počáteční poloha soupravy

Petriik

Začátečník
Zdravím, nevím jestli to tady někde už není (prohledal jsem celé fórum a nenašel jsem nic), ale rád bych někde nějaký návod jak stanovit počáteční polohu soupravy. Poradíte mi?? Předem děkuji.

Tohle jsem našel, ale jak jsem viděl "tvorba úkolů" šel jsem pryč. Koukám, že mám co číst. Díky.

Petriik napsal:
Tohle jsem našel, ale jak jsem viděl "tvorba úkolů" šel jsem pryč. Koukám, že mám co číst. Díky.
Jenže tohle je základ, jestli chceš pracovat s AE. Měl bys tyhle základy mít v malíčku - nebo nějaké končetině, pokud chceš něco málo tvořit.

Petriik napsal:
Mě jde v podstatě jen o to, vytvořit si vlastní počáteční bod (do prohlížení tratě).
Tak si v tom návodu najdi Jak začít tvorbu úkolu – začátek definice trasy. Zde je popsáno, jak vytvoříš trasu, t.j. aniž bys úkol uložil, získáš tím počáteční body......

Tak jsem to podle toho zkusil (chci si postavit ten bod v HK (u BP) směrem na Týnec - Choceň), ale nějak mi to nejde. Napíše mi to chybovou hlášku a ptá se to na pozdrav pro MS.

Anonymous napsal:
Tak jsem to podle toho zkusil (chci si postavit ten bod v HK (u BP) směrem na Týnec - Choceň), ale nějak mi to nejde. Napíše mi to chybovou hlášku a ptá se to na pozdrav pro MS.

Chyba je mezi židlí a klávesnicí, pohledej tady na fóru a zaměř se na hledání příčin pádů AE. Popsalo se tady o tom mnoho stránek......

Back
Nahoře