Tak jsem opět pokročil se svou aktivitou. Doplnil jsem traffic do prvních dvou hodin (jedné šestiny). No. Není to žádná sranda. MSTS je hodně háklivý na traffic jedoucí po trase hráče. Když už nic, tak alespoň vyhýbky v depu jsou na rozříznutí. Také mi z neznámých důvodů nechtěl odjet panťák z Masaryčky. Na odjezdu stůj. Když jsem jej vyvexloval jinudy už OK. Ale zajímavé, vlak o půl hodiny později už projede bez problémů.
Ale jinak jsem asi vytvořil aktivitu na hranici únosnosti MSTS. Dvakrát mi traffic zamrznul hru. V okamžiku, kdy jsem přidával výkon, tak se načítal vlak proti a .......klikání myši po obrazovce, abych se nějak dostal ze zamrzlé hry.
Takže není pravda, že loose consists zatěžuje MSTS, jen když je v dohledu. Opravdu jej zatěžuje ať jste kdekoli. Ale jedno je fakt. Ikdyž se kochám pohledy jak ex, tak z okna, MSTS drží. Uvažoval jsem aktivitu rozdělit, ale to je tak složitý paths, že bych jej nechtěl byť z půlky definovat. Ale těší mne jedno. Asi od půl noci do 4 ráno nejezdí v mé trase žádná osobní doprava, tak toho traffic už tolik nebude.
Džordži, pokud jsi na příjmu, nepomohlo by jako jsi měl dříve pro MSTS více paměti? Tenkrát jsi to stáhl myslím jen kvůli editoru.
Já už jiný nebudu. Když aktivita, tak ne vlak ale šichta fíry. Příště jsou v plánu panťáky.