Metro Praha pre MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Peter HUDEC
  • Datum začátku Datum začátku
Hele já bych potřeboval poradit mám pár problémů se soupravami.U M1 mám při hlášení stanice zpomalený zvuk.U 81-71M mám divné Houkání a hlášení stanic mám v ruštině.A za stanicí stodůlky mi to háže error který někdy přejdu a za stanicí Nové Butovice taky error kdyby jste někdo věděl a poradil mi moc bych vám byl vděčný.PS: škoda že Čerňák zatím nebude ale doufám že brzo ano a mohl by udělat také linku C to by bylo velice dobré.A souprava Ečs mi nejde vůbec

Naposled editoval moderátor:
Hele, přečti si tohle vlákno od začátku, spoustu odpovědí tam najdeš. Kdybys to udělal hned (tedy to přečtení vlákna), tak bys taky přišel na to že je projekt zastaven. A když už někam vlezeš, tak bývá vhodné slušně pozdravit. Možná že u tebe ne, ale tady je to zvyklostí.

Já vím že je projekt zastavený a že Jindrovi ukradli ten počítač jen sem říkal že doufám že brzo bude a za to nepozdravení se omlouvám já sem někam pospíchal a na pozdrav sem zapomněl.

jakub053 napsal:
... a za to nepozdravení se omlouvám já sem někam pospíchal a na pozdrav sem zapomněl.
Tohle bych tady zrovna nehrotil. Mě samotného nikdy nenapadlo, že by se mělo při každém vstupu na fórum pozdravit. Fórum vzniklo před mnoha lety z pokecního sloupku na levé straně bývalých stránek o MSTS pana Starého. A tam se rovnou psalo co nejstručněji, co měl kdokoli na srdci. Mě spíš vadí, když někdo píše SZ či email a oslovení s pozdravem neřeší. Rozdíl je ten, že když píši sem na fórum, je to jako vrba a těžko předvídat, kdo to bude číst. Jestli nikdo nebo někdo komu tykat nebo vykat. Ale když se píše konkrétní osobě, tak je pozdravit slušnost.
Na druhou stranu, pokud někdo píše na fórum svůj první příspěvek, tak by nebylo na škodu nejprve pozdravit a nějak se představit, ať ostatní máme jasno, s kým budeme komunikovat a možná bychom se vyhnuli mnoha pozdějším nedorozuměním, jak se často děje.

Já furt projíždím forum od začátku až na konec ale skoro nic z těch věcí co sem potřeboval sem nenašel a nejvíc mě štve ten error za stanicí stodůlky a Nové Butovice ERROR

Jakub:

1) Stáhni si DEMO
2) Pak si stáhni NB - SM
3) Mě to házelo errory buffer.ace tak jsem vzal nějákýho cestujícího a přejmenoval na buffer.ace (Nejde ani vidět)
4) To když já projížděl celé fórum, našel jsem tam tolik souborů ke stažení... Dokonce jsem našel i nové ENG pro 8171M
5) Tak si to hlášení předělej ! Vozy jsou totiž od rusů

Ahojte, rád by som si zahral aj túto trať, vidím že trať bola dobudovaná po SN, rád by som zahral aj úsek NB - SN, každý server kde to bolo už nefunguje (bahnworld.info), preto by som chcel aby tu nejaká dobrá duša hodila nejaký odkaz na toto pokračovanie, no a takisto som nikde nenašiel ani ďalšie súpravy okrem 81-71 tak aj o to by som poprosil, ak sa na nete tieto súbory už nenachádzajú, poprosím poslať na martinkokak@gmail.com, ďakujem​

Ahojte.
Tiež mám rovnaký problém. Neviete či sa dá stiahnut ešte niekde 81-71 M a M1 ??
Ak hej pls hodťe tu odkaz alebo poslite mi ich na samuel.alex@antechnet.sk

Ale je pravda, že by nebylo na škodu, vypustit trať i s vozidly znovu do světa (samozřejmě s povolením autora). Jestli by o to byl zájem ujmu se toho.

Ahoj,

po reinstalování MSTS jsem si chtěl znovu nainstalovat trať metra B. Bohužel jsem ale v PC nenašel zálohu. Chtěl jsem ji tedy stáhnout z bahnworld.info, ale doména je již nefunkční. Strýček google mi sice vyhodil odkaz, kde je trať uložena, ale pouze do Butovic. Nemá tedy někdo zálohovanou celou trať na smíchov vč. vlaků a st. hlášení?

Díky mockrát.

Dobrý den
Mám stejný problém jako zde: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/690&highlight=metro+praha ale nikde jsem nenašel odpověď. (buď tam není nebo jsem nehledal dobře) Co s tím?
Předem děkuji

Metro Praha

Ahoj,
možná se to už někde řešilo, ale nemůžu to najít.
Stáhnul jsem si mapu pražského metra (http://www.tram-bus.cz/metro/simulatory/metro-b-zl-nb-do-msts/) a když ji nainstaluju a spustím MSTS, tak se objeví klasická načítací obrazovka a asi v 2/3 se objeví černo a spadne to. Hru musím reinstalovat... :(

Neví někdo jak tento problém odstranit, abych si mohl zajezdit?

Předem díky,
KojbanCZ

RE: Metro Praha

KojbanCZ napsal:
... a když ji nainstaluju a spustím MSTS, tak se objeví klasická načítací obrazovka a asi v 2/3 se objeví černo a spadne to. ...

Máš nainštalovaný MSTS Bin?
Máš správny Global?

a toto prodloužení bude to původní ,které již bylo jednou vydané (na první verzi ZL-NB), nebo to bude už nová verze tratě,o které autor informoval již dávno s tím,že poslední info které si pamatuji bylo,že má postaveno ze Zličína na Florenc ? Měl na stránkách vystaveny i nějaké screnny..
Dokončil se úsek a má ho někdo k dispozici?

Back
Nahoře