Seznam stahovaček s potřebou opravy umístění v CZSK

Icik píše...
Pacient Pastrňák opět závidí a stíhá, ehm teda nestíhá můj kód...

PS: Už mě nikdy neotravuj tvými hloupými "praradami" a nepiš SZ ani emaily! Vše je okamžitě smazáno.

Icik píše...
Pacient Pastrňák opět závidí a stíhá, ehm teda nestíhá můj kód...

PS: Už mě nikdy neotravuj tvými hloupými "praradami" a nepiš SZ ani emaily! Vše je okamžitě smazáno.
Nestíhám tvůj kód? S kazdou aktualizací ho mám vždy v aktuální podobě! Tohle ti AI neporadí? Že binární NET aplikace jde následně dekompilovat?

Ty debile! aplikace se jmenuje ILSpy a teď mluv ty AI odborníku. Jak ai myslíš, že jsem ai vytáhl tvůj systém světel? Považuješ se za odborníka a tohle nevíš? To jako vážně? Tohle se učí na škole... AI k tomu většinou asi návody nedává, pravda :-D

Tak určitě...:D
Jooo... ty neumíš ILSpy vystup přečíst! Tak to jsi měl napsat hned! V tom případě nejsi takový AI odborník jak jsem si myslel. Do ILSpy pošleš EXE, dll a on ti převede kód. Ano, je jiný než klasický zdroják, protože je dekompilovaný, ale kdo to umí tak ho přečte úplně s přehledem a hned vidí, co se v daném souboru měnilo a jelikož většinou menší jen RunActivity.exe nebo Simulaton.dll tak to není nic složitého :-D

Back
Nahoře