Aktivity - Blackwolf

Čouda napsal:
A hlavně víš proč tam ta 130tka není? protože nemá solidní kabinu to je hlavní důvod. Proto tam Martin Zeman dal peršing

S tím cabem mě nezbývá než souhlasit. Ale Miro Just měl na svých stránkách dobrou, ale statickou.

cab jsem už probíral s jednou osobou a byl jsem uspokojen, takže spíše bych se orientoval na rok slibované zvuky, které nejdou ven jenom kvůli tomu, že se testeři nemůžou dohodnout.

Miro just měl pěkný... no jo a šlo by vykrást ostatní caby a něco na něm rozhejbat? to samé mě napadlo na statickém cabu 122/1123, ale tam zase není vyfocen brzdič. Tyhle caby bude chtít fotit na 4x a potom složit jeden výslednej front. Bohužel se mi to kecá, ale bez fotek nebudou výsledky.
Také jsme se s Jonášem rozhodli pro jistá motivační opatření. Uvidíme jestli to zabere....

Zdravím, při otevření blackwolfových stránek mi naskoči hlaška o nalezene infekci! Mám s tím problem jenom ja nebo je vic takovych připadu?

blazo napsal:
Zdravím, při otevření blackwolfových stránek mi naskoči hlaška o nalezene infekci! Mám s tím problem jenom ja nebo je vic takovych připadu?
Mně to dělají jeho stránky dost často taky, kdysi jsem mu to i napsal, ale zatím s tím nic neudělal.

blazo napsal:
Jo u mě to samé.

Zdravím,

a měl bych jeden malý problém. To, že mám zavirované stránky mě pěkně se*e , ale nevím co s tím. Poslední dobou se mi tam pravidelně někdo nabourává a stránky zaviruje. Vždy, když tam nahraju nové věci, tak je to v pohodě, ale v průběhu 2 až 3 dní je to zavirovaný. Nevíte někdo co s tím? Díky

PS: Teď jsem tam zase nahrál zálohu ze svého HD a vše šlape jak má. Bohužel nevím jak dlouho

Naposled editoval moderátor:
Blackwolf napsal:
Zdravím,
a měl bych jeden malý problém. To, že mám zavirované stránky mě pěkně se*e , ale nevím co s tím. Poslední dobou se mi tam pravidelně někdo nabourává a stránky zaviruje. Vždy, když tam nahraju nové věci, tak je to v pohodě, ale v průběhu 2 až 3 dní je to zavirovaný. Nevíte někdo co s tím? Díky
PS: Teď jsem tam zase nahrál zálohu ze svého HD a vše šlape jak má. Bohužel nevím jak dlouho
Oslovit poskytovatele prostoru, aby učinil účinná opatření proti nepovalému přístupu na servu.
Ze stránky odstranit veškeré animovací pitominky, scripty/javascript, prvky activex, apod. V jednoduchosti je síla.
Čím více blbinek na stránce je, tím má více děr na průnik.

Luke napsal:
Zdravím, prosím o malou radu.
Nainstaluju aktivitu pro trať Luhačovice EC 102(1. část povodní) a v train store mě to vyhodí chybu http://img206.imageshack.us/my.php?image=problmad1.jpg
Jen podotýkám, že trainset od pana Šemory z trati BP mám.
Předem děkuji za odpověď.
Tam ti to snad trainstore jasně říká ne?
Tou první položkou se nemusíš zabývvat to je jen varování
Chyba je v té druhé položce a tím je chybějící soubor s popisem chování cd_162054w.wag Jde o nefunkční lokomotivu definovahou jak vagon. Tento soubor vůbec nemusí být obsažen v trainsetu BP. Řešením je náhrada tohoto stroje nějakým jiným obsaženým v TBP.

Miran napsal:
Luke napsal:
Zdravím, prosím o malou radu.
Nainstaluju aktivitu pro trať Luhačovice EC 102(1. část povodní) a v train store mě to vyhodí chybu http://img206.imageshack.us/my.php?image=problmad1.jpg
Jen podotýkám, že trainset od pana Šemory z trati BP mám.
Předem děkuji za odpověď.
Tam ti to snad trainstore jasně říká ne?
Tou první položkou se nemusíš zabývvat to je jen varování
Chyba je v té druhé položce a tím je chybějící soubor s popisem chování cd_162054w.wag Jde o nefunkční lokomotivu definovahou jak vagon. Tento soubor vůbec nemusí být obsažen v trainsetu BP. Řešením je náhrada tohoto stroje nějakým jiným obsaženým v TBP.
Mám tomu rozumět tak, že si mám v activity editoru hodit místo tohoto stroje jiný? Protože activity editor mě tu aktivitu neotevře, jako důvod to udává právě tento problém, že to chybí.

Luke napsal:
Bohužel activity editor mně to neotevře :-(

Akdyž ne Con Builder, máme tu i Convoi. Ovšem ještě jsem neviděl soupravu, kterou by Con bulder neotevřel a neumožnil editovat. :lol:

Díky za rady, v MSTS jsem takový pokročilejší začátečník, nic víc :-) takže se musím učit a učit. Ty programy neznám, takže doufám, že je teď ještě najdu. Ještě jednou díky ;)

Banán napsal:
Os 4938 bohužel nejde stáhnout. Error 404. :(
Stejně by ti to nefungovalo.
Majitel stránek má vše pro "MicroSoft Trains Simulator"
a my tu všichni jedeme na "Microsoft Train Simulator" .

Zato tam na mne skočila z nějakéhu .ru serva "breberka" !!!
Ještěže nepoužívám EI a Acrobat !
Díky alternativnímu softu to vypadá jinak po selekci.
Zdánlivě prázdná stránka dokumentu .pdf je dost slušně programově popsaná - .... vznik:
/CreationDate (D:20080806195156)
/ModDate (D:20080806195156)

Back
Nahoře