Alois Nebel
Pokladník
Animace nejspíše způsobuje špatné zapsání rotací. Zítra se na to podívám.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A prosím, pokud možno, okno dole se soupravami je menší, jestli by nešla zachovat velikost z originálu?
Dane, prosím, piš zatím jen chyby funkcí. Nedá se přeskakovat z jedné práce na druhou.A ještě jedna kravinka, docela dost důležitá, aby bylo automaticky nastaveno okno soupravy (to, kde je ten nápis Old. Když jej zadám, a vypnu editor, musím je po spuštění znova zadávat.
Ale číslování jede jak dráha, super.
V TSRE existuje v Nápovědě okno O programu a tam najdete aktuální verzi. Samozřejmě tam ještě není, protože je kosmetická věc a ty udělám až na závěr.No pozor. Tu nejde len o OpenRails CZ/SK ale aj každá verzia nejakého programu ma niekde zapísanú svoju verziu programu. Aby sa rozoznalo o aký program ide keď už niekto bude hlásiť chybu. Len podľa toho budeš vedieť či samotný užívateľ používa správny program či nepoužíva ten od Poliakov alebo či ma aktuálnu verziu a nie staršiu. Ale je to na tebe keď si sa tak rozhodol.

A kdybys věděl, jak si při definici animací trhám vlasy já (no tak dobře, kdybych měl vlasy, že jo) . Animace jsou moje prokletí. Tímto se omlouvám za komplikace, snad se to časem zlepší....
@Pikku dělá nádherné modely, ale na jeho animacích si vážně trhám vlasyDveře jsou na ose Y a schůdky na ose Z, ale fix už mám i pro tyto os
...
To není potřebasnad se to časem zlepší.![]()

Nějak jsem nepochopil dotazDotaz - bude ten překlad možné použít u případné nové verze (ať už třeba zkopírováním nějakého souboru), nebo bude potřeba pro každou zvlášť znovu? Ono totiž v tom druhém případě mi to připadá docela jako sisyfovská práce. Jen od listopadu je už čtvrtá verze, a to nepočítám verze experimentální.![]()
Přesně tak. Zdrojové soubory, které upravuji, se nakonec sestaví do .exe souboru.Tedy jestli to dobře chápu, kdybych chtěl mít route editor v češtině, musel bych používat pouze tvou verzi?