Aktivity Tomachek

Tak to abych příští aktivitu udělal ve dvou verzích - jedné bez mimořádností a jedné s tolika zápletkami, že by se jela několik dní -viděl jsem dokument, v němž povídali, že nějaký vlak v Austrálii dojel do cílové stanice se zpožděním dva měsíce, tak něco takového. ;)
Ale vážně, děkuji za pochvalu.

On to ale vůbec není špatný nápad. Totiž aktivit je nehorázně málo, ačkoliv to tak nevypadá. A proto je samozřejmý, že se jedna jede několikrát. A kdybych měl každou jízdu bombu na nádraží nebo porouchanou polovinu hnacích vozidel ČD, moc věrohodné by to taky nebylo.

Omlouvám se za hloupou otázku. Jak se správně říká způsobu jízdy, kdy vlak jede "setrvačností", např. musí dojet do stanice po změně trakce se staženým sběračem? Chci napsat pokyn do aktivity, a protože je železnice jen mým koníčkem, neznám odborný pojem :eek:.

Naposled editoval moderátor:
Tomachek napsal:
Omlouvám se za hloupou otázku. Jak se správně říká způsobu jízdy, kdy vlak jede "setrvačností", např. musí dojet do stanice po změně trakce se staženým sběračem? Chci napsat pokyn do aktivity, a protože je železnice jen mým koníčkem, neznám odborný pojem :eek:.

Samotíží tomu říkame v Kolíně

Ano, Pawlik mi to v SZ také psal. Tož asi napíši "výběhem (samotíží)". Děkuji Vám všem za pomoc. Odborníci v mých aktivitách sice asi i tak nějaké věcné a terminologické nedostatky najdou, ale alespoň jich bude méně.

Čauky, jsi borec!!!:-) Aktivita R 673 naprosto super. Dostal jsem se zatim teda jen do Křižanova, ale ten kousek určite už dorazím. Jsem zvědavý, co bude ještě ve Vlkově:-) Plno nečekaných zápletek, plno trafficu, no prostě parada!!! Jen tak dal:-) P.S. obzvláště chválím nápad se zamračenou, která jede pro chcíplou laminátku....:-):-):-)

Ferda napsal:
Čauky, jsi borec!!!:-) Aktivita R 673 naprosto super. Dostal jsem se zatim teda jen do Křižanova, ale ten kousek určite už dorazím. Jsem zvědavý, co bude ještě ve Vlkově:-) Plno nečekaných zápletek, plno trafficu, no prostě parada!!! Jen tak dal:-) P.S. obzvláště chválím nápad se zamračenou, která jede pro chcíplou laminátku....:-):-):-)
Děkuju, pochvala mě těší. Za Křižanovem Tě už nic zas tak zvláštního nepotká. Konec jsem už udělal klidnější, aby fíru stačil přejít vztek :D

Ahoj, právě jsem dokončil a projel první díl své nové aktivity na nákladním vlaku z Břeclavi do Hradce Králové (1. díl do Svitav). Chtěl bych poprosit, zda by se našel někdo, kdo by byl ochotný tuto aktivitu otestovat. Předem děkuji.

Tak čoveče sem do toho bna nedojel:-( Mezi kr. polem a maloměřicema v obřanským tunelu najednou z ničeho nic tma a poslalo mě to k billovi:-( Ach ju. Tam se načítají někde v oblasti seřazováku v maloměřicích nějaké složité soupravy či co? Ale řikám aktivita jinak paradní:-) To máš pravdu být to v reálu, tak ten fíra prská jak křeček:-):-):-)

Ferda napsal:
Tak čoveče sem do toho bna nedojel:-( Mezi kr. polem a maloměřicema v obřanským tunelu najednou z ničeho nic tma a poslalo mě to k billovi:-( Ach ju. Tam se načítají někde v oblasti seřazováku v maloměřicích nějaké složité soupravy či co?)
To mě mrzí. A nevím, čím by to mohlo být. Maloměřické seřazovací jsem pochopitelně nenechal prázdné, ale nijak jsem to nepřeháněl a rozhodně to není nejexponovanější místo aktivity. Hlásilo to nějakou konkrétní chybu?

Nehlásilo nic. Jak jsem projížděl tunelem, tak najednou černá obrazovka, monotoní zvuk úderů kola do kolejnice, chvilku to šrotovalo a pak se ukázala hláška, že train.exe způsobil chybu a můsí být zavřen:-(

Také jsem si o víkendu zajel aktivitu R673. Je to parádní aktivita, u které jsem se nenudil. Jen tak dál.

Michal napsal:
Také jsem si o víkendu zajel aktivitu R673. Je to parádní aktivita, u které jsem se nenudil. Jen tak dál.

Děkuju!!! Další aktivita, u které budou choleričtější virtuální fírové asi hodně klít, už je hotová. Jen se mi stále nepodařilo najít nikoho, kdo by byl ochoten pomoci mi s testováním :(. Tak ještě nějakou dobu potrvá, než budu moci aktivitu vydat.

Zdravím, chtěl jsem se jen zeptat, jak to vypadá s vydáním Vaší nové aktivity? Já už se totiž nemůžu dočkat:-)

Ferda napsal:
Zdravím, chtěl jsem se jen zeptat, jak to vypadá s vydáním Vaší nové aktivity? Já už se totiž nemůžu dočkat:-)
Je ve stádiu posledních úprav, tipoval bych to na tento víkend.

Odvčera najdete mé aktivity také na mých vlastních webových stránkách (WWW pod příspěvkem). V současné době si tam rovněž můžete prohlédnout několik screenů z připravované aktivity.

Dnes jsem vypustil do světa novou aktivitu Vn 49414 pro BP. Sem mi můžete psát své komentáře a dotazy.

Back
Nahoře