Hlášení chyb pro trať Bratislava - Praha v Open Rails

Je třeba zklidnit emoce a nepoužívat silná slova. A číst, co se tu píše. Na tvoji tvorbu sere Bílej Tesák, ještě jednou. Já se bavil o BP, takže nevím, proč ses do toho hned musel vkládat a tahat sem své editory. Viz příspěvky tuším 1529 a 1542.
Tady může psát kdokoliv o čemkoliv a žádné usměrňování ze strany druhých je trapné. Chceš-li někomu dělat advokáta, tedy dělej se všemi důsledky. Tedy hlavně k tématu.

Je třeba zklidnit emoce a nepoužívat silná slova. A číst, co se tu píše. Na tvoji tvorbu sere Bílej Tesák, ještě jednou. Já se bavil o BP, takže nevím, proč ses do toho hned musel vkládat a tahat sem své editory. Viz příspěvky tuším 1529 a 1542.
Tady může psát kdokoliv o čemkoliv a žádné usměrňování ze strany druhých je trapné. Chceš-li někomu dělat advokáta, tedy dělej se všemi důsledky. Tedy hlavně k tématu.
Ano! Já psal k tématu, ale jako vždy Dan to nafoukl do obřích rozměrů. Jen jsem napsal, co si dovoluje někomu psát ať mu nikdo netvrdí že to nejde opravit. Zbyněk za fototextury nemůže a sám vám to napsal, že máte napsat Google nebo těm, co to vyfotili. A ještě mi přišlo úsměvné, že to Dan sám upraví :-D No, pokud by to bylo rozmazané jak ty jeho rychlokvašky, tak raději ne! Je to jen hra a když vám člověk podá prst, tak už berete celou ruku a chcete víc a víc a vůbec vás nezajímá kolik je za vším práce! Takže asi tak!

Kdo ti dal právo nazývat jakoukoliv práci rychlokvaškou? Kdyby jsi byl tak zběhlý, jak tu ze sebe děláš, tak by ti docvaklo, že to rozmazání je starým základním modelem ty "chytrá hlavo". A když se pidíváš na další tři prdele skinů z moji dílny, tak není rozmané vůbec nic. A promiň, barvy na fototextuře opravdu upravit umím. Takže buď té laskavosti a přibrzdi. Kdybts tu nezačal vysírat, vůbec bych si tě nevšim!

Kdo ti dal právo nazývat jakoukoliv práci rychlokvaškou? Kdyby jsi byl tak zběhlý, jak tu ze sebe děláš, tak by ti docvaklo, že to rozmazání je starým základním modelem ty "chytrá hlavo". A když se pidíváš na další tři prdele skinů z moji dílny, tak není rozmané vůbec nic. A promiň, barvy na fototextuře opravdu upravit umím. Takže buď té laskavosti a přibrzdi. Kdybts tu nezačal vysírat, vůbec bych si tě nevšim!
Tohle je tvoje vzrušení! Komentovat vše za každou cenu a ano! Děláš rychlokvašky... ještě něco? Jeden den ukážeš screen, že začínáš a druhý den už je hotovo :-D A teď tě trochu opravím! Jak může být rozmazaná textura díky modelu? :-D Model nemá nic společného s tím, že je textura rozmazaná :-D Je plno "starých" modelů a textury jsou na nich ostré! A raději nech, ať Zbyněk se sám rozhodne jestli něco upraví nebo nechá tak než ro dát někomu jako jsi ty! Ty se jen všem mícháš do práce a tvoje práce vypadá otřesně! Tečka! PS: dlouho ti trvala odpověď! Zase jsi ro nevydržel a zase jsi podlehl :-D

Model nemá nic společného s tím, že je textura rozmazaná :-D
Je vidět, že tomu opravdu rozumíš... :) A mmj. ty mě nebudeš korigovat, ani mi říkat, co budu, nebo nebudu komentovat, na to jsi moc malý pán. A klidně ti může přijít moje práce otřesná, ale nepřím se na cizí práci, jako ty, stejně jako mne přijde otřesné, že upravuješ free programy a nabíziš je za úplatu, když už jsme tedy u toho a divím se, že ti ještě někdo z autorů nedal přes prsty. Ale mám to na háku, poněvač:
1. nevěřím ti ani zbla, že tam nenasereš něco, co časem může způsobit potíže. (a už jsi i zašal vyhrožovat, jak blokněš aktualizací lidem progarm, což ti je podobné) a mimochodem, tvůj program výměny vozidel je totožná kopie Activity Analysis, naimplantovaná do TSRE Con Editru, kterou jsi normálně obšelh. Funguje absolutně totožně a řekl bych i přehledněji i s oněma zálohama souborů.
2. stávající programy mi k tvorbě stačí. A já osobně se obejdu bez nějakého Nebele, W302 alisa Patrňáka a bůhví koho ještě, moc si fandíš.

Dementem si nazývej fotra, a nezapomeň mi zas vyhrožovat, jak na mně pošleš ukáčka ty hňupe. :)

A tímhle si akorát odhalil, kdo jsi ty Blbečku.

Dementem si nazývej fotra, a nezapomeň mi zas vyhrožovat, jak na mně pošleš ukáčka ty hňupe. :)

A tímhle si akorát odhalil, kdo jsi ty Blbečku.
Co to meleš? :-D A ty kokotem nazyvej svého otce a píčou tvojí matku ;-) A dementy doktory, co pomohli tvojí mámě s tebou na svět ;-) Ještě něco máš v šuplíčku?

VZHROŽUJEŠ a URÁŽÍŠ?! Už se tě bojím jak cyp, a celý se klepu tvl... Jsem posranej strachy, že nejakéj mlaďák mi tu chce dávat přes držku. Tvl, že ti vůbec umožnili nalézt sem zpátky, se divm!

