Aktivity - Blackwolf

Pavlík napsal:
Já mám vyzkoušenou zatím lehkou verzi a šlapalo mi všechno tak jak má. Nezapomněl jsi třeba před přejezdem houkat? V Trati 310 se sice houkat nemusí jako v BP, ale toto může být ošetřeno v aktivitě.

Ahoj Pavlíku.
Prosím tě, můžeš mi říct, jak se dá v aktivitě ošetřit zahoukání u pískáčku? Jde ošetřit pomalá jízda např. na mostech, přejezdech, hláškou "dosáhnout rychlost vlaku", ale zahoukání nijak v aktivitě ovlivnit nelze. Tedy pokud je mi známo. Rád se poučím. :-)
S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
Ahoj Pavlíku.
Prosím tě, můžeš mi říct, jak se dá v aktivitě ošetřit zahoukání u pískáčku? Jde ošetřit pomalá jízda např. na mostech, přejezdech, hláškou "dosáhnout rychlost vlaku", ale zahoukání nijak v aktivitě ovlivnit nelze. Tedy pokud je mi známo. Rád se poučím. :-)
S pozdravem Dan.
Ahoj Dane,
ono je to dost zajímavé. Když jsem projížděl SVOU aktivitu na Ztracené 1987, tak mi skočila hláška "Úkol ukončen, nezahoukal jste u přejezdu" nebo tak něco. Tak jsem jel podruhé, znovu jsem nezahoukal, přesto mi tato hláška nevyskočila. Do té doby jsem se s tím nesetkal.

S pozdravem Marek.

Dan J. napsal:
Pavlík napsal:
Já mám vyzkoušenou zatím lehkou verzi a šlapalo mi všechno tak jak má. Nezapomněl jsi třeba před přejezdem houkat? V Trati 310 se sice houkat nemusí jako v BP, ale toto může být ošetřeno v aktivitě.

Ahoj Pavlíku.
S pozdravem Dan.

Tak to se musíš zeptat aktivitářů. Kdysi jsem nějakou takovou aktivitu hrál, ale už je to dlouho.

faldicek napsal:
Zdravím, mám problém v tvé aktivitě os 23514/7. Konkrétně když jedu jako Os 23517 z Rýmařova do Bruntálu. Po vyjetí ze stanice Břidličná zastávka mi to vždy hodí úkol ukončen. Nevím ale proč, ze stanice odjíždím podle jízdního řádu tedy v 18.34 a poaždé mě to za přejezdem vyhodí. Kde je tedy chyba? Jedná se o těžkou verzi...
Zdravím,
a nebude to tím, že ze zast. Břidličná se má dle SJŘ odjíždět až 18:34:30 Pískání se v této aktivitě nehodnotí. Zbyněk toto má (měl) ošetřeno na tratích v okolí HK a teď snad i na 251, ale nezávisle na aktivitě. Mám pocit, že ohlídat to úmyslně v rámci aktivity snad ani nejde, pokud ano, rád se přiučím.

Naposled editoval moderátor:
Zdravím. Proto jsem to tu psal. Co je mi známo, tak pískáčky a vyřazení při nezahoukání je čistě nastavení tratě a v aktivitě to ovlivnit nelze. V BP je to myslím nastaveno 3x a dost.;)
Dan

Aktivity na stránkách Blackwolf-MSTS-aktivity

Zdravím,

pokud se Vám při pokusu o stažení některé aktivity z mých stránek objeví místo okna o stažení "divný text", stáhněte aktivitu klikem pravým tlačítkem myšky a dejte Uložit odkaz jako...
Tento úkaz (divný text) se začal objevovat uživatelům po nainstalování Mozilly Firefox v 3.6. Pokud někdo ví v čem je chybka dejte prosím nám ostatním vědět, jak na to.

