Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tomachek napsal:Omlouvám se za hloupou otázku. Jak se správně říká způsobu jízdy, kdy vlak jede "setrvačností", např. musí dojet do stanice po změně trakce se staženým sběračem? Chci napsat pokyn do aktivity, a protože je železnice jen mým koníčkem, neznám odborný pojem.
Ahoj,Tomachek napsal:Díky, Netsocko! Sice ten pokyn potřebuji do Svitav, ale klidně to nazvu po kolínsku.
Děkuju, pochvala mě těší. Za Křižanovem Tě už nic zas tak zvláštního nepotká. Konec jsem už udělal klidnější, aby fíru stačil přejít vztekFerda napsal:Čauky, jsi borec!!!Aktivita R 673 naprosto super. Dostal jsem se zatim teda jen do Křižanova, ale ten kousek určite už dorazím. Jsem zvědavý, co bude ještě ve Vlkově
Plno nečekaných zápletek, plno trafficu, no prostě parada!!! Jen tak dal
P.S. obzvláště chválím nápad se zamračenou, která jede pro chcíplou laminátku....
![]()
To mě mrzí. A nevím, čím by to mohlo být. Maloměřické seřazovací jsem pochopitelně nenechal prázdné, ale nijak jsem to nepřeháněl a rozhodně to není nejexponovanější místo aktivity. Hlásilo to nějakou konkrétní chybu?Ferda napsal:Tak čoveče sem do toho bna nedojelMezi kr. polem a maloměřicema v obřanským tunelu najednou z ničeho nic tma a poslalo mě to k billovi
Ach ju. Tam se načítají někde v oblasti seřazováku v maloměřicích nějaké složité soupravy či co?)
Michal napsal:Také jsem si o víkendu zajel aktivitu R673. Je to parádní aktivita, u které jsem se nenudil. Jen tak dál.
Je ve stádiu posledních úprav, tipoval bych to na tento víkend.Ferda napsal:Zdravím, chtěl jsem se jen zeptat, jak to vypadá s vydáním Vaší nové aktivity? Já už se totiž nemůžu dočkat![]()