Open Rails Evolution – pro veřejnost

Je to sranda, jak si myslel jeden obézní blbeček... jako @Icik :-D že spasí svět :-D Nic proti, ale pár části od tebe je i v ofiku OR :-D A můžeš si psát tak určitě jak chceš! Pamatuj si... ve chvili, kdy se něco, co mi bude připadat dobře objeví u tebe, tak já to chytnu, vylepším, zlevním a dám k sobě! Ty se můžeš stavět třeba na to své malé pérko! Licence to dovoluje, tak mi třeba polib! ;-) Můžeš si to dělat klidně pro sebe, ale výhoda takovýchto komunit je ta, že dříve nebo později se to stejně někde objeví ;-)

Já se vám všem divím, že na toho Lojzu vykloubenýho ještě reagujete. Nejlepší způsob je ignorace. To už víme, že není normální a reakcemi ho jen podporujete. On je přesně ten typ člověka, který si otočil demokracii v nedůstojnost, těžení nápadů z druhých a urážkami a vulgarismem si vynucuje pozornost.
Kdyby jeho otec věděl, co z něj vyroste, jistě by ho nechal jako spermii někde v lese nebo na plotě. Jenže do budoucna není vidět a nedá se tohle ani odhadnout. Ale na ústav už to jistě je. Možná i žaloba by se šikla.
Zde se vyjadřuji ke všem členům fóra mimo AN nebo kolik těch profilů vlastně tady má. Pro mě doživotně zůstane vykloubený Lojza. No nic, jdu něco dělat, ztráta času je velká kvůli jedné schýze.

Tohle je bohužel tvoje vizitka...

Tvl prudší? Zbyňku sorry, ale to fakt není normal... :-(
Dane, a baví tě i něco jiného, než se s někým hádat na tomto fóru? Kdybys třeba modeloval, nebo si tvořil ty své aktivity, tak bys na podobné rozepře neměl čas. Já se ti opravdu divím. Po BP chceš jezdit, ale když používám nástoje a fičury od člověka, kterého nemáš rád, tak i já jsem špatný? Ale jezdit po mých tratích chceš, jezdíš. Ale aby to trochu vypadalo, jak se snaží Icik v samotné hře, ale bohužel nemá působení na editorech, aby se odstranil ten nejzákladnější problém, který nepřekryjí žádné fičury ve hře, tak tohle vyřešil až tvůj oblíbenec Lojza. A já mu za to znovu děkuji, že s jeho pomocí jsem zlikvidoval mnohaletou mou noční můru, co Openrails existuje.

Takže podle tebe prudím, že chci vydat aktualizaci své trati. Prosím, už to nepij. Já si také po večeři dám trochu vína a na závěr plechovku piva. :) Na trávení. Ale ty musíš pít něco ostřejšího. :)

Já se vám všem divím, že na toho Lojzu vykloubenýho ještě reagujete. Nejlepší způsob je ignorace. To už víme, že není normální a reakcemi ho jen podporujete. On je přesně ten typ člověka, který si otočil demokracii v nedůstojnost, těžení nápadů z druhých a urážkami a vulgarismem si vynucuje pozornost.
Kdyby jeho otec věděl, co z něj vyroste, jistě by ho nechal jako spermii někde v lese nebo na plotě. Jenže do budoucna není vidět a nedá se tohle ani odhadnout. Ale na ústav už to jistě je. Možná i žaloba by se šikla.
Zde se vyjadřuji ke všem členům fóra mimo AN nebo kolik těch profilů vlastně tady má. Pro mě doživotně zůstane vykloubený Lojza. No nic, jdu něco dělat, ztráta času je velká kvůli jedné schýze.
Přesně jak píšeš a tebe museli rodiče tvořit ve vaně a to nejlepší z tebe uplavalo :-) Víte hovno, jak se chovám v osobním životě :-D

Dane, a baví tě i něco jiného, než se s někým hádat na tomto fóru? Kdybys třeba modeloval, nebo si tvořil ty své aktivity, tak bys na podobné rozepře neměl čas. Já se ti opravdu divím. Po BP chceš jezdit, ale když používám nástoje a fičury od člověka, kterého nemáš rád, tak i já jsem špatný? Ale jezdit po mých tratích chceš, jezdíš. Ale .....
Zapomněl jsi Zbyňku napsat, jak Ti Lojza skoro podělal trať svými vylepšeními jako posun jehlanů návěstidel v TSRE, ale jinak je to dobrák od kosti. Asi tedy jediný člen fóra, který není sprostý, nikomu nevyhrožuje a je velmi společenský a vstřícný. Nenapsal křivého slova a jak se chová zde, tak se chová i v běžném životě. Zkrátka je to takový hodný pokojový psík, který si rád zaštěká, ale kousnout se bojí, aby mu nevypadly zoubky.

