Aktivity - Blackwolf

při načítání aktivity Os 4903 / Os 5951 se mě oběvila hláška

Soubor: Trains/Trainset/cd_Servis/servis4a.wag

neotryx napsal:
při načítání aktivity Os 4903 / Os 5951 se mě oběvila hláška

Soubor: Trains/Trainset/cd_Servis/servis4a.wag
pokud se nepletu byl primo k aktivite zabalen, staci nakopirovat z archivu

Nová připravovaná dvoudílná aktivita.

Zdravím.

Na mých stránkách (odkaz dole pod příspěvkem) je nová sekce EC 102 odklon ve které se dozvíte co pro vás s Tomesem kutíme za novinku. Můžu prozradit, že půjde o dvě aktivity s povodňovým námětem. Na stránce najdete i pár sreenů.

Tak aktivity jsou hotové, teď bych jenom potřeboval někoho na testnutí. Zájemci hlaste se na SZ nebo e-mail. Aktivity jsou jak ve verzi dle aktuálního TBP tak i v tzv verzi full (nutno stáhnout pár vozů - linky budou přiloženy). Jde mi hlavně o to zda jsem někde neudělal chybu v exe souborech, viz info na mé stránce.

Do této doby 1.5. 23:30 hod se ještě nikdo nepřihlásil. Zájemci o testování přihlašte se!

Re: Nová připravovaná dvoudílná aktivita.

Blackwolf napsal:
Zdravím.

Na mých stránkách (odkaz dole pod příspěvkem) je nová sekce EC 102 odklon ve které se dozvíte co pro vás s Tomesem kutíme za novinku. Můžu prozradit, že půjde o dvě aktivity s povodňovým námětem. Na stránce najdete i pár sreenů.

Tak aktivity jsou hotové, teď bych jenom potřeboval někoho na testnutí. Zájemci hlaste se na SZ nebo e-mail. Aktivity jsou jak ve verzi dle aktuálního TBP tak i v tzv verzi full (nutno stáhnout pár vozů - linky budou přiloženy). Jde mi hlavně o to zda jsem někde neudělal chybu v exe souborech, viz info na mé stránce.

Do této doby 1.5. 23:30 hod se ještě nikdo nepřihlásil. Zájemci o testování přihlašte se!

Ahoj, já bych měl zájem o testování této aktivity, prosím o zaslání na : mondeo21@centrum.cz

Naposled editoval moderátor:
Avizovaná dvoudílná aktivita EC 102 povodňový odklon pro tratě Luhačovice a 321, kterou jsme ve spolupráci s Tomesem pro vás připravili, je ke stažení na mých stránkách. Námět aktivity vyšel od Martina Pernise.

Hezký den. Měl bych dotaz: u aktivity EC 102 odklon je uvedeno, že je tvořena na BIN 1.7.0103, já mám nainstalovaný nejnovější. Počasí sem taky nainstaloval, vozidla nechybí, trať Luh. je ve verzi 1.6 a přesto se nedostanu ani do základního menu simulátoru. Prosím poradte co s tím?. Díky

PS: na trati 321 jede v poho

fíííííra napsal:
Hezký den. Měl bych dotaz: u aktivity EC 102 odklon je uvedeno, že je tvořena na BIN 1.7.0103, já mám nainstalovaný nejnovější. Počasí sem taky nainstaloval, vozidla nechybí, trať Luh. je ve verzi 1.6 a přesto se nedostanu ani do základního menu simulátoru. Prosím poradte co s tím?. Díky

Že by problém s Globalem? Máš tam správný Global pro Luhačovice?

Martens napsal:
fíííííra napsal:

Global je naprosto správný, protože jiné aktivity běží v pořádku.

fíííííra napsal:
Martens napsal:
fíííííra napsal:

Global je naprosto správný, protože jiné aktivity běží v pořádku.

Pak už mne napadá jenom toto :
1) Buď jsou někde blbě paths
2) Zkusil bych se podívat na to, jakou mašinu mám jako vlakovou v consistu hráče a zda ji mám....

Další třeba poradí někdo jiný....

Tak sem několikrát přepsal soubory k aktivitě a už běží, a zřejmě chyběl paths hráče, díky za rady

Aktivita EC 102 odklon je super, obě části, ty povodně vypadají taky realisticky, prostě velmi dobrá práce, jen tak dál.

jj nalezite som si aktivitu EC102 uzil - zatial teda Luhacovicku cast. len preco preboha ten konvoj s esami v poslednej stanici mal na chvoste rozsviete iba jedno cervene?! som isiel na rychlobrzdu (ked predpis, tak predpis viz D1, cast stvrta, kapitola prva, navest 62c: stoj, zastavte vsetkymi prostriedkami -> http://www.volny.cz/mikulda/d1/htm/ctvrta1.htm)
ja viem, ze to je vecou nastavenia prislusneho esa, ale aj tak ma to riadne zarazilo (a tiez som potom vyplasene hladel ako sa mi v ustrety ruti koniec trate ale nastastie na mna v poslednej chvili vyskocilo hlasenie o konci aktivity)

Muzete mi nekdo poradit ohledne aktivity EC 102 odklon? Kdyz aktivitu stahnu, nainstaluji pocasi dle navodu, spustim simulator, vse jde. Kdyz vsak dam hrat prislusnou aktivitu, po spusteni hlasi chybu textures/asun.ace. Pak samozrejme vypise, ze inicializace terenu selhala. Kde je chyba?

Hekl338 napsal:
Muzete mi nekdo poradit ohledne aktivity EC 102 odklon? Kdyz aktivitu stahnu, nainstaluji pocasi dle navodu, spustim simulator, vse jde. Kdyz vsak dam hrat prislusnou aktivitu, po spusteni hlasi chybu textures/asun.ace. Pak samozrejme vypise, ze inicializace terenu selhala. Kde je chyba?
Chybí ti ta textura Asun.ace.Stáhni si od Blackwolfa všechny textury,tam si ji po rozbalení najdi a nakopíruj do Textures.

vcera som isiel aktivitu od Efka 3, Os 4625 z Tisnova do Breclavi. Na vjazdovom na breclavske prednadrazie mi vsak svieti cervena uz asi 10 minut. mam este cakat alebo je niekde chyba?

někde je asi chyba. Zatím si nikdo nestěžoval a já (efko3 ) ji jel už alespoň 5x a v pohodě. Na netu je stejná verze jako u mě ( nejsou žádný dodatečný úpravy ).

Back
Nahoře