Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hledal jsi málo: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1842Petriik napsal:Zdravím, nevím jestli to tady někde už není (prohledal jsem celé fórum a nenašel jsem nic), ale rád bych někde nějaký návod jak stanovit počáteční polohu soupravy. Poradíte mi?? Předem děkuji.
Jenže tohle je základ, jestli chceš pracovat s AE. Měl bys tyhle základy mít v malíčku - nebo nějaké končetině, pokud chceš něco málo tvořit.Petriik napsal:Tohle jsem našel, ale jak jsem viděl "tvorba úkolů" šel jsem pryč. Koukám, že mám co číst. Díky.
Tak si v tom návodu najdi Jak začít tvorbu úkolu – začátek definice trasy. Zde je popsáno, jak vytvoříš trasu, t.j. aniž bys úkol uložil, získáš tím počáteční body......Petriik napsal:Mě jde v podstatě jen o to, vytvořit si vlastní počáteční bod (do prohlížení tratě).
Anonymous napsal:Tak jsem to podle toho zkusil (chci si postavit ten bod v HK (u BP) směrem na Týnec - Choceň), ale nějak mi to nejde. Napíše mi to chybovou hlášku a ptá se to na pozdrav pro MS.