Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Ahoj,Ahoj, tak jsem si stahoval poslední posslední verzi a objevila se první chyba openal32.dll tak jsem dll stáhnul a dal do system32 ale bohužel další chyba win11pro
pomohlo tvoje dll do system32 a uz vse jede dekujiAhoj,
o této chybě vím a mám připravenou novou verzi, kterou nahraji na web.
Nedoporučuji stahovat DLL knihovny z různých webů, protože některé z nich vyžadují registraci knihovny v systému a nemusí fungovat správně.
Zkus si stáhnout knihovnu z odkazu níže a dej mi vědět, jestli to problém vyřešilo.
Díky.
Vdaka, mal som podobny problem. TSRE CZ funguje k mojej plnej spokojnosti aj na NTB s neAdmin pravami.Dej ten soubor do adresáře s tsre

Ahoj.Zdravím,najprv by som sa rád poďakoval za skvelú prácu,no rád by som sa spýtal,ako to bude s activity editorom v TSRE5 CZ,čo som ho skúšal v poslednej verzii,nefungoval výber staníc pre jízdní řád hráča a to bola pre mňa konečná v TSRE5 CZ,pretože nemienim mať dve TSRE5 v pc....
No,aby som to popísal bližšie TSRE5 CZ vobec nereflektuje výber staníc v servise hráča pre jízdní řád a pre editor JŘ vybere všetky stanice,čo sú v pathe,v klasickom TSRE5 sa to nedeje,tak predsa nie je možné,aby pri rovnakom postupe práce fungovali rozdielne,ked teda píšeš,že si do neho vobec nezasahoval a teda by som sa rád spýtal,v čom spočívali tie drobné vylepšenia?Ahoj.
Pokud tvoříš aktivity pouze v TSRE (5 nebo CZ), musíš si nejprve vytvořit paths pomocí Track Vieweru v Open Rails.
Do Editoru aktivit jsem kromě překladu a několika drobných vylepšení pro Milana V. prakticky vůbec nezasahoval. Jeho logika tedy zůstala stejná jako v původním TSRE.
Nezlob se na mě, ale opravdu ti nebudu vypisovat všechna drobná vylepšení, která jsem v minulosti dělal pro Milana V.No,aby som to popísal bližšie TSRE5 CZ vobec nereflektuje výber staníc v servise hráča pre jízdní řád a pre editor JŘ vybere všetky stanice,čo sú v pathe,v klasickom TSRE5 sa to nedeje,tak predsa nie je možné,aby pri rovnakom postupe práce fungovali rozdielne,ked teda píšeš,že si do neho vobec nezasahoval a teda by som sa rád spýtal,v čom spočívali tie drobné vylepšenia?

Tak používejte TSRE5Stalo se mi také, že na existujícím path po odškrtnutí stanic se nechtěl zobrazit takto upravený jízdní řád s novými stanicemi. Ale to bylo na existující aktivitě. Když jsem si vytvořil novou aktivitu, už vše šlo ok. Proč občas dělá problém editace stávající aktivity a úprava stanic v path je možná otázka nějakého nesouladu v kódu.
Aha,no je to možné,ospravedlňujem sa Ti @Alois Nebel ,nechcel som,aby to čo som ti napísal,znelo pohrdavo,len som zistoval príčinu,mne napríklad v klasickom TSRE5 automaticky označí všetky zastávky,tie,ktoré nechcem,musím odznačovať a v TSRE5 CZ je to naopak,nie sú označené žiadne a tie ktoré chcem si musím označit.Bola to jedna z tvojich drobných úprav pre Milana V?Icik má asi pravdu,ten kod sa v tomto asi chová zvláštne.....Stalo se mi také, že na existujícím path po odškrtnutí stanic se nechtěl zobrazit takto upravený jízdní řád s novými stanicemi. Ale to bylo na existující aktivitě. Když jsem si vytvořil novou aktivitu, už vše šlo ok. Proč občas dělá problém editace stávající aktivity a úprava stanic v path je možná otázka nějakého nesouladu v kódu.