Aktivity - Blackwolf

Zdravím,

a omlouvám se všem co chtěli stahovat novou aktivitu od Efko3 Os 4938. Chybu jsem napravil a aktivita se již dá stáhnout. Ještě jednou všem velká omluva.

Peta napsal:
Ahoj, musím tě upozornit, že antivir mi na tvém webu několikrát našel Trojskýho koně.
Na předchozí stránce je to psáno již několikkrát i s povzdechem autora o vnější intervenci.
Správce serva je buď trouba nebo ignorant, od takového raději pryč.

bob57_cz napsal:
Peta napsal:
Ahoj, musím tě upozornit, že antivir mi na tvém webu několikrát našel Trojskýho koně.
Na předchozí stránce je to psáno již několikkrát i s povzdechem autora o vnější intervenci.
Správce serva je buď trouba nebo ignorant, od takového raději pryč.

JJ uvažuji, že stránky přesunu někam jinam.

Ahoj,máme velký problém...píšeš že k aktivitě Historický motorák potřebujeme vůz unipetrol_740 unipetrol_740879 a kdo ho nemá tak ho má vyměnit v CB za cd_740.Prosím tě jak se to dělá...sme s kámošem naprostí niováčci a tak se v tom jaksi moc ještě neorijentujeme.Děkuji moc :eek: :roll:

Naposled editoval moderátor:
fira napsal:
Ahoj,máme velký problém...píšeš že k aktivitě Historický motorák potřebujeme vůz unipetrol_740 unipetrol_740879 a kdo ho nemá tak ho má vyměnit v CB za cd_740.Prosím tě jak se to dělá...sme s kámošem naprostí niováčci a tak se v tom jaksi moc ještě neorijentujeme.Děkuji moc :eek: :roll:

Zdravím,
koukněte na následující link: http://eldar.cz/kank/ sekce FAQ - rady. Jsou tam popsány jednotlivé kroky jak postupovat při výměně vozidel;)

Zdravim vsetkych, chcem sa opytat ci nemate niekdo doma na disku Aktivity povodne pre trat Luhacovice a Trat 321 z Blackwolfovej stranky.
Na stranke uz nie su a Blackwolfovy som pisal, ale asi ma vela prace, tak ho nechcem stale otravovat.
Ak ano tak mi ich prosim Vas poslite aj s tym exe suborom pre zmenu pocasia a vysku vodnych hladin na moj mail: kimino2@azet.sk

Vdaka

IceMcLaren napsal:
Zdravim vsetkych, chcem sa opytat ci nemate niekdo doma na disku Aktivity povodne pre trat Luhacovice a Trat 321 z Blackwolfovej stranky.
Na stranke uz nie su a Blackwolfovy som pisal, ale asi ma vela prace, tak ho nechcem stale otravovat.
Ak ano tak mi ich prosim Vas poslite aj s tym exe suborom pre zmenu pocasia a vysku vodnych hladin na moj mail: kimino2@azet.sk

Vdaka

Odpověď i s návodem kde najdeš link máš v SZ.

Ahoj,

rozjel jsem aktivitu IC583 a těsně za Malešicemi za odbočkou se mi zhmotnil před očima nějaký náklad ono fiktivní návěstidlo, co tam stojí u rychlostníku mi okamžitě padlo na stůj, čehož jsem již nedokázal ubrzdit.

Kde je chybka? Nikterak jsem to nehnal, jedu spíš 2 - 3 km/h pod maximální povolednou rychlostí, z Hlaváku jsem také odjížděl přesně v 06:09..

Borek napsal:
Ahoj,

rozjel jsem aktivitu IC583 a těsně za Malešicemi za odbočkou se mi zhmotnil před očima nějaký náklad ono fiktivní návěstidlo, co tam stojí u rychlostníku mi okamžitě padlo na stůj, čehož jsem již nedokázal ubrzdit.

Kde je chybka? Nikterak jsem to nehnal, jedu spíš 2 - 3 km/h pod maximální povolednou rychlostí, z Hlaváku jsem také odjížděl přesně v 06:09..

Ahoj,
chybka bude v tom, že si tam moc brzy - víc v SZ.

Blackwolf

Zdravím.

Po delší (hodně dlouhé) době jsem vytvořil aktivitu (cca 1:15 hod) pro trať 310 (nejnovější aktualizace) a hledám dobrovolníky pro její otestování. Zájemci hlaste se na mailu, prvních pár bude vybráno. Hledám jak začátečníky, tak zkušené hráče, neboť jsem v aktivitě trošku experimentoval a potřeboval bych právě názor i zkušených harcovníků. A jako návnadu přidávám jeden screen.

Stáhnul jsem si aktivitu Os 23514/7, ale mám problém s vagonem CD_Taes. U Kanka ho nemůžu najít. A aktivitu bez něj nespustím.

754 067 napsal:
Stáhnul jsem si aktivitu Os 23514/7, ale mám problém s vagonem CD_Taes. U Kanka ho nemůžu najít. A aktivitu bez něj nespustím.
Sorry, někde se stala chybka. Mělo by jít o vůz, který je ke stažení u Ronoatha http://www.ronoath.estranky.cz/stranka/nakladni-vozy

Blackwolf napsal:
754 067 napsal:
Chyba je v souboru read-me v balíku s aktivitou. Je tam odkaz právě na Kankovy stránky.
Dík za upozornění, už jsem to v tom read-me u aktivity opravil.
Chyba se stala u mne, když jsem Blackwolfovi psal linky na stažení vozů a spletl jsem si vozy (záměna Teas s Tams) :eek::D.
S pozdravem Dan.

Zdravím, mám problém v tvé aktivitě os 23514/7. Konkrétně když jedu jako Os 23517 z Rýmařova do Bruntálu. Po vyjetí ze stanice Břidličná zastávka mi to vždy hodí úkol ukončen. Nevím ale proč, ze stanice odjíždím podle jízdního řádu tedy v 18.34 a poaždé mě to za přejezdem vyhodí. Kde je tedy chyba? Jedná se o těžkou verzi...

faldicek napsal:
Zdravím, mám problém v tvé aktivitě os 23514/7. Konkrétně když jedu jako Os 23517 z Rýmařova do Bruntálu. Po vyjetí ze stanice Břidličná zastávka mi to vždy hodí úkol ukončen. Nevím ale proč, ze stanice odjíždím podle jízdního řádu tedy v 18.34 a poaždé mě to za přejezdem vyhodí. Kde je tedy chyba? Jedná se o těžkou verzi...

Já mám vyzkoušenou zatím lehkou verzi a šlapalo mi všechno tak jak má. Nezapomněl jsi třeba před přejezdem houkat? V Trati 310 se sice houkat nemusí jako v BP, ale toto může být ošetřeno v aktivitě.

Back
Nahoře