Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
no a ?bob57_cz napsal:K čemu to bude ? V default.wag nebo eng? je definovaná min. rychlost pro spojení, při pomalejší se to nespojí a tudíž ani nulové, asi to tam je záměrně. Víš kolik změn by se pro to muselo udělat v train.exe ?!Robo napsal:mal by som návrh k reálnejšiemu správaniu spriahla. Tak, ako ide pri spriahle *chain* dvojklikom odopnúť, bolo by možné dvojklikom zapnúť ?
Robo napsal:mal by som návrh k reálnejšiemu správaniu spriahla. Tak, ako ide pri spriahle *chain* dvojklikom odopnúť, bolo by možné dvojklikom zapnúť ?
Robo napsal:k ústřelu - nebol môj, ale Ppoollllov, čo tak začať tam ?
Robo napsal:....Hráč proste musí vstúpiť do pusunu, čiže ako som povedal, okrem fíru robí aj posunovača a práve mi ide o zreálnenie práce posunovača, nič viac, nič menej.
Robo napsal:opäť ústřel: narážal som na tých tupcov, no nechajme to tak, podstata problému je inde.
k posunu: myslím si, že samostatne to nejde a tým by som umelú inteligenciu ešte neriešil.
Keď nám už boli poskytnuté 3 druhy spriahiel, z toho Automatic a Chain sú vlastne rovnaké (dúfam, že ma nikto nechytí za slovíčko, že chain a automatic nejde spájať - samozrejme, že nejde, lýšia sa len v názve, inak funkcia rovnaká), preto sa pýtam Džordža, či by bolo možné spriahlo Chain dokončiť v jeho podstate (s hadicamí už nič nenarobíme).
Zajímavé, kolik fantasmagorií dokážou lidi vymyslet za dva dny...Kebarko napsal:Ak by sa táto rýchlosť zvýšila (default.wag) napr. na 0.5 tak potom pri rýchlosti do tejto hodnoty sa vozne nespoja. Teraz by som ich mohol sunúť nespojené s loko.Samozrejme všetko by to záležalo na Džordžovi.
Sú tam aj ďaľšie problémy (vozidlo, ktoré nie je pripojené k hráčovi je zabrzdené, ...), ktoré by bolo treba doriešiť.
Robo,trošku přispěji do mlýna.Původně se uvažovalo,že u spřáhel typu Chain bude zprovozněna sekce Buffers,kde se nastaví přesně vlastnosti tohoto typu spřáhla.Tím by se to odlišilo od Automatic a Bar se používá pro pevné spojení dvou jednotek,typicky loko a tendru anebo mezi vozy v jednotce typu 471,451 a podobných.Tak proto jsou v MSTS 3 typy spřáhel.Jenže ty spřáhla chain nebyly dotaženy až do konce,sekce Buffers je nefunkční.Pokud by Džorž dokázal tuhle sekci zprovoznit,ušetřili bychom si spoustu problémů,protože při špatně nastavených silách ve spřáhlech nemá loko nulovou rychlost při startu,je to krásně vidět v rozšířené diagnostice pod F5.Tak už chápeš,proč MSTS má tři spřáhla?Robo napsal:Potom sa pýtam - prečo sa pri vývoji definovali 3 druhy spriahadiel, keď tam pokojne mohli ostať 2 ?