Marco Polo
Pokladník
Děkuju, nejsem ale začátečník v MSTS 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tohle bych tady zrovna nehrotil. Mě samotného nikdy nenapadlo, že by se mělo při každém vstupu na fórum pozdravit. Fórum vzniklo před mnoha lety z pokecního sloupku na levé straně bývalých stránek o MSTS pana Starého. A tam se rovnou psalo co nejstručněji, co měl kdokoli na srdci. Mě spíš vadí, když někdo píše SZ či email a oslovení s pozdravem neřeší. Rozdíl je ten, že když píši sem na fórum, je to jako vrba a těžko předvídat, kdo to bude číst. Jestli nikdo nebo někdo komu tykat nebo vykat. Ale když se píše konkrétní osobě, tak je pozdravit slušnost.jakub053 napsal:... a za to nepozdravení se omlouvám já sem někam pospíchal a na pozdrav sem zapomněl.
KojbanCZ napsal:... a když ji nainstaluju a spustím MSTS, tak se objeví klasická načítací obrazovka a asi v 2/3 se objeví černo a spadne to. ...
KojbanCZ napsal:.. Ale nevím jestli mám správný GLOBAL...
Dokončil se úsek a má ho někdo k dispozici?a toto prodloužení bude to původní ,které již bylo jednou vydané (na první verzi ZL-NB), nebo to bude už nová verze tratě,o které autor informoval již dávno s tím,že poslední info které si pamatuji bylo,že má postaveno ze Zličína na Florenc ? Měl na stránkách vystaveny i nějaké screnny..