jsem kompletně přeinstaloval celou verzi 2.0 a pořád to nefunguje. Zkoušel jsem i verze 1.9.520 a 536, tam to taky nefunguje. Tak mi zkus poradit, kde mám tu chybu hledat?
Nuž Bounding boxy sa bežne nezadávajú do SD súboru pre statické objekty. Doteraz to nebolo v podstate k ničomu nutné. Ale Bounding box vie vypočítať napríklad Shape Viewer.. Vždyť u perónů nejsou všude ani Bounding boxy a nedají se tak změřit jejich výšky (modeláři!),
Jasný. Kdyby to někdo doplnil k modelům perónu, tak je to zase přesnější. A ne jen tam. I různé přístřešky a otevřené haly by to potřebovaly kvůli přeháňkám.Nuž Bounding boxy sa bežne nezadávajú do SD súboru pre statické objekty. Doteraz to nebolo v podstate k ničomu nutné. Ale Bounding box vie vypočítať napríklad Shape Viewer.
Samotný BoundingBox Vám u přeháněk stačit nebude. Část srážek se totiž generuje už pod úrovní střechy, takže i když je nad ní vypnete, uvnitř haly bude dál pršet nebo sněžit. Je potřeba 2D mapa skutečné střešní plochy (X/Z + výška střechy), podle které se srážky pod střechou odfiltrují. Pokud máte zájem, tak mi napište SZ a můžeme to probrat.Jasný. Kdyby to někdo doplnil k modelům perónu, tak je to zase přesnější. A ne jen tam. I různé přístřešky a otevřené haly by to potřebovaly kvůli přeháňkám.
Díky za informaci a za nabídku. Tam zatím nejsem a nechci se tím zatím zabývat.Samotný BoundingBox Vám u přeháněk stačit nebude. Část srážek se totiž generuje už pod úrovní střechy, takže i když je nad ní vypnete, uvnitř haly bude dál pršet nebo sněžit. Je potřeba 2D mapa skutečné střešní plochy (X/Z + výška střechy), podle které se srážky pod střechou odfiltrují. Pokud máte zájem, tak mi napište SZ a můžeme to probrat.