Alois píše...
Icik vám to přes TrackViewer udělá do dokonalosti
Bude táhnout a zase táhnout
Jako v té pohádce o řepě
Dědeček táhl, ale nevytáhl
Omlouvám se všem.
Icik vám to přes TrackViewer udělá do dokonalosti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nestíhám tvůj kód? S kazdou aktualizací ho mám vždy v aktuální podobě! Tohle ti AI neporadí? Že binární NET aplikace jde následně dekompilovat?Icik píše...
Pacient Pastrňák opět závidí a stíhá, ehm teda nestíhá můj kód...
PS: Už mě nikdy neotravuj tvými hloupými "praradami" a nepiš SZ ani emaily! Vše je okamžitě smazáno.
Tak určitě...Nestíhám tvůj kód? S kazdou aktualizací ho mám vždy v aktuální podobě! Tohle ti AI neporadí? Že binární NET aplikace jde následně dekompilovat?
Tak určitě...Ty debile! aplikace se jmenuje ILSpy a teď mluv ty AI odborníku. Jak ai myslíš, že jsem ai vytáhl tvůj systém světel?
Než přijedu domů, tak tady asi bude BAN! Tak ti to pošlu na mail, aby jsi věřil, že ti zamykat kód stejně v ničem nepomůžeTak určitě...![]()
Tak určitě...Než přijedu domů, tak tady asi bude BAN! Tak ti to pošlu na mail, aby jsi věřil, že ti zamykat kód stejně v ničem nepomůže![]()
Jooo... ty neumíš ILSpy vystup přečíst! Tak to jsi měl napsat hned! V tom případě nejsi takový AI odborník jak jsem si myslel. Do ILSpy pošleš EXE, dll a on ti převede kód. Ano, je jiný než klasický zdroják, protože je dekompilovaný, ale kdo to umí tak ho přečte úplně s přehledem a hned vidí, co se v daném souboru měnilo a jelikož většinou menší jen RunActivity.exe nebo Simulaton.dll tak to není nic složitéhoTak určitě...![]()