Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Co tam máš za panáčky? Ty v trati nejsou a označení kolejí je OK, správně k peronu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Generování cestujících v ORCZ, právě, že nevím, jestli je chyba v generování, nebo označení té strany otvírání dveří, pokud je to správně, s tím otvíráním, tak pak OK. Tohle bylo třeba vědět. Poněvač všechny další zastávky od Lysé OK a v Poděbradech zas blbě. Takže to bude na řešení pro @IcikCo tam máš za panáčky? Ty v trati nejsou a označení kolejí je OK, správně k peronu.

Ještě k tomuto problému doplním info, že je to pravděpodobně zlobí jen u mě v počítači, nebudu s zkoušel točnu v Bratislavě u nich v Trati, Track monitor normálně funguje to samé zkoušel i Martin m taky funguje, u mě žádné z jejich Tratí Track monitor nemaká. Navíc jsem zjistil, že nefunguje ani čtyřkombinace tlačítek s F1, kombinace tlačítek s F2 funguje normálně. Už jsem kompletně přeinstaloval celou verzi 2.0 a pořád to nefunguje. Zkoušel jsem i verze 1.9.520 a 536, tam to taky nefunguje. Tak mi zkus poradit, kde mám tu chybu hledat?

A co když se budou prolínat s již osazenými figurkami. To budou dělat berany berany duc?Generování cestujících v ORCZ
Autorovi do toho mluvit nebudu, ale u mě je to řešené tak, že pokud už jsou panáčci přímo součástí tratě, použijí se pro mizení právě oni.A co když se budou prolínat s již osazenými figurkami. To budou dělat berany berany duc?Respektive, pokud se budou generovat mimo osazené objekty, jako i sloupy či lavičky, tak OK.
Tudy cesta pri nástupištiach nevede. Akonáhle by bolo súčasťou perónu niečo vyčnievajúce nad povrch ( lavička, lampa, zastrešenie, atď.... ) , tak vypočítaný Bouding Box cez Shape Viewer zahŕňa najvyšši bod modelu.Jasný. Kdyby to někdo doplnil k modelům perónu, tak je to zase přesnější. A ne jen tam. I různé přístřešky a otevřené haly by to potřebovaly kvůli přeháňkám.
Ne, dělá to i zpět a na dvojkolejkách to neműže mít vliv. Je to ve vývoji.A nebude to tím, že se vracím. Že to není cesta jen z bodu A do B.
Vám ta pokládka sloupů musí asi hodně ležet v žaludku, že?blahořečíš neustále pokládku troleje
Nepochopil, řikám, zda to nedělá z důvodu toho, že jedu v kolečku.Ne, dělá to i zpět a na dvojkolejkách to neműže mít vliv. Je to ve vývoji.
Pochopil, ne, tím to není.Nepochopil, řikám, zda to nedělá z důvodu toho, že jedu v kolečku.
máte to ve vlákně k trati.Zbyňku, řešiš figurky nad či pod, ja řeším trolej mimo pantograf, kde si řekl nezájem, ok, tak respektuj Icika a jeho vývoj. Jo a když už tu jsi, a blahořečíš neustále pokládku troleje, co tu trolej konečně dodělat v Hradci, depo a myčka. Více řekne @KimiR, která kolej to má přesně.
Tak ono to co jsem zde dával byla prvotní testovací verze figurek, navíc se základními v trati nijak nekolidují a první velký nesmysl je, že mají ve verzi AN mizet originál figurky, na nádraží vždy někdo zůstává a lidi se u vlaku loučí atd... A další chybu prozrazovat nebudu. V ORCZ je počítáno s touto veličinou a je to bomba.Jo, my všichni jsme letadlo, jen AN je F-35.![]()
Hlavní nesmysl jsi tady ty.první velký nesmysl je, že mají ve verzi AN mizet originál figurky, na nádraží vždy někdo zůstává a lidi se u vlaku loučí atd... A další chybu prozrazovat nebudu.