OR Activity Studio

Však proto je dobré mí veškerá nová ladění ve složkách Openrails a v hlavním adresáři mít ladění čitelné pro MSTS. Stačilo by i vymyšlené, jen aby se v editoru vozidlo nějak zobrazilo. Já si myslím, že je dobré ctít u vozidel nějaká pravidla a pak vše bude fungovat. Já také používám pro consisty Conbuilder, co byl pro MSTS.
Přesně takhle to děláme, kvůli editoru aktivit, pokud by ale uměl přečíst stejně tak i include soubory, tak je vyhráno a tohle by jsme právě nemuseli dělat. Proto jsem psal, že jsou daleko důležitějčí věci než 3D mapa. Ale narovinu, tohle chce opravdu přímou konzultaci s někým, kdo bude u toho sedět s programátorem a ukazovat na svém compu, práci s MSTS editorem a přenášet to do editoru nového. Poněvač to používáme, právě kvůli jednocuchosti tvorby a věcí kolem. Rušit z nového editoru funce je nesmysl.

Zobrazit 2D mapu umíme, zobrazit trasu hráče umíme a teď přišlo na řadu editování samotné aktivity :-)

Je to zatím jen hrubý základ, ale už teď si můžu změnit čas, název, popis, počasí atd.

Pokud to bude jen trochu možné, zachovám rozložení podobné tomu, které má MSTS AE, protože jste na něj zvyklí a je zbytečné vymýšlet nějaký úplně vlastní styl.

AE_5.jpg

Back
Nahoře