Metro Praha pre MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Peter HUDEC
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravím

1) Metro jsem přestal dělat proto, že mi v předchozím notebooku shořel harddisk a vše bylo pryč.
2) Mám zálohu z jistého data na DVD, ovšem tato DVD byla vypálena na mém kdysi dávném PC v Bruselu.
3) Nešly (DVD) ničím přečíst.
4) Mi včera přišel balíček z Bruselu se 4-ma DVD a mojí kompletní zálohou. Bývalý kolega mé původní DVD byl schopen přečíst na původním PC a vypálil mi je znova. Trvalo téměř 10 měsíců, než původní PC našel. Tomu říkám pomoc!
5) Pokud by byl zájem dát původní verzi ZL-SN včetně původního train packu na nějaký "bezpečný" a spolehlivý web, dejte mi někdo vědět. Já na to nemám prostor.
6) Výstavba metra dnešním dnem opět pokračuje.
7) Všechny maily s "nevěcnými" dotazy v mém mailboxu natrvalo končí ve složce nevyžádané pošty.

Hezký den! :)

Jindra napsal:
Zdravím
..................
I já zdravím.
Na tomto místě se tedy zeptám, jak je to s legálností v tomto vláknu inzerovaných/nabízených downloadů s ohledem na tyto skutečnosti :
http://www.metroweb.cz/diskuze/viewtopic.php?f=2&t=72&start=2826
a tohoto PDF ?
Udělal jsem si obrázek ... :bms:

Asi se pohnuly ledy, na http://www.railpage.cz/content/blogcategory/33/133/ se objevilo :

//- Vážení návštěvníci.
Z důvodů debilismu a porušení zákona ze strany společnosti banan.cz , která neoprávněně smazala všechny soubory patřící k Pražskému metru, jako dílo Vitase ČD - B "Brněnský Express" ši Marcuse počin ZSSK 350.016 stejně , tak CD 965 i kabina k vozu nejsou po dobu nutnou NEBUDOU ke stažení !
Na odstranění problémů této firmy se pracuje.
Děkujeme vám za pochopení. -//

a jinde http://www.bahnworld.info/content/view/7/44/ tohle: Nemáte oprávnění pro prohlížení tohoto zdroje.

Kdo je kdo a jaká je "spolupráce " ?

Naposled editoval moderátor:
Problém byl v komunikaci mezi oči admina firmy Banan.cz, která mazala jinou doménu a omylem smazala vše co k dané doméně již nepatřilo ... Není nad to mít profíky na hostingu ..
Teď je už vše zpět .. Jenom jaksi Jindra nekomunikuje .. Doufám, že to se dá dopořádku v komunikaci

bob57_cz napsal:
Jindra napsal:
Zdravím
..................
I já zdravím.
Na tomto místě se tedy zeptám, jak je to s legálností v tomto vláknu inzerovaných/nabízených downloadů s ohledem na tyto skutečnosti :
http://www.metroweb.cz/diskuze/viewtopic.php?f=2&t=72&start=2826
a tohoto PDF ?
Udělal jsem si obrázek ... :bms:

Asi se pohnuly ledy, na http://www.railpage.cz/content/blogcategory/33/133/ se objevilo :

//- Vážení návštěvníci.
Z důvodů debilismu a porušení zákona ze strany společnosti banan.cz , která neoprávněně smazala všechny soubory patřící k Pražskému metru, jako dílo Vitase ČD - B "Brněnský Express" ši Marcuse počin ZSSK 350.016 stejně , tak CD 965 i kabina k vozu nejsou po dobu nutnou NEBUDOU ke stažení !
Na odstranění problémů této firmy se pracuje.
Děkujeme vám za pochopení. -//

a jinde http://www.bahnworld.info/content/view/7/44/ tohle: Nemáte oprávnění pro prohlížení tohoto zdroje.

Kdo je kdo a jaká je "spolupráce " ?

