Metro Praha pre MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Peter HUDEC
  • Datum začátku Datum začátku
A kdy to bude k sosání? :D
---
Původně projekt MPS počítal s tím, že se za konečnou verzi bude platit, tak hlásím, že prasátko je připraveno a nějaký ten rok to v něm ještě vydrží :)
Hlavně, aby vydržel Jindra a jeho sqělý tým!
Anebo to mohou mít betatesteři zadarmo? :D

No nechci zatím spekulovat jak bude ve výsledku trať , jestli placená či gratis za stažení odněkud, ale pokud vím, tak teď je v tomto sám Jindra .... Já dělám na jiné trati, taky sám (zatím - tvůrce modelů je v p....)

phptt napsal:
No nechci zatím spekulovat jak bude ve výsledku trať , jestli placená či gratis za stažení odněkud, ale pokud vím, tak teď je v tomto sám Jindra .... Já dělám na jiné trati, taky sám (zatím - tvůrce modelů je v p....)

A co Drak, VR, Kuba a Marsus?? To se na něj všichni za tu dobu vykašlali, nebo je Jindra už nechce kontaktovat :?:

Drak jen supervizuje a je zdroj, bez kterého by to nešlo. VR dělal jen fyziku souprav. Marcus dělal modely souprav. Zbytek jsem vždycky dělal sám.

Jindro, díky za vysvětlení.
Měl bych na Tebe ještě jeden dotaz: Jak je to se stabilitou trasy? Na mé skromné technické konfiguraci běhají všechny tratě v MSTS od tvůrců Microsoftu bez větších problémů. V MPS není chvíle, kdy by při pohledu z kabiny byl plynulý obraz. Frameset tipuji na 4f/s. Změnilo se od demoverze ohledně stability hodně?
Díky za odpověď!

Mno, snažím se to stavět na počítač výkonu 900 a odpovídající GPU.

nedávno jsem si stáhl metro do msts a když jedu s M1 a zmáčknu klásič zastávek, tak mi to hlásí zpomaleně. Jedninou výjimkou je příjez do stanice Luka.

Johníík napsal:
nedávno jsem si stáhl metro do msts a když jedu s M1 a zmáčknu klásič zastávek, tak mi to hlásí zpomaleně. Jedninou výjimkou je příjez do stanice Luka.
Robí mi presne to isté. :( Myslel som si že chyba je len u mňa ale ako vidím tak nie som sám. :(

Johníík napsal:
nedávno jsem si stáhl metro do msts a když jedu s M1 a zmáčknu klásič zastávek, tak mi to hlásí zpomaleně. Jedninou výjimkou je příjezd do stanice Luka.
3michal napsal:
Robí mi presne to isté. :( Myslel som si že chyba je len u mňa ale ako vidím tak nie som sám. :(
M1: Hlásí zpomaleně
81-71 M: Hlásí nějaké ruské nesmysly, nejspíš to pochází z Metro Mockba
81-71: Hlásí dobře, ale CAB view je úplně jiné (81-717), jen ovládací prvky jsou původní (z 81-71).

No, to co je na BAHNWORLDu je asi převzate od těch "tvůrců" Metro Mockaba, kteří to ukradli Jindrovi a zničili si to k obrazu svému. Rusové jsou známí tím, že kašlají na autorská práva, všechny MP3ky naleznete jen na Ruských webech. Něco ukradnou a pak se tomu jen :lol: .

A musíme se s tím naučit žít, dokud nezprovozní Jindra opět oficiální download, jenže ten třeba nebude, aby mu to tentokrát neukradl třeba někdo ze Sibiře :!:

Ono by stačilo napsat co přesně jde opožděně (hardaware,OS Win XP/98/2000/Milenium/Vista), protože jsem to zkoušel na 3 různých PC (98,XP,Vista) a vždy běželo v pořádku ... Stejné je i k sosání ..
A od Rusů není už nic u mě k sosání.Vše jsem získal od Draka .. A ukrást ti to nemusí jenom Ruští spoluobčané, ale i lidé v MSTS CZ/SK víz K-Report
RifIN napsal:
M1: Hlásí zpomaleně
81-71 M: Hlásí nějaké ruské nesmysly, nejspíš to pochází z Metro Mockba
81-71: Hlásí dobře, ale CAB view je úplně jiné (81-717), jen ovládací prvky jsou původní (z 81-71).

