Metro Praha pre MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Peter HUDEC
  • Datum začátku Datum začátku
měl bych takovou blbou(asi)otázku ta trať je na Xtrack nebo na BP?Na tady jsem četl že jako ndstavba BP ale někde jinde že zase na Xtrack.Jinak jak jsem se dočetl zde že je to na BP(a tu mám)tak jsem to nainstaloval nejprve bez GLOBALU,to msts šlo v pohodě ale trať jsem neměl v nabídce.Ovšem když jsem tam hodil GLOBAL(samozřejmě do příslušné složky,zase za takového debžota mě nemějte)tak se načetlo pár čarek a hop a spadlo to do windows.Tak teda nevím na co to je díky z odpověď

[quote='brejlobára]
měl bych takovou blbou(asi)otázku ta trať je na Xtrack nebo na BP?
[/quote]Je to jako na BP, ale starší s úpravami, takže vlastní.

Tak jsem si vyzkoušel komerční verzi NY metra - World of Subways. Musím říct, kam se to na Jindrovo metro hrabe. Takže Jindro hurá do toho ;-)

To mě těší :)
Makám makám. Štve mě bugovost MSTS, člověk všechno musí dělat 5x... :(
Příští týden dám nějaké screeny z depa.

Jindro prosim dáš nekam ke stazeni zatim co je a ty chybejici soubory..?? A prosim o radu proc kdyz jedu s 8171M tak to na NB spadne v obouch smerech

tompex55 napsal:
Jindro prosim dáš nekam ke stazeni zatim co je a ty chybejici soubory..?? A prosim o radu proc kdyz jedu s 8171M tak to na NB spadne v obouch smerech
A nešlo by si to vše vyříkat v SZ?

zdravim, mám problém se spuštěním MSTS po nakopírování souborů do GLOBAL se hra, ale vyhodí chybu a vypne se. Když to tam nenakopíruju, tak mi MSTS jde i jde jezdit se soupravou metra. Trať metra je i vypsaná v Activity moveru, ale v MSTS není. Mám zároveň nainstalovanou trať od Zbyňka Šemory. Nevíte kde je chyba?

EDIT: už jsem na to přišel, ale mám jiný problém, jak se mám v NB nebo na Zličíně s tou mašinou otočit? Když dám "zpátečku" tak se mi zapne záchranná brzda a už nejde odblokovat.

Měl bych dotaz na duševní zdraví člověka, který neustále maže otázky jistého uživatele na to, jak pokračuje stavba.

GSMAN napsal:
Měl bych dotaz na duševní zdraví člověka, který neustále maže otázky jistého uživatele na to, jak pokračuje stavba.

Měl bych dotaz na duševní zdraví člověka, který se neustále ptá na to, jak pokračuje stavba.

Stavba trati není stavitelovou povinností, pouze jeho zálibou a nikdo není nijak zavázán k jejímu pokračování a podávání informací. Informace o pokračující stavbě je jedině a pouze na jejím autorovi. Jestliže se k ní samovolně nevyjadřuje (pakliže v ní ještě vůbec pokračuje), nemá cenu se stále dokola ptát.

Z

Adnedz napsal:
GSMAN napsal:

Měl bych dotaz na duševní zdraví člověka, který se neustále ptá na to, jak pokračuje stavba.

Stavba trati není stavitelovou povinností, pouze jeho zálibou a nikdo není nijak zavázán k jejímu pokračování a podávání informací. Informace o pokračující stavbě je jedině a pouze na jejím autorovi. Jestliže se k ní samovolně nevyjadřuje (pakliže v ní ještě vůbec pokračuje), nemá cenu se stále dokola ptát.

Z

Když tu ovšem dotaz vydrží maximálně den, tak autor nemá šanci odpovědět

GSMAN napsal:
Když tu ovšem dotaz vydrží maximálně den, tak autor nemá šanci odpovědět
Až chceš vedieť viac, máš šancu opýtať sa ho mailom. Možno ti odpovie - alebo tomu tazateľovi, ktorého tu hájiš.
PS: Duševné zdravie oboch zostávajúcich moderátorov je OK, skôr by som pochyboval o zdraví tých, ktorí majú problém vziať si k srdcu týchto pár doporučení: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2032&pid=76698#pid76698

Naposled editoval moderátor:
GSMAN napsal:
Ano,
na tvůj starostlivý dotaz o mém duševním zdraví ti mohu odpovědět jen jediné: Jsem naprosto duševně zdráv, což se ti zajistě bude zdát divné, ale je to tak! Můžeš s tím nesouhlasit, můžeš o tom vést spory, ale to je tak vše, co s tím můžeš udělat!

Ostatní viz výše v příspěvku od Taxe a v odkazu tamtéž.

Trasa B - Luka napsal:
Našla by se nějaká hodná duše, která by mi prosím poslala soupravy, nebo dala fungující odkazy ? Budu moc vděčný. :-)

Opakování matka moudrosti že? : http://www.bahnworld.info/component/option,com_jdownloads/Itemid,91/task,viewcategory/catid,13/

phptt napsal:
Trasa B - Luka napsal:
Našla by se nějaká hodná duše, která by mi prosím poslala soupravy, nebo dala fungující odkazy ? Budu moc vděčný. :-)

Opakování matka moudrosti že? : http://www.bahnworld.info/component/option,com_jdownloads/Itemid,91/task,viewcategory/catid,13/

Opakování matka blbosti. Myslel jsem, že každého logicky napadne, že s otevíracíma dveřma. Stejně už je mám ale.

Trasa B - Luka napsal:
phptt napsal:
Trasa B - Luka napsal:

Opakování matka blbosti. Myslel jsem, že každého logicky napadne, že s otevíracíma dveřma. Stejně už je mám ale.
Koukám, že Ty opakuješ docela často - nicméně kde nic není, ani smrt nebere....

Ahoj, chtel bych se zeptat, jestli nekdo z vas nema nahodou vyskove profily vsech linek prazskeho metra, pripadne i nahravky z kabiny strojvudce. Mam jen tech nekolik schemat, ktera jsou ke stazeni na Metroweb.cz a ne prilis kvalitni video mezi nadrazim Holesovice a Ladvim z YouTube.com... Predem dekuju za odpoved.

Trasa B - Luka napsal:
phptt napsal:
Trasa B - Luka napsal:

vim ze ted do mne zas budete busit ze to uz nekde je ale moc prosim. nerozumim tomudle. ono je M1 s oteviracima dverama?? jestly jo prosim prosim poslete nebo dejte link

Back
Nahoře