Mě je to jedno. Já jen pokračuju v tom, v čem jsem začal díky tomu, že se mi vrátily původní zdroje.
Všichni určitě poznáte co je tohle za stanici:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://subg.aspweb.cz/LZ.jpg
Ale má to jeden háček. Je to screen modelu. Pokud někdo dokáže otočit tento model o 90 stupňů, je u mě mág. Tenhle model ale kromě mě v počítači nikdo nemá. Protože jsem ho nikomu nedal a jsem moc rád, že ho zase mám.
Nechci nic řešit, jen veřejnosti dávám najevo, že jsem autorem toho, co se dá někte stáhnout, ale to házím za hlavu a pokračuju. Čekal jsem spíš pozivní reakce...

phptt napsal:
Jenom jaksi Jindra nekomunikuje .. Doufám, že to se dá dopořádku v komunikaci
Jindra hlavně nikomu nic nepovolil. Je úplně jedno jestli komunikuje, nebo ne... Dokonce je to napsáno v původním readme. Pokud máš jinou versi, máš versi od nepoctivce a s tím nemohu souhlasit.
Zatím ani nepovoluji, ať se mi někdo ozve mailem (jima1(at)email).cz. Pokud se verze vydaná nebude 100%-tně shodovat s mojí, z pochopitelných důvodů nemůžu souhlasit. Co můžu, nabídnout moji verzi, kterou díky shora napsanému nyní můžu na požádání poskytnout. V tom případě budu souhlasit všemi deseti (dvaceti, včetně psa).

Tedy, ještě naposled --> s banánem ani jinýma webama nic nemám, nic jsem nikdy nezakázal (tedy jednou, když demo metra přemalovali po PyCCkn a vydávali to za metro mockba. Jinak jestli banán nebo kdokoliv cokoliv o metru odstranil, není to moje práce.

Jindra napsal:
...Ale má to jeden háček. Je to screen modelu. Pokud někdo dokáže otočit tento model o 90 stupňů, je u mě mág.
Uniká mi smysl požadavku na otočení. Do editoru jej přece usadíš jako každý jiný domeček či peron.
Jen jestli na to kvantum polys budou naše kalkulačky stačit ! Už demo dávalo někdy pěkně zabrat.
( Doufám, že palmičky nemají každý lístek samostatný :lol: ).

Jindro to nebyla nikoho z userů MSTS práce, ale jednoho lempla u hostingu co nekouká co maže ... Bohužel pro něj už je po místu v teple a za hezký peníz
Jindra napsal:
Tedy, ještě naposled --> s banánem ani jinýma webama nic nemám, nic jsem nikdy nezakázal (tedy jednou, když demo metra přemalovali po PyCCkn a vydávali to za metro mockba. Jinak jestli banán nebo kdokoliv cokoliv o metru odstranil, není to moje práce.

phptt napsal:
Jindro to nebyla nikoho z userů MSTS práce, ale jednoho lempla u hostingu co nekouká co maže ... Bohužel pro něj už je po místu v teple a za hezký peníz
Jindra napsal:
:D Nene, my si furt nerozumíme. Všechno je v pořádku a já Ti díky! ;)

Jindro,
má vaše umělecká skupina tvořící MPS nějaký web? Všechny subgraphicy mají nějaký error a už asi 2 roky se na ně nedá vstoupit.
Pokud ne, mám dostatek času a prostoru na to, abych vám jej vytvořil. Jsem rád, že jsi tu objasnil, proč se vývoj (po)zastavil.
Tedy plnou parou vpřed!
Pokud bys měl o jednoduchý flexibilní web s free designem na doméně třeba metro.vyrobce.cz (na WZ), kontaktuj mě na e-mailu: mailto:bousajan@seznam.cz
Thx,
H.

Rifine ... Hezká snaha, ale už je něco domluveno a tam taky asi to vše začne ..
Nová adresa pro metro bude : http://metro.railpage.cz :wink: , ale ne že to někomu vykecáš
RifIN napsal:
Jindro,
má vaše umělecká skupina tvořící MPS nějaký web? Všechny subgraphicy mají nějaký error a už asi 2 roky se na ně nedá vstoupit.
Pokud ne, mám dostatek času a prostoru na to, abych vám jej vytvořil. Jsem rád, že jsi tu objasnil, proč se vývoj (po)zastavil.
Tedy plnou parou vpřed!
Pokud bys měl o jednoduchý flexibilní web s free designem na doméně třeba metro.vyrobce.cz (na WZ), kontaktuj mě na e-mailu: mailto:bousajan@seznam.cz
Thx,
H.

