Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Upravil Marcus svoje modely na oboustranné dveře podle "binu" nebo jsou to pořád ty jednostranné s vazbou na "smeták" ?phptt napsal:Jestli mohu potěšit zdejší fanoušky Pražského metra, tak během zítřka bude ke stažení EČS , 81-71M či Prodloužení metra na Smíchov a to díky probuzení autorů tratě a trainsetu ! Díky Marcusi za to, že si se konečně ozval.
Bohužel neopravil .Alespoň ne zatím.Mě odpověděl až po 3 rokách, tak možná se dočkáš odpovědi.bob57_cz napsal:Upravil Marcus svoje modely na oboustranné dveře podle "binu" nebo jsou to pořád ty jednostranné s vazbou na "smeták" ?phptt napsal:Jestli mohu potěšit zdejší fanoušky Pražského metra, tak během zítřka bude ke stažení EČS , 81-71M či Prodloužení metra na Smíchov a to díky probuzení autorů tratě a trainsetu ! Díky Marcusi za to, že si se konečně ozval.
( Mi neodpověděl, je to už dávno.)
phptt napsal:Jestli mohu potěšit zdejší fanoušky Pražského metra, tak během zítřka bude ke stažení .....Prodloužení metra na Smíchov.........
Tak to si ještě na Florenc chvíli počkáš ... Já mám aktuálně nahrávanou verzi pouze na Smíchov, jako prodloužení ... Ruští fanoušci tratě udělaly verzi Zličín - Smíchov v celé délce, jako jednu verzi a na Florenc , jako rozšíření, které chceš poté vlastní Global ... postahovat cca 750 MB různých věciček ..AlesB napsal:phptt napsal:Jestli mohu potěšit zdejší fanoušky Pražského metra, tak během zítřka bude ke stažení .....Prodloužení metra na Smíchov.........
a toto prodloužení bude to původní ,které již bylo jednou vydané (na první verzi ZL-NB), nebo to bude už nová verze tratě,o které autor informoval již dávno s tím,že poslední info které si pamatuji bylo,že má postaveno ze Zličína na Florenc ? Měl na stránkách vystaveny i nějaké screnny..
Psal jsem zde ke stažení : http://www.bahnworld.info/component/option,com_docman/task,cat_view/gid,1/Itemid,3/ ....motorak napsal:Chtěl bych se zeptat kde bude toto prodloužení ke stažení.děkuji
Archiv ECS - MSTS.zip je nekompletní - poškozen. Staženo 3x, všechny kopie totožné. Na ruských stránkách je to v pořádku. Totéž platí i pro 8171M.zip a Prague-MSTS-Rus.zipphptt napsal:Psal jsem zde ke stažení : http://www.bahnworld.info/component/option,com_docman/task,cat_view/gid,1/Itemid,3/ ....motorak napsal:Chtěl bych se zeptat kde bude toto prodloužení ke stažení.děkujiZde bude vše pro Pražské Metro ke stažení
Nevím ,kde byla zrada, ale já toto stejné stahoval v pořádku teď mezi 23:45 až 0:15 a nebyl problém ... (Nahrával to na server Marcus) Pokud si nestahoval při problémech na serveru, či nedošlo k poškození při stahování pak nevím .. A pro ostatní co neví jak to, že jim to nejede, tak vydávám ven Global pouze pro tuto trať. Poslední verze z 9/2007 autora Drak .Číst před instalací readme!bob57_cz napsal:Archiv ECS - MSTS.zip je nekompletní - poškozen. Staženo 3x, všechny kopie totožné. Na ruských stránkách je to v pořádku. Totéž platí i pro 8171M.zip a Prague-MSTS-Rus.zipphptt napsal:Psal jsem zde ke stažení : http://www.bahnworld.info/component/option,com_docman/task,cat_view/gid,1/Itemid,3/ ....motorak napsal:Chtěl bych se zeptat kde bude toto prodloužení ke stažení.děkujiZde bude vše pro Pražské Metro ke stažení
Kdo nechce stahovat kvanta MB dat k ničemu, najde totéž a v pořádku na http://train-driver.ru/downloads/cat-1.html
Kdyby se soubor poškodil cestou, tak nejspíše pokaždé jinak a nikdy stejně. Jednotlivé stažené soubory jsem porovnal bitově a jsou totožné = obsah je shodný. Stáhne se v pořádku M1.rar a 8171msts.zip, dříve jmenované stáhne jako kompletní, ale nejdou rozbalit - chyba archivu. Global jsem nenašel na stránce vůbec.phptt napsal:Nevím ,kde byla zrada, ale já toto stejné stahoval v pořádku teď mezi 23:45 až 0:15 a nebyl problém ... (Nahrával to na server Marcus) Pokud si nestahoval při problémech na serveru, či nedošlo k poškození při stahování pak nevím .. A pro ostatní co neví jak to, že jim to nejede, tak vydávám ven Global pouze pro tuto trať. Poslední verze z 9/2007 autora Drak .Číst před instalací readme!