Vzhledem k nulové výpovědní hodnotě tohoto vlákna přidávám recept na tradiční mramorovanou bábovku.

Suroviny
cukr 1 hrnek
vejce 2 ks
olej 1/2 hrnku
polohrubá mouka 2 hrnky
mléko 1 hrnek
vanilkový cukr
citronová kůra
kakao
kypřicí prášek do pečiva

Postup přípravy
Smíchejte cukr s vejci, přidejte olej, mouku, mléko, prášek do pečiva, vanilkový cukr a dobře promíchejte.
Rozdělte těsto do dvou misek. Do jedné misky přidejte podle chuti nastrouhanou kůru z citronu (nejlépe v bio kvalitě).
Do další misky s těstem dejte holandské kakao také podle chuti.
Nalijte do vymazané formy a pečte na 200 °C 45–50 min.
Po upečení ještě horkou vyklopte na talíř. Krájejte vlažnou.

Přeji dobrou chuť. A třeba někomu výsledek zpříjemní čtení tohoto vlákna. :)

(Edit: Jestli tady má něco připomínat evoluci, tak to určitě není Alois a jeho chování. To spíše připomíná nežádoucí noční poluci. Evoluce by se pod něj zajisté nepodepsala.)

Zapomněl jsi Zbyňku napsat, jak Ti Lojza skoro podělal trať svými vylepšeními jako posun jehlanů návěstidel v TSRE, ale jinak je to dobrák od kosti. Asi tedy jediný člen fóra, který není sprostý, nikomu nevyhrožuje a je velmi společenský a vstřícný. Nenapsal křivého slova a jak se chová zde, tak se chová i v běžném životě. Zkrátka je to takový hodný pokojový psík, který si rád zaštěká, ale kousnout se bojí, aby mu nevypadly zoubky.
Svým ne! Zbyňkovi jsem vždy psal, ať si udělá zálohu a zkouší to někde kde se pak může bezpečné vrátit zpět ;-) Ale mám to tak i u sebe. Podaří se mi něco vylepšit a hned to považuji za horovou věc a jdu dál a až někde jinde zjistím, že jsem to totálně podelal :-D Zbyněk vždy dostával testovací verze a nikdy ne ofiko :-) Takže bys měl krotit ty tvé moudra :-D Raději si aktualizuj trainset a nedávej screeny těch omalovánek ;-)

Vzhledem k nulové výpovědní hodnotě tohoto vlákna přidávám recept na tradiční mramorovanou bábovku.

Suroviny
cukr 1 hrnek
vejce 2 ks
olej 1/2 hrnku
polohrubá mouka 2 hrnky
mléko 1 hrnek
vanilkový cukr
citronová kůra
kakao
kypřicí prášek do pečiva

Postup přípravy
Smíchejte cukr s vejci, přidejte olej, mouku, mléko, prášek do pečiva, vanilkový cukr a dobře promíchejte.
Rozdělte těsto do dvou misek. Do jedné misky přidejte podle chuti nastrouhanou kůru z citronu (nejlépe v bio kvalitě).

Zítra si udělám, díky!

Suroviny
cukr 1 hrnek
vejce 2 ks
olej 1/2 hrnku
polohrubá mouka 2 hrnky
mléko 1 hrnek
vanilkový cukr
citronová kůra
kakao
kypřicí prášek do pečiva

Postup přípravy

(Edit: Jestli tady má něco připomínat evoluci, tak to určitě není Alois a jeho chování. To spíše připomíná nežádoucí noční poluci. Evoluce by se pod něj zajisté nepodepsala.)
Já bych tam dal ještě gram pika a pro přítelkyni gram heráku :-)

Back
Nahoře