Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Coo?povolíš přímočinnou a musíš několikrát po sobě
Ale bylo, musíš vypustit tlak z přímočinky a mají to absolutně všechny parní lokotivy pro OR, i 464.0 S párama mám docela najeřžděno...Coo?S tím jsem se teda nikdy nesetkal. A v reálu to určitě takhle nebylo
Co to je za unreal?musíš několikrát po sobě, až vypustíš tlak ve válcích
A proč jí nenecháš rovnou povolenou?... povolíš přímočinnou a musíš několikrát po sobě, až vypustíš tlak ve válcích. ...
Tak já nevím Martine, kolik jezdíš s párama, ale takto to je víc jak 5, možná 10 let. Na videu máš, že normálně odjedu, zabrzdím a odjedu. Popsáno výš. Jak jsem psal, kdyi mu někdo vysvětloval proč to tak je, neboť jsem se na to sám ptal. Jestli to je chyba netuším, prostě to tak u těch mašin je, co je OR a ORCZ.Na chybu jsem přišel, ale svoje objevování Ameriky už si radši nechám pro sebe.Jde o bug v simu, mašinou ani mnou to není. Ale to ví Dan přeci nejlíp.
![]()
Jaký na to má vliv pára? Trakce nemá v tomto případě s brzdou nic společného. Pokud ti přímočinka nepovolí na jedno otevření úplně, je to blbě. To je jak kdybych musel u auta povolovat třikrát ručku, než se rozjedu.Tak já nevím Martine, kolik jezdíš s párama, ...
Počkej, ale o tom jsi nic nepsal, psal jsi, že mašina nepovolí.Tak zkus schválně jednu věc. Vezmi 475.001, ať to máme stejné, další mašiny jsem zatím nezkoušel. Spustíš hru, a ještě před stiskem tlačítka "Pokračovat" (nebo klávesy ESC) dej venkovní pohled (klávesa ě) a odbrzdi vlakovou. Venkovní pohled při spuštění hry je důležitý. A když to provedeš správně, tak se nerozjedeš.![]()
Na 30 jsem se rozjížděl bo jsem tomu nevěnoval pozornost. To už Tome hnidopyšíš.
Jaký na to má vliv pára? Trakce nemá v tomto případě s brzdou nic společného. Pokud ti přímočinka nepovolí na jedno otevření úplně, je to blbě. To je jak kdybych musel u auta povolovat třikrát ručku, než se rozjedu.
A sorry, když se rozjízdíš s párou na 30%, tak se neoháněj praxí! Je vidět že o tom nevíš vůbec nic!
To si to ber jak chceš.Na 30 jsem se rozjížděl bo jsem tomu nevěnoval pozornost. To už Tome hnidopyšíš.
...
A je to u použitého typu brzdiče (Božič) naprosto v pořádku. Jen ty polohy se jmenují Švih/Jízda/Závěr/Provozní brzdění/Rychločinná brzda.... A ta 475.0 má i nastavenou průběžnou brzdu jen na Švih, Odbežďeno, Držet, Brždění a záchranná brzda, což moc nemám rád ani já. Ale tohle vše je věc dvorního ladiče Josefa V., ...