Oprava: všechny E-vozy METRO Praha mají konstrukční rychlost 90km/h,phptt napsal:web: M1 - Pražského Metrahot! 27.12.2007 Hity: 196
Poslední veřejná verze soupravy pražského merta pro MSTS M1 ve verzi 1.8
VMax 80km/hod. pro běžný provoz. Konstukční VMax.120km/hod.
Výrobce: (ČKD DS), Siemens, AdTranz
Roky dodávek: 2000 - 2005
Opravdu ?Dominik napsal:Zdravím všechny! Chtěl bych se zeptat ; stáhl jsem si trať (demo) metra Zličín-Nové Butovice z http://www.metroweb.cz . Po nainstalování tratě mi Train Store píše chybovou hlášku ( PRO TUTO TRAŤ NEBYLA NALEZENA PLATNÁ AKTIVITA! MSTS VYŽADUJE NEJMÉNĚ JEDNU PLATNOU AKTIVITU PRO TRAŤ,ABY BYLO MOŽNO POUŽÍT MÓD PROZKOUMAT) . Mám též nainstalovánu i soupravu 8171 a M1. V aktivitách není zapsáno řízené vozidlo,resp. v TS LOKOMOTIVY a VLAK. Tzn. není možné aktivitu spustit. V editoru úkolu mi MSTS píše chybu při nahrávání databáze tratě. Předem děkuji za odpověď. Dominik
Ten tvůj web je naprosto nepřehledný. Opravu jsem tam nenašel.phptt napsal:Pánové dovoluji si oznámit opravu eng,wag souboru vytvořené všechny consisty pro jednotlivé soupravy a celé v balíku trainsetu ... Ke stažení přes katalog MSTS u mě na webu !
bob57_cz napsal:Ten tvůj web je naprosto nepřehledný. Opravu jsem tam nenašel.phptt napsal:Pánové dovoluji si oznámit opravu eng,wag souboru vytvořené všechny consisty pro jednotlivé soupravy a celé v balíku trainsetu ... Ke stažení přes katalog MSTS u mě na webu !
Ono to je opravdu nepřehledné:Miran napsal:A co tohle: http://www.bahnworld.info/component/option,com_docman/task,cat_view/gid,1/Itemid,3/bob57_cz napsal:Ten tvůj web je naprosto nepřehledný. Opravu jsem tam nenašel.phptt napsal:Pánové dovoluji si oznámit opravu eng,wag souboru vytvořené všechny consisty pro jednotlivé soupravy a celé v balíku trainsetu ... Ke stažení přes katalog MSTS u mě na webu !
On píše že oprava je obsažena v onom novém balíku trainsetu, nestahoval jsem jej tak nevím zda tam jsou nějaké změny, proti tomu původnímu.