Aktivity ZS pro trať Bratislava - Praha - archív #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Re: den blbec

karminek napsal:
Mám problémy v praze ,nemohu stihnout přesun do depa.Proč?

Napiš mi SZ s přesným popisem problému. Asi jsi jediný komu to nefunguje, takže bych to viděl na problém mezi židlí a klávesnicí....

mirane

Tvou nepěknou narážku nemohu vůbec vyloučit,nejsem žádnej počítačovej génius.Jenom jsem se zeptal kde jsem udělal chybu když nemohu stihnout v aktivitě "den blbec" přesun z Prahy Sedlece do depa.
Od průjezdu Hrabovkou mě to nepustí rychleji než 30km/h.Je možné že to mám zle nahrané?
Děkuju za vaše rady.
a teď si můžete ťukat na čelo jak chcete

Re: mirane

karminek napsal:
Tvou nepěknou narážku nemohu vůbec vyloučit,nejsem žádnej počítačovej génius.Jenom jsem se zeptal kde jsem udělal chybu když nemohu stihnout v aktivitě "den blbec" přesun z Prahy Sedlece do depa.
Od průjezdu Hrabovkou mě to nepustí rychleji než 30km/h.Je možné že to mám zle nahrané?
Děkuju za vaše rady.
a teď si můžete ťukat na čelo jak chcete

A jedeš přesně podle přiloženého jízdního řádu? Je potřeba ho dodržovat s tolerancí +- 1 minuta. Pod Hrabovkou bys měl být v 11:03 a v depu u boudy 11:09, takže ten kousek se za 6 minut nechá stihnout bez problémů. Těch 30 km/h je správně, při posunu je to max rychlost. Dále se ptám zda se ti vybavují všechny hlášky na bodech změny směru. Je potřeba je číst a řídit se přesně instrukcemi. Když tam je napsáno o zastavení u boudy posunovačů, tak tam je potřeba taky zastavit, atd. atd... V depu MasNa se to nechá pohodlně stihnout, bacha po depu se jezdí dokonce max 10 km/h. A na hranici 11:18 si ještě počkat u boudy než tě vezmou na Hlavák k EC 75!

člověče

Jo v tu chvíli jedu včas,ale možná něco dělám zle.Ještě ti dám vědět.
Každopádně dík za radu.Stejně ještě budu otravovat.
Karminek

Tak jsem opět pokročil se svou aktivitou. Doplnil jsem traffic do prvních dvou hodin (jedné šestiny). No. Není to žádná sranda. MSTS je hodně háklivý na traffic jedoucí po trase hráče. Když už nic, tak alespoň vyhýbky v depu jsou na rozříznutí. Také mi z neznámých důvodů nechtěl odjet panťák z Masaryčky. Na odjezdu stůj. Když jsem jej vyvexloval jinudy už OK. Ale zajímavé, vlak o půl hodiny později už projede bez problémů.
Ale jinak jsem asi vytvořil aktivitu na hranici únosnosti MSTS. Dvakrát mi traffic zamrznul hru. V okamžiku, kdy jsem přidával výkon, tak se načítal vlak proti a .......klikání myši po obrazovce, abych se nějak dostal ze zamrzlé hry.
Takže není pravda, že loose consists zatěžuje MSTS, jen když je v dohledu. Opravdu jej zatěžuje ať jste kdekoli. Ale jedno je fakt. Ikdyž se kochám pohledy jak ex, tak z okna, MSTS drží. Uvažoval jsem aktivitu rozdělit, ale to je tak složitý paths, že bych jej nechtěl byť z půlky definovat. Ale těší mne jedno. Asi od půl noci do 4 ráno nejezdí v mé trase žádná osobní doprava, tak toho traffic už tolik nebude.

Džordži, pokud jsi na příjmu, nepomohlo by jako jsi měl dříve pro MSTS více paměti? Tenkrát jsi to stáhl myslím jen kvůli editoru.
Já už jiný nebudu. Když aktivita, tak ne vlak ale šichta fíry. Příště jsou v plánu panťáky.
:lol:

mirane

Myslím si že jsem udělal vše co po mě v depu chtějí,ale nechtějí mě pustit ven i když mám času dost.dělám něco zle?

karminek napsal:
Myslím si že jsem udělal vše co po mě v depu chtějí,ale nechtějí mě pustit ven i když mám času dost.dělám něco zle?

