JP napsal:
Zbyňku, nemusí to být napojené na účet. Odměnou za dodržování předepsané rychlosti může být dobře fungující aktivita, že uvidím trafic tam kde má být a neuvídím zrozující se a mizející soupravy.
Jirko, pokud chceš tohle dodržet, musel by trafiic jet v mnohem delší trase a mělo by to za následek, že by současně bylo v place například 10 až 20 vlaků a co to udělá s FPS si udělej obrázek u mé aktivity když pojedeš poprve do Kolína, kde je 5 vlaků najednou. Pro mnohé PC je to animace s FPS 1.
Já jsem aktivitu testoval celkem 5x a z toho jsem dojel do cíle jen jednou pro chyby v úkolech, ale k peronu do Bratislavy 3x. Jízdní doba je úmyslně natažená a například Bob byl všude 3 minuty z náskokem. Takže je to asi o praxi. Ostatní autoři nedělají aktivity jako službu strojvedoucího, ale spíše se svezete při střídání na ose z A do B. Také používají minimum úkolů a to je právě škoda.
Jelikož nejsem z těch, kteří brečí, jestli by mi někdo nepostavil aktivitu dle mých představ, tak jsem si ji vytvořil sám. Pokud si někdo myslí, že by to šlo vyladit ještě lepší, prosím, máte možnost, ukažte vlastní tvorbu.
Moje aktivita není určena začátečníkům jako pohodovka, ale chtěl jsem něco těžšího.
Stále si musíte uvědomit, že nejste v reálu, ale simulátoru a simulátor je od toho, aby Vám simuloval možné překážky, které na trati mohou nastat. Tak si nacvičíte správný cit a reakce. A je úplně jedno jestli chyby pocítíte finančně nebo zásahem brzdy. Pokud pojedete zácvik v reálu, tak Vám fíra instruktor tu brzdu strhne také. Nebo Vás rovnou vypohlavkuje (ukončení aktivity).