Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jasně, to jsem jen ve své sebestřednosti neviděl to ostatní. Díky za upozornění, mi to ani nenapadlo.Není myšleno spíše osazenstvo na nástupišti?![]()
proč ostudu? Vypadá to pěkněChtěl jsem tyhle screeny dát původně do vláka se screeny, ale s tou mojí kalkulačkou ta grafika je bídná. Tak budu dělat ostudu v tomhle vlákně.
Zobrazit přílohu 49685
Zobrazit přílohu 49686
Ahoj, s tím směrováním kabin, nevím zda je tábor uživatelů jednotný ve směrování kabin i zvuků. Snažím se dodržovat směrování asi podle většiny a to na ../../common.cab/ a zvuky na ../../common.snd/ takže každé cabview, které je součástí modelu, překopíruju na tuhle cestu a jak říkáš, takhle soubory *.ace nastavím. Zajímal by mě názor, proč nechávat cabview s modelem? Když mám v TRAINSETu modelů se stejnou kabinou víc, tak si přece zabírám zbytečně místo? Směrování souvisí i s trainsetem, přiloženým k této trati.Nejčastějším problémem bývá (pokud je kabina mimo původní umístění složky), že je nutné sladit jak umístění řídícího souboru CVF (Cabview v ENGu, ale tam počítám to máš dobře), tak i zápisy cest k jednotlivým souborům ACE kabiny (definované v souborech CVF).
Příklad: je-li kabina směrována takto: ../../common.cab/cabStroj/stroj.cvf (Cabview), potom i po otevření CVF kabiny musí být upraven zápis: ../../common.cab/cabStroj/textura1.ace. Ještě jednou - nutné zkontrolovat a cestu upravit pro každou texturu ACE v zápisu, ve všech CVF!
V ENGu všech vozidel, které tuto kabinu používají, musí být správně nastaven příslušný zápis pro přístup ke kabině (Cabview)- viz příklad.
Výjimkou je umístění složky CABVIEW přímo u vozidla. Tam potom přesná definice cesty k CVF odpadá, protože simulátor ji hledá automaticky tam.
Ahoj Paty, těch řešení, kam se zvuky a kabinami, se nabízí v podstatě nekonečno. I kdyby sis vymyslel složku [MojeKabiny] a [MojeZvuky], je to teoreticky možné, protože vše bys pak naházel sem. Jenže pak nastává rasovina, protože ve všech svých ENG / WAG bys musel přepsat paths k novým složkám. A to bys nechtěl, protože u kabin bys to musel upravit i v souborech CVF (v zápisech). I když použiješ nějaký editor s hromadnou výměnou (řetězec za řetězec), chyb se určitě nevyvaruješ. Tedy - zálohovat!Ahoj, s tím směrováním kabin, nevím zda je tábor uživatelů jednotný ve směrování kabin i zvuků. Snažím se dodržovat směrování asi podle většiny a to na ../../common.cab/ a zvuky na ../../common.snd/ takže každé cabview, které je součástí modelu, překopíruju na tuhle cestu a jak říkáš, takhle soubory *.ace nastavím. Zajímal by mě názor, proč nechávat cabview s modelem? Když mám v TRAINSETu modelů se stejnou kabinou víc, tak si přece zabírám zbytečně místo? Směrování souvisí i s trainsetem, přiloženým k této trati.
U všech modelů v přiloženém trainsetu je cabview ( cst.cvf nebo 213902.cvf) atd., kde ale chybí textury *.ace, takže není co upravovat v zápisu a kabiny se v aktivitách nikde nezobrazí. Je možné tyhle textury někde stáhnout nebo tedy kompletní cabview?
Pikku mi odpověděl, že se to dá jezdit i bez kabin, což je pravda, ale člověk je ochuzený o ten zážitek.
Poradí někdo, vysvětlí?
Děkuju Vám.
u lokomotivy U59 jsem našel podle autora "zittau feldbahn" lokomotivu nejbližší vzhledu DR BR 99, posílám odkaz:U59 nějakou německou parní kabinu, zkusit na amerických stránkách (Němci končí se svými stránkami tak je to už trochu nejisté.) Ty motoráky a bateriáky budou asi horší.