Zdravím,

zkoušel jsem aktivitu od Efka Os 5905 a při stání v Havlíčkově Brodě vyskočila cca v čase 11.33 hláška "Ukol ukončen - vlak vykolejil" (viz http://sklad.obrazku.cz/obr552080_Os5905.jpg). Zdroj problému bude asi posun (po levé straně - vozy s kocourem). Stalo se to u této aktivity i někomu jinému? Popř. věděl by nějaký aktivář, jak to odstranit, aby aktivita byla funkční až do konce? Děkuji za odpovědi:)

ad Ferda:
Stalo se mi to taky, ale příčina si myslím je v nákladním vlaku před tebou, protože do něj najel další, který tam byl vidět od Žďáru. Bylo to i dost slyšet, ta mela. Bohužel zatím jsem se nestihl podívat do editoru a poslat autorovi na opravu.

Ad JK:
Jojo pravda, bude to v tom nakladu. Situace tam v inkriminovaný čas vypad takto: http://sklad.obrazku.cz/obr552278_Os5905II.jpg. Dvoum vlakům se tam kříží trasy. Pomohlo by stojící vlak zkrátit včetně jeho trasy?

Stačilo by asi ten náklad pouze posunout (vyčkávací bod, je-li tam) mimo výhybku nebo ho zkrátit, ať nezasahuje do profilu, nebo vyhodit úplně a dát třeba trasu jinou kolejí. To už je nutné podle situace v editoru.

záleží jaké používáte vozy a BIN. Dneska jsem to schválně stáhnul ( zda jsem neposlal pracovní verzi ) a vše proběhlo v pohodě
http://sklad.obrazku.cz/obr560573_H.Brod.jpg
http://sklad.obrazku.cz/t560574_odjezdzBrodu.jpg
http://sklad.obrazku.cz/obr560575_vtuneluzaBrodem.jpg
jinak bez testování nic nevydám ( s tímhle jsem si hrál přes 2 měsíce ) kdo chce odkaz na mě - tak na stránkách kde jste stahovali je odkaz " napište tvůrci aktivity "

Zdravím.

Po čase jsem zase spáchal aktivitu. Jde o nákladní vlak (průjezd Prahou od Berouna směr Ústí n. Labem) a tímto hledám pár dobrovolníků k testu. Aktivita má okolo 1:15 hod a je pro BP 85. Zájemci hlaste se SZ.

RE: Aktivity na stránkách Blackwolf-MSTS-aktivity

Blackwolf napsal:
Zdravím,

pokud se Vám při pokusu o stažení některé aktivity z mých stránek objeví místo okna o stažení "divný text", stáhněte aktivitu klikem pravým tlačítkem myšky a dejte Uložit odkaz jako...
Tento úkaz (divný text) se začal objevovat uživatelům po nainstalování Mozilly Firefox v 3.6. Pokud někdo ví v čem je chybka dejte prosím nám ostatním vědět, jak na to.

Stejný problém jsem řešil s mýma aktivitama. V IE v pohodě, ale ve Firefoxu to vyhazuje divný text. Jde o to,že od zmíněné verze Firefoxu neumí program přečíst soubory apk. Berete to jako nějaký spouštěcí program a snaží se ho rozbalit. Výsledek je ten, že se objeví nesmyslné znaky. Řešení je jen to,že se aktivity zabalí do zipu a pak jdou stáhnout v pohodě.

Milan

Hola, aktivitka EC 275 (nevšimol som si, že by mal autor vlastné vlákno a uverejnená je u Blackwolfa): posledne som zabrzdený pred vchodom do ÚnO. Třebová počas prejazdu prázdna a ďalej ani jeden vlak, ani blokovacie servisy (asi mám na ne príliš veľký náskok, ale ten som musel získať od UnO po MuN). 09.51 prechádzam Rájcem-Jestřebím (posledných 15-20 km idem výbehom okolo 75 aby som sa dostal do rozumného času) a krátko za stanicou sa hrám na 350.009 keď v rýchlosti okolo 70-80 km/h naberám panťák, ktorý sa odrazu zhmotnil asi desať metrov predo mnou.

Niekde okolo MuN (České Třebové) tam tá aktivita necháva príležitosť zdrhnúť. Inak luxus.

Ďakujem. Nicméně avšak a ale, keď je obvykle uvádzaný ako Václav B., mohlo by sa tak volať aj vlákno - človek by to skôr našiel. Kopírujem komentár do správneho vlákna.

Back
Nahoře