Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
phptt napsal:No nechci zatím spekulovat jak bude ve výsledku trať , jestli placená či gratis za stažení odněkud, ale pokud vím, tak teď je v tomto sám Jindra .... Já dělám na jiné trati, taky sám (zatím - tvůrce modelů je v p....)
Robí mi presne to isté.Johníík napsal:nedávno jsem si stáhl metro do msts a když jedu s M1 a zmáčknu klásič zastávek, tak mi to hlásí zpomaleně. Jedninou výjimkou je příjez do stanice Luka.
Johníík napsal:nedávno jsem si stáhl metro do msts a když jedu s M1 a zmáčknu klásič zastávek, tak mi to hlásí zpomaleně. Jedninou výjimkou je příjezd do stanice Luka.
M1: Hlásí zpomaleně3michal napsal:Robí mi presne to isté.Myslel som si že chyba je len u mňa ale ako vidím tak nie som sám.
![]()
RifIN napsal:M1: Hlásí zpomaleně
81-71 M: Hlásí nějaké ruské nesmysly, nejspíš to pochází z Metro Mockba
81-71: Hlásí dobře, ale CAB view je úplně jiné (81-717), jen ovládací prvky jsou původní (z 81-71).
No, to co je na BAHNWORLDu je asi převzate od těch "tvůrců" Metro Mockaba, kteří to ukradli Jindrovi a zničili si to k obrazu svému. Rusové jsou známí tím, že kašlají na autorská práva, všechny MP3ky naleznete jen na Ruských webech. Něco ukradnou a pak se tomu jen.
A musíme se s tím naučit žít, dokud nezprovozní Jindra opět oficiální download, jenže ten třeba nebude, aby mu to tentokrát neukradl třeba někdo ze Sibiře :!:
Použito na Win XP, MSTS je bez patche.phptt napsal:Ono by stačilo napsat co přesně jde opožděně (hardaware,OS Win XP/98/2000/Milenium/Vista), protože jsem to zkoušel na 3 různých PC (98,XP,Vista) a vždy běželo v pořádku ... Stejné je i k sosání ..
A od Rusů není už nic u mě k sosání.Vše jsem získal od Draka .. A ukrást ti to nemusí jenom Ruští spoluobčané, ale i lidé v MSTS CZ/SK víz K-Report
Jindra dělá štreku, vozidla dělal Marcus. ( Mi se nepodařilo jej opakovaně nakontaktovat. )RifIN napsal:... se ruská souprava 81-717 opravdu nápadně podobá Jindrově 81-71...
To určitě ne !RifIN napsal:Mám tomu rozumět tak, že to co "visí" na Bahnworldu teď je prověřené, otestované, bezchybné, svaté, nezpochybnitelné?