Čouda napsal:A hlavně víš proč tam ta 130tka není? protože nemá solidní kabinu to je hlavní důvod. Proto tam Martin Zeman dal peršing
S tím cabem mě nezbývá než souhlasit. Ale Miro Just měl na svých stránkách dobrou, ale statickou.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Čouda napsal:A hlavně víš proč tam ta 130tka není? protože nemá solidní kabinu to je hlavní důvod. Proto tam Martin Zeman dal peršing
Mně to dělají jeho stránky dost často taky, kdysi jsem mu to i napsal, ale zatím s tím nic neudělal.blazo napsal:Zdravím, při otevření blackwolfových stránek mi naskoči hlaška o nalezene infekci! Mám s tím problem jenom ja nebo je vic takovych připadu?
Jo u mě to samé.blazo napsal:Zdravím, při otevření blackwolfových stránek mi naskoči hlaška o nalezene infekci! Mám s tím problem jenom ja nebo je vic takovych připadu?
Banán napsal:Jo u mě to samé.blazo napsal:Zdravím, při otevření blackwolfových stránek mi naskoči hlaška o nalezene infekci! Mám s tím problem jenom ja nebo je vic takovych připadu?
Viz první text na stránce 4 tohoto vlákna.blazo napsal:hm, tak to radši ani nezkoušejte at se nezavirujeteBanán napsal:Jo u mě to samé.blazo napsal:Zdravím, při otevření blackwolfových stránek mi naskoči hlaška o nalezene infekci! Mám s tím problem jenom ja nebo je vic takovych připadu?![]()
Oslovit poskytovatele prostoru, aby učinil účinná opatření proti nepovalému přístupu na servu.Blackwolf napsal:Zdravím,
a měl bych jeden malý problém. To, že mám zavirované stránky mě pěkně se*e , ale nevím co s tím. Poslední dobou se mi tam pravidelně někdo nabourává a stránky zaviruje. Vždy, když tam nahraju nové věci, tak je to v pohodě, ale v průběhu 2 až 3 dní je to zavirovaný. Nevíte někdo co s tím? Díky
PS: Teď jsem tam zase nahrál zálohu ze svého HD a vše šlape jak má. Bohužel nevím jak dlouho
Tam ti to snad trainstore jasně říká ne?Luke napsal:Zdravím, prosím o malou radu.
Nainstaluju aktivitu pro trať Luhačovice EC 102(1. část povodní) a v train store mě to vyhodí chybu http://img206.imageshack.us/my.php?image=problmad1.jpg
Jen podotýkám, že trainset od pana Šemory z trati BP mám.
Předem děkuji za odpověď.
Mám tomu rozumět tak, že si mám v activity editoru hodit místo tohoto stroje jiný? Protože activity editor mě tu aktivitu neotevře, jako důvod to udává právě tento problém, že to chybí.Miran napsal:Tam ti to snad trainstore jasně říká ne?Luke napsal:Zdravím, prosím o malou radu.
Nainstaluju aktivitu pro trať Luhačovice EC 102(1. část povodní) a v train store mě to vyhodí chybu http://img206.imageshack.us/my.php?image=problmad1.jpg
Jen podotýkám, že trainset od pana Šemory z trati BP mám.
Předem děkuji za odpověď.
Tou první položkou se nemusíš zabývvat to je jen varování
Chyba je v té druhé položce a tím je chybějící soubor s popisem chování cd_162054w.wag Jde o nefunkční lokomotivu definovahou jak vagon. Tento soubor vůbec nemusí být obsažen v trainsetu BP. Řešením je náhrada tohoto stroje nějakým jiným obsaženým v TBP.
Bohužel activity editor mně to neotevřeMatýsek napsal:Pochopil jsi to dobře.
Pokud se vyznáš ve struktuře *.con souborů, hurá do NotePaduLuke napsal:Bohužel activity editor mně to neotevře![]()
A co to takhle vyměnit v ConBuilderu. To ti taky nejde?Luke napsal:Bohužel activity editor mně to neotevřeMatýsek napsal:Pochopil jsi to dobře.![]()
Luke napsal:Bohužel activity editor mně to neotevře![]()
Stejně by ti to nefungovalo.Banán napsal:Os 4938 bohužel nejde stáhnout. Error 404.![]()