Ahoj chlapi!
Stalo se vám někomu toto? Při aktivitách mám ve zvyku hru průběžně ukládat i v některých fázích složitějšího šíbování. Někdy se mi ale přihodí, že při načtení takto uložené pozice najedu např. na soupravu předepsanou rychlostí. Na místo obligátních hlášek o zkoušce brzdy je najednou jakoby střih a já stojím se soupravou na úplně jiném místě aktivity. Stalo se mi to jednou u BP, kde jsem v jedné aktivitě připojoval soupravu na Hlavním nádraží a střhem jsem se octl před tunelem na Vítkově, tedy v místě, kde jsem vlastně ani neprojel. Dnes se mi to stalo 2× na 240 u jedné "nákladní" aktivity s velkým Čmelákem. V Zastávce u Brna jsem přecházel na jinou soupravu a odjížděl směrem na Jihlavu. Před napojením jsem si uložil a bez problémů odjel. Potom jsem po několika km musel hru přerušit. Když jsem se druhý den chtěl vrátit do poslední pozice, nahrávání selhalo - padl MSTS. Zkusil jsem tedy onu pozici v Zastávce před připojením soupravy. Vše se načetlo. Najel jsem tedy na soupravu a v okamžiku spojení ejhle - stojím se soupravou aspoň o půl kilometru dále ve směru jízdy. Další pokus - to samé. Zkusil jsem tedy počkat na hlášku o povolení odjezdu a bez problémů aktivitu dokončil. Zdá se mi, že jsem se při načítání nějak připojil s vlakem do pozice nějakého servisu. Neumím si to jinak vysvětlit.
V té době jsem měl v archivu asi 5 uložených pozic.