Hlášení chyb pro trať Bratislava - Praha v Open Rails

A v poslední řadě, prosím tě, neříkej, že s tím nic nelze dělat. Dokonce jsem zde psal, že když mi řekneš, které konkrétní textury mapy jsou na novém úseku, že jsem je ochotný upravit osobně. Tak sakryš o co vlastně jde.
Ty vole! Doprdele Dane, co ty si o sobě už sakra myslíš? Každému kecat do práce jak to musí být? Raději si dělej ty tvé rychlokvašký rozmazaných skinů (ty to možná díky tvému zdravotnímu omezení vidíš jako 80K obraz) a nech každého dělat to, co umí. Já tě neustále u své tvorby musím okřikovat, protože se musí vše točit jen kolem tebe! Tohle musím být tak, jak jsem na to JÁ zvyklý jinak to budu shazovat a každého od toho odrazovat! Hovno! Na to ty jdi tady malý pán a Kanka, Venny a spol. jsou stejní jako ty! Jděte už z tohodle fóra do prdele někam na lavičku krmit holuby! Melete jen sračky!!!

Do prdele jdi tak maximlálně ty Jane Pstrňáku!
A na tom jsi byl kde? :-D Zase nějaké tvé bludy? Ještě bys mohl napsat, že moje programy jsou kradené nebo tak něco :-D Ne jen k očnímu, ale i s hlavičkou si zajít :-D Ale ty jsi vlastně na smrt nemocný a musíš to tady dokazovat díky Ostravskému magazínu :-D Chápu, že tři větičky stačí na to, aby si člověk o sobě začal myslet :-D A pokud jsem vážně Pastrňák, tak jsem dobrý co jsem dokazal, ne? Upravit TSRE, udělat kontrolor a teď sestavit Editor aktivit! Co jsi dokazal ty? Dávat za úplatu cizí modely :-D a do všeho neustále kecat ;-) Ještě bych zapomněl! Tvořit aktivity, které jezdí téměř všichni po celém světě :D

Kokot jsi a kokotem zůstaneš, bohužel, ani to programování ti nepomůže. Konečně jsi se opět projevil, ale držel jsi se, jen co je pravda.... :-)

Kokot jsi a kokotem zůstaneš, bohužel, ani to programování ti nepomůže. Konečně jsi se opět projevil, ale držel jsi se, jen co je pravda.... :-)
Nadávat to ty umíš, ale to je tak vše! Dokáže mi, že Alois Nebel je Pastrňák a já vrátím všem tem 52 lidem peníze za OR Kontrolor... víš co mám v občance ty šašku! Alois Nebel, ale dobře! Pokud mé tvrzení vyvrátíš, tak se odtud stáhnu a veškerou svou tvorbu smažu :-D Tak do toho ty Colombo :-D

Urážet jsi začal ty! A ještě nevíc na věc, která se tě ABSOLUTNĚ NETÝKÁ A PONĚKOLIKÁTÉ SE NAVÁŽÍŠ DO TOHO CO DĚLÁM! A jestli ti nestačí důkaz vlastníka domény OR nástroje, tak pojedem dál. Z ostatních si dělej voly, já ti na to opravdu neskočím a už jsem tě upozorńoval minule, ať si múj zdravotní stav nebereš do huby a vyprošuji si, aby si néjaký... dovolil tady někoho vyhazovat z fóra! Ale na druhou stranu, ten tvůj urážlivý text, je prakticky stejný a lecos taky vypovídá.

Ty vole! Doprdele Dane, co ty si o sobě už sakra myslíš? Každému kecat do práce jak to musí být? Raději si dělej ty tvé rychlokvašký rozmazaných skinů (ty to možná díky tvému zdravotnímu omezení vidíš jako 80K obraz) a nech každého dělat to, co umí. Já tě neustále u své tvorby musím okřikovat, protože se musí vše točit jen kolem tebe! Tohle musím být tak, jak jsem na to JÁ zvyklý jinak to budu shazovat a každého od toho odrazovat! Hovno! Na to ty jdi tady malý pán a Kanka, Venny a spol. jsou stejní jako ty! Jděte už z tohodle fóra do prdele někam na lavičku krmit holuby! Melete jen sračky!!!
A pan nejchytřejší promluvil. Co si to vůbec dovoluješ, ty smrade.

