AD TCH: Jo kdyby to byla jediná věc. Teď se do tebe teda pustím a to si neodpustím.
Limit 30 km/h při posunu v žel, rudě. -> Já jsem si nevšiml, že sunu.
souhlas k posunu stylem: "Mašinka může zahíjit posun". NEEXISTUJE. Správně by mělo být. Hnací vozidlo pro vlak 969. Od neoblushovaného návěstidla ***(např. Lc1) za výměnu číslo *** (např. 28), nebo na kolej číslo *** (např. 5a) posun dovolen.
"Dále přešibuj stanici", co to je?
Další věc, zkouška brzdy. "Už upouštím vzduch." To si tam ten fíra uprdnul?
"Je to v pořádku, teď si odbrzdi." CO je v pořádku? Nic není v pořádku, zkouška brzdy pokud se nepletu ještě nebyla ukončena, tak nemůžeš říkat, že je to v pořádku.
Brzdy úplně v pořádku. To taky neznám. Správně je Brzda v pořádku.
Při posunu sem našel další chybu. CO podle tebe znamená to písk písk? POdle D1 je to návěst vyhýbka uvolněna a navíc se dává pouze lokomotivní houkačkou. Pochybuju, že je to myšleno takto. Správně jsou tři krátké zvuky, ale jelikož se dorozumíváme radiostanicí tak řekneš co? Hnací vozidlo od vlaku 969, zastavte!
A poslední věc. D3 To je kámen úrazu, to by sis měl nastudovat. V podstatě na tom nic není, ale ta paskvilotina výrazně to kazí dojem z aktivity.
Taková dopravna Špičák. Vjíždíme jako první. První co po zatavení ve stanici udělám, je že dirigujícímu dispečerovi nahlásím. Zde Špičák, strojvedoucí vlaku 969, Bek. (Zde dirigující dispečer Vodička)Vlak 969 ve Špičáku v 16:58, Bek (Vlak 969 ve Špičáku v 16:58, rozuměl Vodička)
Přijede druhej a ohlíásí se stejně, pouze zamění číslo vlaku, čas a přijmení.
Dále si musíš vyžádat souhlas k další jízdě.
Opět se ohlásíš Zde Špičák, stroj..... (opět se musí ozvat dispečer) Může vlak 969 odjet v 17:03 ze Špičáku do Hamrů - Hojsovy Stráže, Bek?
Dirigující dispečer, pokud souhlasí, odpoví takto: ANO? vlak 969 může odjet v 17:03 ze Špičáku do Hamrů - Hojsovy Stráže, Vodička.
TO je celý, než jsi aktivitu vypustil, měl jsi ji poslat někomu znalému na prověření.
Je to velká škoda, myslím si ,že Šnek by ti řekl to samé, co já. Jako nezlob se na mě, ale to všecko, co jsem vytknul tahá přímo za uši.