Howky
Průvodčí
Hoj
jdu s takovou menší vychytávkou a zároveň by mě zajímal názor na ni.
V současné době v OR nelze mít vjezdové, odjezdové nebo cestové návěstidlo a za ním mít návěstidlo pro posun.
To by se, ale mohlo změnit. Upravil jsem zdrojový kód OR a nyní mohu mít např. za vjezdovým návěstidlem návěstidlo pro posun.
Vjezdové návěstidlo nebere v potaz to, že je za ním posunové a hledá až další např. odjezdové či cestové.
Současné tratě to by to nemělo rozhodit. Pokud by někoho napadlo proč ano, napište prosím situaci, která vás napadla, kdyby se to mohlo podle vás stát. Víc hlav, víc nápadů.
Jinak co by to obnášelo pro autory tratí?
Osadit návěstidla pro posun do tratí místro atrap návěstidel pro posun.
Co by fungovalo ohledně posunu?
Klasický linkovaný posun fungovat bude.
V aktivitě, by pravděpodobně šlo ovládat návěstidla pro posun, ale tohle je ještě ve fázi programování, zkoušení.
V MP by to fungovalo.
Co vy na to ?
Na ukázku pár obrázků:
Vjezdové návěstidlo na volno

Hned za ním je trpaslík s návěstí posun zakázan.
Dříve by návěstidlo vjezdové ukazovalo výstrahu, protože by jej bralo jako stůj

Jinak, ještě na ukázku trpaslík v editoru, že je opravdu na koleji

jdu s takovou menší vychytávkou a zároveň by mě zajímal názor na ni.
V současné době v OR nelze mít vjezdové, odjezdové nebo cestové návěstidlo a za ním mít návěstidlo pro posun.
To by se, ale mohlo změnit. Upravil jsem zdrojový kód OR a nyní mohu mít např. za vjezdovým návěstidlem návěstidlo pro posun.
Vjezdové návěstidlo nebere v potaz to, že je za ním posunové a hledá až další např. odjezdové či cestové.
Současné tratě to by to nemělo rozhodit. Pokud by někoho napadlo proč ano, napište prosím situaci, která vás napadla, kdyby se to mohlo podle vás stát. Víc hlav, víc nápadů.
Jinak co by to obnášelo pro autory tratí?
Osadit návěstidla pro posun do tratí místro atrap návěstidel pro posun.
Co by fungovalo ohledně posunu?
Klasický linkovaný posun fungovat bude.
V aktivitě, by pravděpodobně šlo ovládat návěstidla pro posun, ale tohle je ještě ve fázi programování, zkoušení.
V MP by to fungovalo.
Co vy na to ?
Na ukázku pár obrázků:
Vjezdové návěstidlo na volno

Hned za ním je trpaslík s návěstí posun zakázan.
Dříve by návěstidlo vjezdové ukazovalo výstrahu, protože by jej bralo jako stůj

Jinak, ještě na ukázku trpaslík v editoru, že je opravdu na koleji