Zdravím.
S WZ bohužel nemám zrovna dobé zkušenosti, proto dám přednost railpage už z toho důvodu, že název domény lépe vystihuje zaměření webu.
Vzhledem k tomu jak pokračuje vývoj trati předpokládám, že si na web vyhradím příští víkend víc času a mohl by do 2 týdnů aspoň v nějaké alfa verzi fungovat (bude-li to technicky možné).
Jinak jakákoliv pomoc je samozřejmě vítána a moc děkuju za nabídku.

Super, akorát mě zajímá, jak to vyřešíte s tím kódováním. Diakritika je rozhozená. No, hlavně aby to bylo správně do finální verze :-)

phptt napsal:
Nová adresa pro metro bude : http://metro.railpage.cz :wink: , ale ne že to někomu vykecáš
RifIN napsal:
Jindro,
Tedy plnou parou vpřed!
Thx,
H.

Pozdrav :salut: ,
mohu se zeptat, zda a jaký redakční systém bude používán na metro.railpagi? Moc rád bych vašemu "suprovému" projktu pomohl, ale na 3D modeling jsem v životě nesáhl, (jsem rád, když si udělám v PowerPointu 2oo7 3D nadpis :-)) a tudíž nabízím jen to, co je v mých silách.
Pakliže je pomoc vítána, redakčnímu systémemu bych se pokusil podat prsty a okusit jej. Já osobně tvořím svůj web z free CSS šablony, tu mohou ovšem používat další desítky lidí. A mimochodem: používám WZ. Kromě toho, že obsah samotného WZ.cz je zastaralý, s FTP už nebývají problémy a servery také nevypadávají. Je udržována dlouhodobá stabilita.

Ještě je tu jedna věc: Instalátory. Veřejnosti by se mělo vše předahozavat vzorně upravené do posledního tagu a s jednoduchou instalací. Dříve jsme se setkávali s tím, že na takovou blbost jako instalátor nebyl čas, a řešilo se to tím: "Uživateli, rozbal a oprav si ten ACE archiv." (dost jsem se s tím navtekal) Jednoduchý instalátor by neměl uškodit a každá volná ruka by ho snad mohla vytvořit pomocí nějakého freewaru. Nabízím 2 (slovy "dvě") volné ruce.
8)

Jindra napsal:
Zdravím.
S WZ bohužel nemám zrovna dobé zkušenosti, proto dám přednost railpage už z toho důvodu, že název domény lépe vystihuje zaměření webu.
Vzhledem k tomu jak pokračuje vývoj trati předpokládám, že si na web vyhradím příští víkend víc času a mohl by do 2 týdnů aspoň v nějaké alfa verzi fungovat (bude-li to technicky možné).
Jinak jakákoliv pomoc je samozřejmě vítána a moc děkuju za nabídku.

phptt napsal:
Nová adresa pro metro bude : http://metro.railpage.cz , ale ne že to někomu vykecáš
Co je tohle za link ?!! Hned mi to nabízí nějakou instalaci a bez češtiny.
To není bezpečné chování. Trojany si instalovat nehodlám, o DDoS a hack taky zájem nemám.
Pro své stránky používejte zavedené standardy !!

bob57_cz napsal:
To není bezpečné chování. Trojany si instalovat nehodlám, o DDoS a hack taky zájem nemám.
Sorry - opraveno.
Nic se nikomu nikam nenainstalovalo.

Jindra napsal:
bob57_cz napsal:
Sorry - opraveno.
Nic se nikomu nikam nenainstalovalo.
Opraveno tak, že na uvedeném linku je Error 404 - Page not found....

Zde je funkční adresa. Jenom to chtělo přidat tečku a lomítko, ale že by tam bylo něco zajímavého, se říct nedá.....ostatně posuďte sami :lol: :lol: :lol: :lol: .

Back
Nahoře