C
chlorovodik
Host
Vie mi niekto poradiť že ked zapnem hocijaku trať tak sa zobrazi skoro cela biela neviete mi prosim poradiť???? A ešte ked dam pohlad z vonku ani ten vlak neni vidieť .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
nebulus napsal:"Biele trate" mám aj ja. Chcel som si po dlhšej dobe spustiť 321 a bola biela. Pomohla až kompletná preinštalácia tejto trate ( z iného PC, kde išla normálne ). Pritom trať ČD 180 a ŽSR 150 išla normálne. Dnes som náhodou zistil že bielu mám aj trať Ztracená, pritom trať Vlečka je v poriadku. Na ovládače by som to nehádzal, ale tiež by ma zaujímalo prečo to nastáva. Osobne podozrievam prehadzovanie Globalov a do toho inštaláciu BINu.
Trochu to pomohlo ale ešte to neni onobob57_cz napsal:Pokud je to u všech, tak by se dalo předpokládat, že to nebudou nenačtené/chybějící objekty.chlorovodik napsal:Vie mi niekto poradiť že ked zapnem hocijaku trať tak sa zobrazi skoro cela biela neviete mi prosim poradiť????
Zkus jiné ovladače grafiky ( předtím v biosu zkontroluj, zda máš správně navolen port AGP/PCI/PCIE ).
(Nové vlákno je asi zbytečné - poradna je tu už zřízena.)
Ako si uložil ten obrazok z hry lebo ja by som ti ho takto poslal tiežnebulus napsal:Nikdy som žiaden SW na duplicitné súbory nepoužíval :!: . Ten global som len tak strelil, každopádne mi kedysi všetko fungovalo a teraz mám na niektorých tratiach zimu. Tento problém nastal iba v jednej inštalácii MSTS ( X track ), pri tratiach typu BP som tento problém nezaznamenal. Samozrejme prehazdovanie globalov som robil iba na X track tratiach. Vyzerá to asi takto: http://sklad.obrazku.net/obr/zima_548804705.jpg
a ked ten obrazok uložim kde ho potom najdem a este sa chcem spytaťnebulus napsal:Klávesa PrtScrn ( Print screen ) a potom treba obrázok vložiť napr. do Skicára ( Ctrl+V ).
Mě to taky dělalo to samé a s ovladači to nemá určitě nic společného a dodnes jsem nepřišel na to,co by mohlo tento jev způsobovat.Mám podezření na vyčistění disku ve woknech,ale než bych se rozčiloval,tak jsem taky provedl kompletní reinstal těch tratí.nebulus napsal:Ovládače: A prečo mi 6 ďaľších tratí v tej istej inštalácii ide korektne? Druhá inštalácia úplne bez problémov na tých istých ovládačoch. A keďže pomohla preinštalácia bielej trate 321, tak ma teda na teóriu o ovládačoch nepresvedčíš.
skušal som to ale vobec to nereaguje skusim vymeniť klavesnicu lebo na tej mojej je napisane podF8 Prt Sc možno je to ten Print screennebulus napsal:Obrázok predsa vložíš do Skicára ( Paint, Malováni atď .) a uložíš kde chceš. Print screen má vlastnú klávesu, zväčša nasleduje za F12....
Dakujem za radu lebo ta moja klavesnica je trochu ina ale mam aj takuok1dnh napsal:Kdyby jsi hledal PrintScreen, tak ti pomohu [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://ama-cb.cz/Print.jpg
Jinak jak ti psal Nebulus, kdykoliv chces uložit jako soubor stav obrazovky, tak opravdu stačí stisknout PrintScreen, potom otevřít třeba Malování (u XP je to Start/Programy/Příslušenství/Malování), buď rovnou stisknout CTRL + V a nebo myší nahoře na liště Úpravy/Vložit a máš obrázek v programu Malování. Potom stačí na liště Soubor/Uložit jako a dál to již znáš.
Karel
PrintScreen není pod F8,ale u F12,záleží na typu klávesnice.Mám několik klávesnic,ale u F8 nic není,následuje další řada F9-F12 a pak jsou obyčejně tři tlačítka aplikací.Asi děláš chybu při snímání obrazovky.Neprve zmáčkni PrintScreen,pak ten obrázek musíš vložit do schránky pomocí Ctrl + C,pak si otevřeš Malování nebo podobný program a vložíš obrázek ze schránky pomocí Ctrl + V.To je všechno.chlorovodik napsal:skušal som to ale vobec to nereaguje skusim vymeniť klavesnicu lebo na tej mojej je napisane podF8 Prt Sc možno je to ten Print screennebulus napsal:Obrázok predsa vložíš do Skicára ( Paint, Malováni atď .) a uložíš kde chceš. Print screen má vlastnú klávesu, zväčša nasleduje za F12....
ale nereaguje ani to ani to
Nechci se hádat,Karle,ale někdy mi to prostě nešlo překopírovat do toho Malování a nevím proč,tak jsem začal používat klasickou schránku ve woknech a od té doby nejsou problémy.Ty jako větší odborník,by jsi mohl tenhle problém vysvětlit,mě by taky zajímalo,proč to někdy jde jednoduše a někdy se musí požít ta oklika přes schránku.ok1dnh napsal:Petře, dovolím si oponovat. Již pouhým stisknutím PrintScreen je obrazovka ve schránce, takže není nutno CTRL + C
Karel
Disk som síce nečistil, ale nedávno som robil defragmentáciu cez program O&O. Ale nespomínam si či biely problém nastal vtedy. Každopádne som už cez tento program viackrát defragmentoval a bez nejakých problémov.Petr Novák napsal:Mě to taky dělalo to samé a s ovladači to nemá určitě nic společného a dodnes jsem nepřišel na to,co by mohlo tento jev způsobovat.Mám podezření na vyčistění disku ve woknech,ale než bych se rozčiloval,tak jsem taky provedl kompletní reinstal těch tratí.nebulus napsal:Ovládače: A prečo mi 6 ďaľších tratí v tej istej inštalácii ide korektne? Druhá inštalácia úplne bez problémov na tých istých ovládačoch. A keďže pomohla preinštalácia bielej trate 321, tak ma teda na teóriu o ovládačoch nepresvedčíš.