Tom Kanka
Vlakvedoucí
No to je mi jasné, proto mne to zarazilo. Tak škoda.Přesně tak. Zdrojové soubory, které upravuji, se nakonec sestaví do .exe souboru. ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No to je mi jasné, proto mne to zarazilo. Tak škoda.Přesně tak. Zdrojové soubory, které upravuji, se nakonec sestaví do .exe souboru. ...
Bude v mé verzi TSRE jinak než v té, co teď používáš?No to je mi jasné, proto mne to zarazilo. Tak škoda.![]()
Co není, může být, ale k tomu bych potřeboval někoho k ruce, kdo by měl čas a ochotu testovat. Bez testerů jsem bezradný.spíše by se hodilo do TSRE Route editoru dodat chybějící funkce, které byly v MSTS např. pohyb databázových objektů jako jsou návěstidla a zvuky tratě "soundregion" a Hlavní věc pokládání dynamických kolejí v oblouku nyní je možné dělat pouze levé oblouky, protože pravé se rozbijí při převodu na klasické koleje přes Dynatrax, takže u všech pravotočivých oblouků je nutné takový oblouk nejprve položit poté smazat a natáhnout jej z opačné strany.
Má verze vychází z 0.7.012. Mám zdrojové soubory i pro verzi 0.7.625, ale v CE jsou brutální chyby, takže stavím na verzi 0.7.012.Klidně můžu občas něco otestovat. Z jaké verze TSRE vůbec vychází tato úprava? Protože já stále pracuji ve verzi v0.7.012
A jaké chyby konkrétně?Verze 0.8 dokáže najít chybová hlášení a chyby v editoru Trati, které verze 0,7 neobjeví.
Ty šipky jdou předělat, aby byly jak v 0.7. Vím že Moukka si to zapínal nekdě v configuVerze 0.8 dokáže najít chybová hlášení a chyby v editoru Trati, které verze 0,7 neobjeví. Toť je snad ale jediná výhoda, ty placaté šipky, které se sice dají přenastavit mě osobně ale nedělají dobře. Takže verzi 0.8 používám jen pro těžkou kontrolu chyb
No tak vzhledem k tomu, že používám verzi 0.8.005y, tak asi ano. Pokud se stále bavíme o češtině.Bude v mé verzi TSRE jinak než v té, co teď používáš?
Já připravený jsemOvšem stále být připraven na implementaci zásadních novinek od GOKU.![]()
Obávám se, že problém není v TSRE, ale ve vlastním DynaTraxu. Byl vytvořen pro MSTS, kde se dá DK zatočit pouze jedním směrem (resp., ono to na druhou stanu jde také, ale ne v editoru). Takže DynaTrack podle mne ignoruje znaménko před hodnotou zatočení....
Závěrem: snažil jsem se vyjít vstříc @RicarCZ ohledně jeho připomínky k dynamické koleji, ale místo pravé se mi podařilo udělat levou
...
Nechceš mi říct, že jsem včera od 19:00 do dneška do 8:00 seděl u PC zbytečně (nekecám – první sestavení ode mě dostal před desátou a poslední v půl sedmé ráno), že ne?Obávám se, že problém není v TSRE, ale ve vlastním DynaTraxu. On byl vytvořen pro MSTS, kde se dá DK zatočit pouze jedním směrem (resp., ono to na druhou stanu jde také, ale ne v editoru).

No nevím, je to jen má úvaha.Nechceš mi říct, že jsem včera od 19:00 do dneška do 8:00 seděl u PC zbytečně (nekecám – první sestavení ode mě dostal před desátou a poslední v půl sedmé ráno), že ne?...
Dává to smysl.Ale když v TSRE tu DK udělám na obě strany, a vše je v pohodě, než po převodu přes DynaTrack mi tím směrem databázově zůstane, a obráceně je jenom model který právě vytvořil, tak bych se asi vyfukováním kouře z dýmky do umyvadla s vodu nezdržoval.![]()