Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Na předchozí stránce je to psáno již několikkrát i s povzdechem autora o vnější intervenci.Peta napsal:Ahoj, musím tě upozornit, že antivir mi na tvém webu několikrát našel Trojskýho koně.
bob57_cz napsal:Na předchozí stránce je to psáno již několikkrát i s povzdechem autora o vnější intervenci.Peta napsal:Ahoj, musím tě upozornit, že antivir mi na tvém webu několikrát našel Trojskýho koně.
Správce serva je buď trouba nebo ignorant, od takového raději pryč.
fira napsal:Ahoj,máme velký problém...píšeš že k aktivitě Historický motorák potřebujeme vůz unipetrol_740 unipetrol_740879 a kdo ho nemá tak ho má vyměnit v CB za cd_740.Prosím tě jak se to dělá...sme s kámošem naprostí niováčci a tak se v tom jaksi moc ještě neorijentujeme.Děkuji moc![]()
![]()
IceMcLaren napsal:Zdravim vsetkych, chcem sa opytat ci nemate niekdo doma na disku Aktivity povodne pre trat Luhacovice a Trat 321 z Blackwolfovej stranky.
Na stranke uz nie su a Blackwolfovy som pisal, ale asi ma vela prace, tak ho nechcem stale otravovat.
Ak ano tak mi ich prosim Vas poslite aj s tym exe suborom pre zmenu pocasia a vysku vodnych hladin na moj mail: kimino2@azet.sk
Vdaka
Borek napsal:Ahoj,
rozjel jsem aktivitu IC583 a těsně za Malešicemi za odbočkou se mi zhmotnil před očima nějaký náklad ono fiktivní návěstidlo, co tam stojí u rychlostníku mi okamžitě padlo na stůj, čehož jsem již nedokázal ubrzdit.
Kde je chybka? Nikterak jsem to nehnal, jedu spíš 2 - 3 km/h pod maximální povolednou rychlostí, z Hlaváku jsem také odjížděl přesně v 06:09..
Sorry, někde se stala chybka. Mělo by jít o vůz, který je ke stažení u Ronoatha http://www.ronoath.estranky.cz/stranka/nakladni-vozy754 067 napsal:Stáhnul jsem si aktivitu Os 23514/7, ale mám problém s vagonem CD_Taes. U Kanka ho nemůžu najít. A aktivitu bez něj nespustím.
Dík za upozornění, už jsem to v tom read-me u aktivity opravil.754 067 napsal:Chyba je v souboru read-me v balíku s aktivitou. Je tam odkaz právě na Kankovy stránky.
Chyba se stala u mne, když jsem Blackwolfovi psal linky na stažení vozů a spletl jsem si vozy (záměna Teas s Tams)Blackwolf napsal:Dík za upozornění, už jsem to v tom read-me u aktivity opravil.754 067 napsal:Chyba je v souboru read-me v balíku s aktivitou. Je tam odkaz právě na Kankovy stránky.
faldicek napsal:Zdravím, mám problém v tvé aktivitě os 23514/7. Konkrétně když jedu jako Os 23517 z Rýmařova do Bruntálu. Po vyjetí ze stanice Břidličná zastávka mi to vždy hodí úkol ukončen. Nevím ale proč, ze stanice odjíždím podle jízdního řádu tedy v 18.34 a poaždé mě to za přejezdem vyhodí. Kde je tedy chyba? Jedná se o těžkou verzi...