VZHROŽUJEŠ a URÁŽÍŠ?! Už se tě bojím jak cyp, a celý se klepu tvl... Jsem posranej strachy, že nejakéj mlaďák mi tu chce dávat přes držku. Tvl, že ti vůbec umožnili nalézt sem zpátky, se divm!
Co to Trestní oznámení, které jsi konzultoval se spičkou mezi právníky? Nějak stále nedorazilo a to jsi tady tenkrát o něm mlel dobré tři dny, jak se to řeší a bla bla bla... :-D Jestli to ostatní nevidí, tak jejích boj! V mých očích jsi a vždy budeš jen pro smích :-D

Co to Trestní oznámení, které jsi konzultoval se spičkou mezi právníky? Nějak stále nedorazilo a to jsi tady tenkrát o něm mlel dobré tři dny, jak se to řeší a bla bla bla... :-D Jestli to ostatní nevidí, tak jejích boj! V mých očích jsi a vždy budeš jen pro smích :-D
Pastrňáčku, polib mi prdel! Od začátku vím, s kým jsme měli tu čest a můžou mi to potvrdít i zdejší členové, konečně jsi se odhalail a věř, že i kdyby jsi se sem namontoval jakkoliv znovu, odhalím tě úplně stejně, mám na to spousty přátel. Jinak já na tebe TO podávat nemusím, ty se ukopeš sám...

Pastrňáčku, polib mi prdel! Od začátku vím, s kým jsme měli tu čest a můžou mi to potvrdít i zdejší členové, konečně jsi se odhalail a věř, že i kdyby jsi se sem namontoval jakkoliv znovu, odhalím tě úplně stejně, mám na to spousty přátel. Jinak já na tebe TO podávat nemusím, ty se ukopeš sám...
Mě vůbec nezajímá, jestli jsi někoho odhalil nebo ne! Jak jsem psal! Ten Pastrňák vám udělal TSRE CZ, které používáš i ty! Mě nezajímá, jestli dostanu BAN nebo ne! Také mě nezajímá, jestli ještě vznikne nějaký program pro místní komunitu. Já dělám programy primárně pro firmy a za daleko větší peníze než je OR Kontrolor za 99 Kč. Divím se, že doménu jsi odhalil (neřekl bych, že ty sám), ale moji živnost ne? Nebo ano, ale mrdlo tě z toho mého obratu? Je tam hodně nul, že? :-D Já nepotřebuji být někdo zde na fóru. Mě stačí, že jsem někdo v oboru který dělám a firmy si mě najímají na tvorbu ;-) Sedni na Google... dej moje jméno a hledej! ;-)

Jé, drama o ničem, konečně po dlouhé době něco
A to jen stačilo, aby Dan oprášil staré téma jak jsou některé fototextury terénu zlo. Nelíbilo se mu "Máchovo jezero". A to se do debaty nepřidal odpůrce ortofoto ještě Ali, ten by to tady ještě víc okořenil.
Každý inteligentní člověk by měl vědět, že když natahujeme fototextury, tak si nemůžeme vybrat verzi, ale naservíruje se jen to co je aktuálně k dispozici. Když se nelíbí, tak nezbývá nic jiného než pár let počkat jestli nebude něco nového lepšího. (viz oprava Mělnicka) Tedy vznikla naprosto zbytečná debata, která vyústila až v tohle.
Ale zase se tady obecenstvo po delší době baví. Už to mnohým chybělo. :)

Tak, občanské průkazy jste si tu řádně a do posledního kousku roztrhali a zapálili. :D Tak teď ještě já přidám. Tedy nic ve zlém, mě to může být ŠumaFuk, protože to není moje dílo, svých starostí mám až nad hlavu, ale co se Zbyňku odhodlat a zkusit ta inkriminovaná místa doladit přemalováním v TSRE editoru. On to umí i MSTS, ale tam to nemám odzkoušeno a ani to už dělat nebudu. Záloha této původní textury se udělat dá,, tak není co ztratit. Ale jak jsem se zmínil, mě to může být ŠumaFuk. :rolleyes:;)

ale co se Zbyňku odhodlat a zkusit ta inkriminovaná místa doladit přemalováním v TSRE editoru.
Ale mě to nevadí, já to maskuji křovíčky, které jsem si nedávno vymodeloval (upravil) A komu to vadí, prosím. Ať to zkusí přemalovat nebo ať si tu škaredou trať odinstaluje. Vždyť tady máme tolik jiných krásných projektů tratí.:)

A to jen stačilo, aby Dan oprášil staré téma jak jsou některé fototextury terénu zlo. Nelíbilo se mu "Máchovo jezero". A to se do debaty nepřidal odpůrce ortofoto ještě Ali, ten by to tady ještě víc okořenil.
Každý inteligentní člověk by měl vědět, že když natahujeme fototextury, tak si nemůžeme vybrat verzi, ale naservíruje se jen to co je aktuálně k dispozici. Když se nelíbí, tak nezbývá nic jiného než pár let počkat jestli nebude něco nového lepšího. (viz oprava Mělnicka) Tedy vznikla naprosto zbytečná debata, která vyústila až v tohle.
Ale zase se tady obecenstvo po delší době baví. Už to mnohým chybělo. :)
A kdo se bavil o texturách? Já narážím na tu jejich zbytečnou hádku, urážení jeden druhého a navážení se do rodiny...
Holt nemohou být dva kohouti na jednom smetišti, pak to takhle dopadá. Ideální řešení je oba zastřelit a sežrat, pak bude klid... :)

Back
Nahoře