Urážet jsi začal ty! A ještě nevíc na věc, která se tě ABSOLUTNĚ NETÝKÁ A PONĚKOLIKÁTÉ SE NAVÁŽÍŠ DO TOHO CO DĚLÁM! A jestli ti nestačí důkaz vlastníka domény OR nástroje, tak pojedem dál. Z ostatních si dělej voly, já ti na to opravdu neskočím a už jsem tě upozorńoval minule, ať si múj zdravotní stav nebereš do huby a vyprošuji si, aby si néjaký... dovolil tady někoho vyhazovat z fóra! Ale na druhou stranu, ten tvůj urážlivý text, je prakticky stejný a lecos taky vypovídá.
Jáky tvůj zdravotní stav? Dane! Prober se... ty jsi tady tvůj zdravotní stav odprezentoval, jakoby jsi už byl v posledním tažení, takže se uklidni ty, ano? Vyjádřil jsem se k těm, co doopravdy nemocní jsou, ne! Ty jsi jen obyčejná herečka nic víc! Někdo tě upozorní, že blbě vidíš a hned se začneš ohánět zdravotním stavem! A pokud někdo bude urážet mě, tak na oplátku zase já jeho a je mi vážně u zádele, že do toho zatahnu rodinu, přátelé atp. všichni, co mě znají ví, že když se rozjedu tak si do huby nevidím. Takže jestli si chceš něco pročíst, tak ještě chvíli pokračuj. A to, že mi tady zařídíš BAN jako všem, co si dovolili s tebou nesouhlasit mě absolutně netankuje! Programy budou vznikat i bez tohoto fóra, protože je plno platforem kde nejsou takový dementi jako jsi ty a spol. a ještě něco! Že jsi od Pastrňáka žebral, že budeš testerem TSRE CZ protože to má veeeeeeelikou budoucnost :-D Ty herečko jedna! :-D

Já tedy nevím, jak souvisí trať BP s pomůckami pro editaci aktivit atd., ale pokud se dobře dívám, slušným způsobem se poukázalo (zrovna tak jako v minulosti) na nedostatky v texturách terénu zatím ve dvou úsecích - údolí Labe a okolí Studence. Nikdo si tě a tvé tvorby ani nevšiml, ale když po tom Nebel touží - víš co Sašo?...
Ať máš důvod bejt uraženej.

Já tedy nevím, jak souvisí trať BP s pomůckami pro editaci aktivit atd., ale pokud se dobře dívám, slušným způsobem se poukázalo (zrovna tak jako v minulosti) na nedostatky v texturách terénu zatím ve dvou úsecích - údolí Labe a okolí Studence. Nikdo si tě a tvé tvorby ani nevšiml, ale když po tom Nebel touží - víš co Sašo?...
Ať máš důvod bejt uraženej.
A za co mám být uražený? Že se ozve Dan? :-D tak to pak joooo... tak pro tvůj klid na duši. Jsem strašně uražený... Dan odhalil mou pravou tvář a proto jdu vše z webu stáhnout a vše bude placené, protože mě Dan a Venny urazili :-D

Díky Pastrňákovi dnes máte TSRE upravené tak, jak jste všichni chtěli! Díky němu si můžete zkontrolovat trainset a najít chyby, které obsahuje. Díky němu máte TT Editor, který není ala Excel a víte co? @Dan J. @Venny a spol? Mě tohle nesmírně těší, že se to používá a funguje to :-) Za tohle být vážně uražený být nemůžu a ještě více mě těší, že stačí jedna skrytá aktualizace a všichni máte po ptákách a už mé programy nepustíte :-D A za tohle mám být uražený? :-D

Teď jsi nás Nebel dostal... Pláču slzy krokodýlí.
Nějak se tě snažím upozornit, že tvoje tvorba je mi buřt - nepoužívám ji, takže už mě v této záležitosti vynech.

Teď jsi nás Nebel dostal... Pláču slzy krokodýlí.
Nějak se tě snažím upozornit, že tvoje tvorba je mi buřt - nepoužívám ji, takže už mě v této záležitosti vynech.
Jde vidět, že jsi nic nepochopil, ale to je jedno. Plač třeba tuny zlata :-D Mě je to jedno ;-) Mělo to být právě na tyhle tvé debilní kecy co máš!

Jen tohle? Jen tohle má být ta slizká stopa? Chjo
:( A já myslel, že přijdeš s něčím vážně WAU! Že mám třeba 50 exekucí... 20 děti atd. a ty vytáhneš jen tohle? Ale díky ti za to :-) Za těch pár zpráv tady ve vlákně mi přišlo pět objednávek na OR Kontrolor :-) I špatná reklama je reklama :-D Když už chceš ukazovat screenshoty, tak si kup alespoň pořádný mobil. Samsungem nikoho neohromíš a už vůbec ne řadou A :-D Ale máš tam parádní ZOOM... nedivím se, že nechceš jít k očnímu :-D Protože bys pak nosil solidní popelníky :-D

Back
Nahoře