Open Rails Evolution – pro veřejnost

Tady to máš přímo od AI s kterou jsi kamarád...

ILSpy je program pro prohlížení a dekompilaci .NET aplikací.
Používá se hlavně k tomu, když máš .exe nebo .dll soubor a chceš se podívat, jaký C# kód je uvnitř. Umožní procházet třídy, metody a další části programu i bez původních zdrojových souborů.
To je přesně definice zlodějství / pirátství. Ani se nedivím, které skupiny lidí k tomuto nástroji tíhnou.

Ja som mal svoj web už dávno predtým ako Icik vytvoril Or CZ/SK.
Poskytol som ho pre tento program a naďalej to miesto tam bude. Ja by som si to aj sám zaplatil to nie je problém aj keď ceny sú vysoké a však nájdu sa stále dobry ľudia čo prispejú a chcú prispieť.
Je to na každom.

A budeme trochu skandovat:
"Podívej se Lojzo, jak je tady husto!
Podívej se Lojzo, jak je tady husto!"

K tomu si můžeš pustit:

Ach jo, takhle mě, zlého satana Icika okrást o pekelný čas. Už jsem mohl mít za tu dobu pomocí AI hotový editor TSRE CZSK s podporou zachytávání troleje na stožáry. :D

Tak určitě zloději...:D
A já myslel, že uděláš úplně dokonalý Editor aktivit, který bude 1:1 z MSTS AE a ještě to i Danovi vyhoni ocas, jakou bude mít radost z tvého Editor. Stejně, jako si vždy ucvrkne, když chválí ty tvoje blikající paxe, co jsou zapuštění v perone nebo díky meditaci lítají nad ním :-D To AI ale dělá chyby, co?

A já myslel, že uděláš úplně dokonalý Editor aktivit, který bude 1:1 z MSTS AE a ještě to i Danovi vyhoni ocas, jakou bude mít radost z tvého Editor. Stejně, jako si vždy ucvrkne, když chválí ty tvoje blikající paxe, co jsou zapuštění v perone nebo díky meditaci lítají nad ním :-D To AI ale dělá chyby, co?
Tak určitě zloději...:D

Back
Nahoře