Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
pokud se nepletu byl primo k aktivite zabalen, staci nakopirovat z archivuneotryx napsal:při načítání aktivity Os 4903 / Os 5951 se mě oběvila hláška
Na mých stránkách (odkaz dole pod příspěvkem) je nová sekce EC 102 odklon ve které se dozvíte co pro vás s Tomesem kutíme za novinku. Můžu prozradit, že půjde o dvě aktivity s povodňovým námětem. Na stránce najdete i pár sreenů.
Tak aktivity jsou hotové, teď bych jenom potřeboval někoho na testnutí. Zájemci hlaste se na SZ nebo e-mail. Aktivity jsou jak ve verzi dle aktuálního TBP tak i v tzv verzi full (nutno stáhnout pár vozů - linky budou přiloženy). Jde mi hlavně o to zda jsem někde neudělal chybu v exe souborech, viz info na mé stránce.
Do této doby 1.5. 23:30 hod se ještě nikdo nepřihlásil. Zájemci o testování přihlašte se!
Že by problém s Globalem? Máš tam správný Global pro Luhačovice?fíííííra napsal:Hezký den. Měl bych dotaz: u aktivity EC 102 odklon je uvedeno, že je tvořena na BIN 1.7.0103, já mám nainstalovaný nejnovější. Počasí sem taky nainstaloval, vozidla nechybí, trať Luh. je ve verzi 1.6 a přesto se nedostanu ani do základního menu simulátoru. Prosím poradte co s tím?. Díky
PS: na trati 321 jede v poho
Martens napsal:Že by problém s Globalem? Máš tam správný Global pro Luhačovice?fíííííra napsal:Hezký den. Měl bych dotaz: u aktivity EC 102 odklon je uvedeno, že je tvořena na BIN 1.7.0103, já mám nainstalovaný nejnovější. Počasí sem taky nainstaloval, vozidla nechybí, trať Luh. je ve verzi 1.6 a přesto se nedostanu ani do základního menu simulátoru. Prosím poradte co s tím?. Díky
fíííííra napsal:Martens napsal:Že by problém s Globalem? Máš tam správný Global pro Luhačovice?fíííííra napsal:Hezký den. Měl bych dotaz: u aktivity EC 102 odklon je uvedeno, že je tvořena na BIN 1.7.0103, já mám nainstalovaný nejnovější. Počasí sem taky nainstaloval, vozidla nechybí, trať Luh. je ve verzi 1.6 a přesto se nedostanu ani do základního menu simulátoru. Prosím poradte co s tím?. Díky
Global je naprosto správný, protože jiné aktivity běží v pořádku.
bob57_cz napsal:Jak mohou běžet jiné aktivity, když se nedostaneš do hlavního menu ???
bob57_cz napsal:Asi by to chtělo pořádně zdefragmentovat disk, když jsi to musel přepisovat několikkrát.fíííííra napsal:Tak sem několikrát přepsal soubory k aktivitě a už běží, a zřejmě chyběl paths hráče, díky za rady .
Chybí ti ta textura Asun.ace.Stáhni si od Blackwolfa všechny textury,tam si ji po rozbalení najdi a nakopíruj do Textures.Hekl338 napsal:Muzete mi nekdo poradit ohledne aktivity EC 102 odklon? Kdyz aktivitu stahnu, nainstaluji pocasi dle navodu, spustim simulator, vse jde. Kdyz vsak dam hrat prislusnou aktivitu, po spusteni hlasi chybu textures/asun.ace. Pak samozrejme vypise, ze inicializace terenu selhala. Kde je chyba?