ES 499.0001
Cestující
Já zkoušel 130 033,007,040 a ty mají taktéž animovaný pouze jeden sběrač! A ty ostatní jsou asi stejně jen skiny takže to vyjde na stejno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jacek napsal:Tak pro 130 jsem už upravil zvuky. Nejen brzdy a vazby na pantograf. Ale i zvuk stykačů, který se přehrává jen při pohybu kontroléru přesně podle stupňů
No vzhledem k tomu, že je potřeba zveřejnit celý balík pro všechny elektriky, bude to nějakou dobu trvat. Včera jsem celý večer makal na 130, dnes na 460.ES 499.0001 napsal:A kdypak budeme moct sosat z tvého webu ty zvuky? Už se moc těším..
![]()
Už se na ty zvuky těším ,opět budou zvuky realnější.Jacek napsal:No vzhledem k tomu, že je potřeba zveřejnit celý balík pro všechny elektriky, bude to nějakou dobu trvat. Včera jsem celý večer makal na 130, dnes na 460.ES 499.0001 napsal:A kdypak budeme moct sosat z tvého webu ty zvuky? Už se moc těším..
![]()
Budu rád, když se to podaří v průběhu února, ale neslibuji.
, asi to poznáš o kterou verzi jde.Comment( verze ladeni 2007-01-17 bob57_cz,
Zapni si F5 a pozoruj chování skluzovky při tomto jevu. Tebou pozorovaná chyba je opravdu staršího data - vydáním samotného simulátoru. Skluz je totiž i při reverzu orietován stejně jako při jízdě vpřed (pokud nebyl "binem" opraven).Nad 8. stupeň to klouže - viz readme v archivu od ZSR.ok1dnh napsal:Hmm, tak to je nějaká chybička, která se do té cd_130033 dostala nějak dříve. Teď jsem si stáhl od zsr nabídnutou verzi http://csd.webzdarma.cz/Files/Cd130.zip a s použitím testovací aktivitky od Bob57_cz (Bobe omlouvám se za zveřejnění, ale ať mají i ostatní shodné podmínky se mnou, jestli není chyba u mne) http://msts.ama-cb.cz/test130-2.apk jsem ji opět zkusil s tím reverzem. Když soupravu dvou mašin rozjedu dopředu, někde kolem 12km/h dám reverz a najedu do stupňů víc jak 8%, nejlépe kolem 13%, tak se mašina začne "hádat" ve stylu přibrzdí, zacvaká kontroler a zabere dopředu a takto pořád dokola. Pokud ale nepřekročím 8%, tak se takto nechová.
Jinak s tím zabržděním průběžnou to i v této verzi shodí z výkonu, což je OK.
Karel
1) Sice to s tou chybou funguje taky, ale A je nadbytečné, o čemž informuje i EngMexx při verifikaci.zsr napsal:Ahoj Bobe57,
1) A v jako Amper v OnHighCurrent..
- funguje to OK, zjistil jsi nejaky problem?
2) Problem s najetim vykonu po aplikaci emergency brake
- nepodarilo se mi tuto situaci nasimulovat, funguje mi to uplne normalne - pri prekroceni rychlosti se aplikuje nouzova brzda. Po zastaveni ji odbrzdim, dam vykon a jedu dal.
- muzes mi popsat konkretneji tu situaci? Samozrejme i ostatni, jestli muzou vyzkouset.
ZSR