Dan J.
Strojvedoucí
Jestli někdo tvrdí, že klasický TSRE jede bez chyb, tak je absolutní amatér. @Alois Nebel opravil hodně chybných věcí. Jmenovat je nebudu, psal je tady autor sám.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To tady asi nikdo netvrdí, jenže TSRE není jen o tvorbě aktivit. Naopak, primárně byl původně určen pro stavbu tratí (proto také TSRE - Train SImulator Route Editor). Proto jsem se také nějaké tři stránky zpět ptal jak to bude s aktualizacemi. Odpověď jsem dostal, a nemám důvod přecházet na zpět na starší verzi, byť v češtině.Jestli někdo tvrdí, že klasický TSRE jede bez chyb, tak je absolutní amatér. ...
Tady tě musím opravit, ale určitě ti nebudu nutit svou verzi. Verze 0.8 je totiž stejná verze, kterou upravuji já, konkrétně 0.7.012.To tady asi nikdo netvrdí, jenže TSRE není jen o tvorbě aktivit. Naopak, primárně byl původně určen pro stavbu tratí (proto také TSRE - Train SImulator Route Editor). Proto jsem se také nějaké tři stránky zpět ptal jak to bude s aktualizacemi. Odpověď jsem dostal, a nemám důvod přecházet na zpět na starší verzi, byť v češtině.![]()
Nikomu svou verzi nenutímK čemu je dobré mít novou verzi TSRE, když verze 0.0.008 funguje normálně a dělá vše, co má? Nepochopím![]()
if(Game::ortsEngEnable){
QString basePath = path;
QString lowerPath = path.toLower();
if(lowerPath.endsWith("/openrailsczsk") || lowerPath.endsWith("/openrails")){
basePath = path.left(path.lastIndexOf("/"));
}
mstsincpath = basePath.toLower();
QString czskPathId = (basePath + "/OpenRailsCZSK/" + name).toLower();
QString orPathId = (basePath + "/OpenRails/" + name).toLower();
QString rootPathId = (basePath + "/" + name).toLower();
czskPathId.replace("//","/");
orPathId.replace("//","/");
rootPathId.replace("//","/");
if(QFile::exists(czskPathId)){
finalPathId = czskPathId;
finalIncPath = (basePath + "/OpenRailsCZSK").toLower();
} else if(QFile::exists(orPathId)){
finalPathId = orPathId;
finalIncPath = (basePath + "/OpenRails").toLower();
} else {
finalPathId = rootPathId;
finalIncPath = basePath.toLower();
}
}
Jen série 8.005 má verzí devatenáct (005a - 005y), a to nepočítám řadu 8.004. Podle toho co píšeš, by musely být všechny stejné. Což samozřejmě není pravda. Nejnovější stabilní verze je 0.7.620, které předcházely verze 610, 603 a 614. Takže nevím v čem mne musíš opravovat, když napíšu že nebudu používat starší verzi.Tady tě musím opravit, ale určitě ti nebudu nutit svou verzi. Verze 0.8 je totiž stejná verze, kterou upravuji já, konkrétně 0.7.012.
Asi jsme se úplně nepochopiliJen série 8.005 má verzí devatenáct (005a - 005y), a to nepočítám řadu 8.004. Podle toho co píšeš, by musely být všechny stejné. Což samozřejmě není pravda. Nejnovější stabilní verze je 0.7.620, které předcházely verze 610, 603 a 614. Takže nevím v čem mne musíš opravovat, když napíšu že nebudu používat starší verzi.
PS: Stále se bavím o Route editoru.
Je tam Animate Object = Animovat objektNemá být místo "Animovat" objekt "Animovaný"?
Přesně tak. Zkouším u sebe, co které tlačítko dělá, než ho přeložímAle ono to fungovalo. Když byl nějaký pohyblivý objekt, tak se zatrhlo Animovaný objekt a ten objekt se automaticky rozhýbal. Jako například v Ústí lanovka na Větruši. Je to jen slovíčkaření a stavitelé naštěstí pochopili.Tedy bych z toho žádný převrat nedělal. Ale je pravda, že Animovat objekt je přesnější.
Tady nejde o to, že si stáhnu něčí trať, ale o to, že vlastně ani nevím, co bych měl konkrétně upravovat nebo vylepšit. Pro test si můžu vytvořit nějakou jednoduchou trať o dvou kolejích. Jenže nevím, co vás při stavění v TSRE trápí.Mojí 090 si můžeš stáhnout na webu 090, viz podpis. Můj Global pak funguje pro více tratí a vše zdarma.
Právě proto jsem na to upozorňoval. Tam se zaškrtávají vlastnosti modelu - jestli se jedná o objekt animovaný, terénní nebo obyčejný (nezaškrtnuto nic). Proto přídavné jméno.Když už je řeč o té animaci zde a popisu, je dobré říci k tomu, že pokud samotný objekt není vytvořený jako animovaný respektive s animací, můžete zaškrtávat tuto podmínku tisíckrát a objekt bez animace se stejně nerozhýbe. ...