Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dane, a baví tě i něco jiného, než se s někým hádat na tomto fóru? Kdybys třeba modeloval, nebo si tvořil ty své aktivity, tak bys na podobné rozepře neměl čas. Já se ti opravdu divím. Po BP chceš jezdit, ale když používám nástoje a fičury od člověka, kterého nemáš rád, tak i já jsem špatný? Ale jezdit po mých tratích chceš, jezdíš. Ale aby to trochu vypadalo, jak se snaží Icik v samotné hře, ale bohužel nemá působení na editorech, aby se odstranil ten nejzákladnější problém, který nepřekryjí žádné fičury ve hře, tak tohle vyřešil až tvůj oblíbenec Lojza. A já mu za to znovu děkuji, že s jeho pomocí jsem zlikvidoval mnohaletou mou noční můru, co Openrails existuje.Tohle je bohužel tvoje vizitka...
Tvl prudší? Zbyňku sorry, ale to fakt není normal...![]()
Přesně jak píšeš a tebe museli rodiče tvořit ve vaně a to nejlepší z tebe uplavaloJá se vám všem divím, že na toho Lojzu vykloubenýho ještě reagujete. Nejlepší způsob je ignorace. To už víme, že není normální a reakcemi ho jen podporujete. On je přesně ten typ člověka, který si otočil demokracii v nedůstojnost, těžení nápadů z druhých a urážkami a vulgarismem si vynucuje pozornost.
Kdyby jeho otec věděl, co z něj vyroste, jistě by ho nechal jako spermii někde v lese nebo na plotě. Jenže do budoucna není vidět a nedá se tohle ani odhadnout. Ale na ústav už to jistě je. Možná i žaloba by se šikla.
Zde se vyjadřuji ke všem členům fóra mimo AN nebo kolik těch profilů vlastně tady má. Pro mě doživotně zůstane vykloubený Lojza. No nic, jdu něco dělat, ztráta času je velká kvůli jedné schýze.
Já si spíš myslím, že něco naopak bere... Vše by tomu nasvědčovalo.Tvl, tady si někdo zapomněl vzít ráno prášky, hezký![]()
![]()
No jestli stejně, jako na internetu, tak to potěš koště. A jestli ne, tak je to možná ještě horší, protože člověk ve skutečnosti neví, s jakým egomaniakem se baví.Přesně jak píšeš a tebe museli rodiče tvořit ve vaně a to nejlepší z tebe uplavaloVíte hovno, jak se chovám v osobním životě
![]()
Kde jsem napsal, že prudíš? Zbyňku, přečti si to ještě jednou...takže podle tebe prudím, že chci vydat aktualizaci své trati.
Jj, Je to smažka.Já si spíš myslím, že něco naopak bere... Vše by tomu nasvědčovalo.![]()
Jsi úplně mimoJá si spíš myslím, že něco naopak bere... Vše by tomu nasvědčovalo.![]()
Zapomněl jsi Zbyňku napsat, jak Ti Lojza skoro podělal trať svými vylepšeními jako posun jehlanů návěstidel v TSRE, ale jinak je to dobrák od kosti. Asi tedy jediný člen fóra, který není sprostý, nikomu nevyhrožuje a je velmi společenský a vstřícný. Nenapsal křivého slova a jak se chová zde, tak se chová i v běžném životě. Zkrátka je to takový hodný pokojový psík, který si rád zaštěká, ale kousnout se bojí, aby mu nevypadly zoubky.Dane, a baví tě i něco jiného, než se s někým hádat na tomto fóru? Kdybys třeba modeloval, nebo si tvořil ty své aktivity, tak bys na podobné rozepře neměl čas. Já se ti opravdu divím. Po BP chceš jezdit, ale když používám nástoje a fičury od člověka, kterého nemáš rád, tak i já jsem špatný? Ale jezdit po mých tratích chceš, jezdíš. Ale .....
Svým ne! Zbyňkovi jsem vždy psal, ať si udělá zálohu a zkouší to někde kde se pak může bezpečné vrátit zpětZapomněl jsi Zbyňku napsat, jak Ti Lojza skoro podělal trať svými vylepšeními jako posun jehlanů návěstidel v TSRE, ale jinak je to dobrák od kosti. Asi tedy jediný člen fóra, který není sprostý, nikomu nevyhrožuje a je velmi společenský a vstřícný. Nenapsal křivého slova a jak se chová zde, tak se chová i v běžném životě. Zkrátka je to takový hodný pokojový psík, který si rád zaštěká, ale kousnout se bojí, aby mu nevypadly zoubky.
Už máš upečeno a jsi ke mě na cestě ?? Zrovna zalévám kávu, Chceš do skla či do hrnku??? Nebo raději čaj či kakao ??Vzhledem k nulové výpovědní hodnotě tohoto vlákna přidávám recept na tradiční mramorovanou bábovku.
Zítra si udělám, díky!Vzhledem k nulové výpovědní hodnotě tohoto vlákna přidávám recept na tradiční mramorovanou bábovku.
Suroviny
cukr 1 hrnek
vejce 2 ks
olej 1/2 hrnku
polohrubá mouka 2 hrnky
mléko 1 hrnek
vanilkový cukr
citronová kůra
kakao
kypřicí prášek do pečiva
Postup přípravy
Smíchejte cukr s vejci, přidejte olej, mouku, mléko, prášek do pečiva, vanilkový cukr a dobře promíchejte.
Rozdělte těsto do dvou misek. Do jedné misky přidejte podle chuti nastrouhanou kůru z citronu (nejlépe v bio kvalitě).
Do další misky s těstem dejte holandské kakao také podle chuti.
Nalijte do vymazané formy a pečte na 200 °C 45–50 min.
Po upečení ještě horkou vyklopte na talíř. Krájejte vlažnou.
Přeji dobrou chuť. A třeba někomu výsledek zpříjemní čtení tohoto vlákna.![]()
To je servis, rozhodně kakao! Díky!Už máš upečeno a jsi ke mě na cestě ?? Zrovna zalévám kávu, Chceš do skla či do hrnku??? Nebo raději čaj či kakao ??
Já bych tam dal ještě gram pika a pro přítelkyni gram herákuVzhledem k nulové výpovědní hodnotě tohoto vlákna přidávám recept na tradiční mramorovanou bábovku.
Suroviny
cukr 1 hrnek
vejce 2 ks
olej 1/2 hrnku
polohrubá mouka 2 hrnky
mléko 1 hrnek
vanilkový cukr
citronová kůra
kakao
kypřicí prášek do pečiva
Postup přípravy
Smíchejte cukr s vejci, přidejte olej, mouku, mléko, prášek do pečiva, vanilkový cukr a dobře promíchejte.
Rozdělte těsto do dvou misek. Do jedné misky přidejte podle chuti nastrouhanou kůru z citronu (nejlépe v bio kvalitě).
Do další misky s těstem dejte holandské kakao také podle chuti.
Nalijte do vymazané formy a pečte na 200 °C 45–50 min.
Po upečení ještě horkou vyklopte na talíř. Krájejte vlažnou.
Přeji dobrou chuť. A třeba někomu výsledek zpříjemní čtení tohoto vlákna.
(Edit: Jestli tady má něco připomínat evoluci, tak to určitě není Alois a jeho chování. To spíše připomíná nežádoucí noční poluci. Evoluce by se pod něj zajisté nepodepsala.)