sokola.petr
Začátečník
Odbržděna brzda, zaplý pantograf (zavřené dveře), zařazeno dopředu, výkon na 80%, tlakoměr ukazuje odbržděno, nejede to. zmačknu X (písek), rozsvítí se přístrojovka a začne to jet. Pustím X, jede to na volnoběh.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jenže žádný vůz metra písek nemásokola.petr napsal:Teda né že bych se v tom vyznal v těch archivech a verzíchJe normální, že to dělá psí kusy s MSTS BIN? Nebo proč musím po celou dobu jízdy sypat písek, jinak to nejede? Jo a dělají to ty staré soupravy, repas né.
Funkci sypání písku bychom v pražském metru těžko využili.sokola.petr napsal:Odbržděna brzda, zaplý pantograf (zavřené dveře), zařazeno dopředu, výkon na 80%, tlakoměr ukazuje odbržděno, nejede to. zmačknu X (písek), rozsvítí se přístrojovka a začne to jet. Pustím X, jede to na volnoběh.
Přesně to mám na mysli. Písek vím že nemá, ale pro názornost jsem to tak nazval.RifIN napsal:Funkci sypání písku bychom v pražském metru těžko využili.sokola.petr napsal:Odbržděna brzda, zaplý pantograf (zavřené dveře), zařazeno dopředu, výkon na 80%, tlakoměr ukazuje odbržděno, nejede to. zmačknu X (písek), rozsvítí se přístrojovka a začne to jet. Pustím X, jede to na volnoběh.![]()
Také jako ty vždy musím zapnout "Sanding", abych se mohl rozjet. Rozsvítí se mi přístrojová deska a bez toho nejedu.
V Jindrově archivu jsou nejstarší marcusovy modely z 27.8.2004jeffer napsal:ad piesok: je to simulacia zapnutia riadenia..
readme-skin.txt :
Skin metra - Mytiscinskij - ECS - Metro Praha
Autor modelu : msts@list.ru
Nektere zvuky : david.vasica@t-mail.cz a http://metro.vlakpage.cz
Autor skinu a kabiny : marcus.s@seznam.cz
readme.txt :
Souprava Metra ECS pro MSTS.
Archiv obsahuje model (Marcus (vlastnosti: Jindra, VR)), zvuky (Marcus, Jindra, VR) a kabinu (Marcus).
Adresare archivu nakopirujte do adresaru v MSTS.
Ovladani:
dvere: "p"
svetla: "h (shift + h)"
vystraha: "mezernik"
smer jizdy: "w, s, x"
akcelerace a brzda: "d, a"
hlaseni: "v"
reset: "z (y)"
pneu brzda: "u ("), § (!)"
Kontakt: www.marcus-msts.cz
marcus.s@seznam.cz
Rok vydani: 2006
readme.txt :
Souprava Metra 81-71 pro MSTS.
Archiv obsahuje model (Marcus (vlastnosti: Jindra, VR)), zvuky (Marcus, Jindra, VR) a kabinu (Marcus).
Adresare archivu nakopirujte do adresaru v MSTS.
Ovladani:
dvere: "p"
svetla: "h (shift + h)" - DIM: Cervene svetlo "NENASTUPOVAT" zhasne asi po 5ti sekundach, FULL: Zelene svetlo "NASTUPOVAT".
vystraha: "mezernik"
smer jizdy: "w, s, x"
akcelerace a brzda: "d, a"
hlaseni: "v"
reset: "z (y)"
pneu brzda: "u ("), § (!)"
Kontakt: www.marcus-msts.cz
marcus.s@seznam.cz
Rok vydani: 2005
Pokud máš novější modely ( ne ty původní "8171Celni ...", ale novější "2324.eng ..." ),sokola.petr napsal:Teď su z toho jelen úplně. Jo, Xko teda musím se šiftem, ale ty světla, hlášení, mezerník, otevírání dveří - s binem a bez binu? Tak předělal jsem si v trati env soubory, abych viděl na metro i zvenku, i když na cenu lesknoucích se kolejí ve tmě. Ale že by se mi někdy podařilo otevřít dveře?
... se dá najít http://www.metroweb.cz/ i s celou sítí A, B, C.jirkazlin napsal:Dobrý den, chtěl bych se zetpat,jestli se da nekde stahnout mapa cele trasy B tzn.Zličín-Černý most nebo aspon Zličín-Českomoravská.díky predem za odpoved.
honzasedlak napsal:on ale myslel mapu do hry
V MSTS nejazdíme po mapách, ale po tratiachjirkazlin napsal:Dobrý den, chtěl bych se zetpat,jestli se da nekde stahnout mapa cele trasy B tzn.Zličín-Černý most nebo aspon Zličín-Českomoravská.díky predem za odpoved.
Tak to by ji měl shánět na Traiz foru a ne tady.honzasedlak napsal:on ale myslel mapu do hry