No, to co je na BAHNWORLDu je asi převzate od těch "tvůrců" Metro Mockaba, kteří to ukradli Jindrovi a zničili si to k obrazu svému. Rusové jsou známí tím, že kašlají na autorská práva, všechny MP3ky naleznete jen na Ruských webech. Něco ukradnou a pak se tomu jen :lol: .

A musíme se s tím naučit žít, dokud nezprovozní Jindra opět oficiální download, jenže ten třeba nebude, aby mu to tentokrát neukradl třeba někdo ze Sibiře :!:

phptt napsal:
Ono by stačilo napsat co přesně jde opožděně (hardaware,OS Win XP/98/2000/Milenium/Vista), protože jsem to zkoušel na 3 různých PC (98,XP,Vista) a vždy běželo v pořádku ... Stejné je i k sosání ..
A od Rusů není už nic u mě k sosání.Vše jsem získal od Draka .. A ukrást ti to nemusí jenom Ruští spoluobčané, ale i lidé v MSTS CZ/SK víz K-Report
Použito na Win XP, MSTS je bez patche.
Zpomalené je hlášení M1, ovšem pouze v simolátoru. Zdrojé soubory (přehráváno ve WMP) jsou v pořádku.
---
Samozřejmě to může ukrást každý, ale dám odkaz na příklad toho, co hlásí 81-71M:
http://dlf.uloz.to/66f3f3b64c34e1c244bad6a58c60cfb2/456158/02-17.wav - soubor se smaže 30 dní po posledním stažení (příp. od uploadu)
...na napodobeninu Metra Moskva, na kterou jsem viděl kdysi video, kde se ruská souprava 81-717 opravdu nápadně podobá Jindrově 81-71. Ale to fakt že hodně.

Mám tomu rozumět tak, že to co "visí" na Bahnworldu teď je prověřené, otestované, bezchybné, svaté, nezpochybnitelné? :)

RifIN napsal:
... se ruská souprava 81-717 opravdu nápadně podobá Jindrově 81-71...
Jindra dělá štreku, vozidla dělal Marcus. ( Mi se nepodařilo jej opakovaně nakontaktovat. )
RifIN napsal:
Mám tomu rozumět tak, že to co "visí" na Bahnworldu teď je prověřené, otestované, bezchybné, svaté, nezpochybnitelné?
To určitě ne !
Mám ve sbírce původní i novější verze a plně funkční, kde se navíc nevyskytují zcela nadbytečné soubory přimíchané ze starších verzí.

Mno, mám furt ten úplně originální balík (poslední verzi) s úplně původní verzí tratě a úplně původníma vlakama.
Mělo by to být otestováno a při téhle verze navíc při nastavení času "den" má v env nastaven tmu (aby v tunelech byla černá mlha) a v noci je světlo (svítí se v tunelech) :) Má to jednu nevýhodu, že ve dne jsou exteriéry tmavé (neplatí pro stanice) a vlaky z pohledu zvenčí také. Poslední nevýhoda je při pohledu ze zadního stanoviště, protože to nemá světla.

K sosání zde: http://fido.klfree.net/jima/down/Demo_Full.zip (~230Mb)
Hlásič verze ZL<>SN: http://fido.klfree.net/jima/down/DHT-M1-v11.zip (~1.5Mb)

Doporučuju vše co máte vyhodit, nebo přesunout jinam.

Upozornuju, že výše uvedené odkazy jsou jediný zdroj, který jsem schopen a ochoten supportovat (= poradit pokud se vám něco nebude zdát).
Support line: ICkvé: dva6975819tři > neodpovídám na dotazy typu "Kdy bude celé metro hotové", atp.

Naposled editoval moderátor:
Teda né že bych se v tom vyznal v těch archivech a verzích :( Je normální, že to dělá psí kusy s MSTS BIN? Nebo proč musím po celou dobu jízdy sypat písek, jinak to nejede? Jo a dělají to ty staré soupravy, repas né.

Back
Nahoře