Co je to "nechtějí mne pustit ven"? Takovýhle dotaz je k ničemu. Laskavě popiš vše, co děláš, a jaké hlášky a v kolik hodin se ti vypisují.

Miran napsal:
karminek napsal:

Co je to "nechtějí mne pustit ven"? Takovýhle dotaz je k ničemu. Laskavě popiš vše, co děláš, a jaké hlášky a v kolik hodin se ti vypisují.

Zeptám se jinak.
Je nějaká informace před tím než opouštím depo,nebo jde o to projet hranici depa v přesný čas?
Dostal jsem příkaz připojit mašinu předemnou a uklidit jí k hale a sám popojet na kozu,potom jse dostal informaci že musím mašinu dát na "rychlostní",apotom mi řekli že musím do Hohenau.Na konec se mi objevila cedule kde jako fíra nadávám na tu šichtu a ať mi na hlaváku udělaj řízky.víc se mi neukazuje a buď vyjíždím pomalu nebo opouštím depo bez povolení.(icq314-535-631)

Zeptám se jinak. ......
A jestli pak pockas na povoleni odjezdu? Pokud si pamatuji, bylo treba pockat u nejake vyhybky (uz presne si nepamatuji), kdyz si nepockal, aktivita skoncila. Pokud se pletu, znalejsi me opravi, uz je to delsi doba, co jsem aktivitu jel.

Hekl338 napsal:
Zeptám se jinak. ......
A jestli pak pockas na povoleni odjezdu? Pokud si pamatuji, bylo treba pockat u nejake vyhybky (uz presne si nepamatuji), kdyz si nepockal, aktivita skoncila. Pokud se pletu, znalejsi me opravi, uz je to delsi doba, co jsem aktivitu jel.
zkusím to ,ale zkoušel jsem stát u budky i u výhybky a nic.

Stat musis, pokud to povoleni nedostanes (nevim presne cas), pokud se hlaska neobjevi do 20 min, nevybavil si nejakej bod :wink:

Aktivita "Den blbec".
V Chocni mám problém, když odjedu v 8:24:00 tak aktivita skončí hláškou "Úkol nesplněn", tak jsem se podíval do JŘ a tam je napsáno odjezd v 8:24:30, tak jsem podruhé počkal a v čase 8:24:29 vyběhla hláška "Úkol nesplněn", tak nevím co mám dělat.

Vrbam napsal:
Aktivita "Den blbec".
V Chocni mám problém, když odjedu v 8:24:00 tak aktivita skončí hláškou "Úkol nesplněn", tak jsem se podíval do JŘ a tam je napsáno odjezd v 8:24:30, tak jsem podruhé počkal a v čase 8:24:29 vyběhla hláška "Úkol nesplněn", tak nevím co mám dělat.
Řekl bych že jsi zastavil moc brzo, dostal jsi hlášku o tom že pojedeš odklonem přes Týniště ?

místo zastavení je limitováno 100m kružnicí. Asi je to málo a bude nutné to víc ošetřit. To právě deaktivuje pozdní příjezd.

Ondra.H napsal:
Vrbam napsal:
Řekl bych že jsi zastavil moc brzo, dostal jsi hlášku o tom že pojedeš odklonem přes Týniště ?
Ano hlášku že pojedu odklonem přes Týniště jsem dostal.

Zbyněk Šemora napsal:
místo zastavení je limitováno 100m kružnicí. Asi je to málo a bude nutné to víc ošetřit. To právě deaktivuje pozdní příjezd.
Poslední vůz mi stál pár metrů od návěstidla, defacto jsem stál přesně u nástupiště.

Hekl338 napsal:
Vrbam
Pokud si vzpominam, musis potahnout kousek dal za nastupiste.
Děkuju za radu, zkusím s tím popojet

Doplněno: Tak už jsem s 380tkou za Pardubicema

Naposled editoval moderátor:
Hekl338 napsal:
Zeptám se jinak. ......
Vždycky když počkám tak mo to píše že jsem pomalej,když přejedu výhybku tak jedu bez povolení.co s tím?

karminek napsal:
Hekl338 napsal:
Zeptám se jinak. ......
Vždycky když počkám tak mo to píše že jsem pomalej,když přejedu výhybku tak jedu bez povolení.co s tím?
Z depa odjíždíš až v 11:18, je tam trochu delší čekačka a musíš stát u námezníku těsně u výměny co vede z depa. Včera jsem tím místem projel bez problémů a jak jsem už psal tak už jsem za Pardubicema s tím EC75 a 380 001.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře